Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp hanım evet aynı linki atmıştınız. O linkde mülakatta sorun yaratmışlar çok farklı destekleyici evraklarla mülakata girmiş o arkadaş. Ve ogünden bugüne başka kimseye sorun olmuşmu iletilerde göremedim Ankara Türkiye eski lise diplomalarına aşinamıdır artık bilemedim 👍

• @Serapp Kusura bakmayın. Bir süre önce okuduğum için unuttum sanırım. Çok teşekkürler

• @aysegul teşekkür ederim 👍

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp hanım evet aynı linki atmıştınız. O linkde mülakatta sorun yaratmışlar çok farklı destekleyici evraklarla mülakata girmiş o arkadaş. Ve ogünden bugüne başka kimseye sorun olmuşmu iletilerde göremedim Ankara Türkiye eski lise diplomalarına aşinamıdır artık bilemedim 👍

Hayır tekrar okuyun, sorun yaşamamış, kendisi başka şekilde halletmiş ama 3 yıl okuyanlar için alternatif önermiş. Ayrıca illa ki 3 yıllık lise mezunu olanlar vizelerini almışlardır forumda bu nedenle vize alamayan okumadım.

• 2NL mailim az önce geldi. Mail kutularınızı kontrol edin isterseniz arkadaşlar.

• @melisbasdurmus

Çok iyi haber, hayırlı olsun arkadaşlar, umarım şu anda randevu bekleyen herkes önümüzdeki bültenle beraber 2NL ile müjdelenir.
    Tekrardan tebrikler olumlu mülakat deneyimlerinizi bekliyoruz.

• Ben de 1 saat önce 2NL mailimi aldım. 19 Kasımda mülakatı olanlarla görüşmek dileğiyle. Herkesin yolu açık olsun bir kez daha.

• @Serapp teşekkür ederim 🙏👍

• @bkio slm bende aldım maili. Saat 09:00
    19 Kasım da görüşürüz inşallah👍

• Merhaba bende 2nl mailimi aldim 25 kasım 08:30 ☺

• @bkio benim de 19 kasım saat 9 umarım hepimizin sorunsuz geçer

• 2NL maili alıp 5 Kasım 08:00’de mülakata girecek arkadaşlarla orada görüşmek dileğiyle. Umarım herkes beklediği o maili alır. Ve mülakattan olumlu sonuçla ayrılır.

• Ek olarak şunu sormak istiyorum benim de pasaportumun süresi nisan ayında sona eriyor yeni pasaport aldıktan sonra sağlık muayenesi için randevu alacağım pasaportun gelişi 20-21 ekimi bulabilir randevu bulamama gibi bir durum olur mu yani süreç sıkıntıya girer mi ona göre şu an elimdeki pasaport ile randevu alayım

• @mert267 slm. Aynı saatte benimde. Görüşmek üzere.

• Merhaba bende mülakat tarihi aldım 2nl mailim de geldi eşimi ekletmek için dosyamın açılması talebinde bulunulacam Ankara konsolosluğuna mail atmam gerekiyor değil mi? Mail atacağım adresi de bilen varsa yazarsa çok sevinirim 🙏

• Merhaba @Serapp hanım, 28 ağustos kararlarından sonra süreç olumlu ilerlerse bizde hong kong da mülakata gireceğiz ve lise diplomamız 97 mezunu olduğumuz için 3 yıllık bu konu hong kong da sorun olur mu? Bu şekilde hiç deneyim bulamadım

• Herkese merhaba,
    Bugün Dr. Nicolson da sağlık kontrolüne girdik. Deneyimi en son vize mülakatı sonrasında ilgili başlıkta yazacağım. Ancak sağlık randevusuna gidecekler için ufak bir bilgi vermek istiyorum.
    1 Temmuz 2025 tarihi itibariyle muayene ücretlerinde değişiklik olmuş. Nakit ödeme yapacak olanlar için buraya bilgileri bırakıyorum.

Bir de sıra numarasını eski deneyimlerden okuduğumda girişte soldan alın diyordu. Ancak girer girmez karşıdaki bankoya Dr. Nicolsonla randevum var dediğinizde hemşire size numara veriyor.

Aşı olmamanız durumunda ödenemeniz gereken tutardır.
    Medical Examination ---- 1.800 HKD
    Laboratory ---- 2.800 HKD

• @Zeynep_Oz Ben de 99 mezunuyum ve aynı durum benim içinde geçerli. 20 Ekimden sonra net cevabı deneyim başlığına yazmış olacağım.

• @nsercan umarım süreciniz kolaylıkla geçer ve vizenize kavuşursunuz 🙏 deneyiminizi dört gözle bekliyor olacağım

Benzer Başlıklar

• 180
  • 221
  • 73
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |