Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 516.4k 770
  • ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 tabiki yaratmaz, Ankaradaki konsolosluk bu tarz detaylarla ilgilenmiyor, lise diplomanız varsa tamamdır. O ders, bu ders, şu kadar yıl vs.... abd de bir üniversiteye kabul almaya çalışmıyorsunuz, tekrar söylüyorum, Ankara bu detaylara bakmıyor, sahte olmayan bir diplomanız var mı yok mu buna bakıyor, gereksiz stresler yapmayın, zaten yorucu süreçlerin içine giriyoruz, bir de bu stresleri yüklenmeyin, sizin için söylüyorum.

• @Selimdiskaya52 Her şey kısmet. Fırsat, fırsattır. Ben de aynı anda Romanya uzun dönem oturuma başvurdum. Ondan da yanıt bekliyorum.

• 15dk önce 2nl maili geldi. Bugün sağlık randevumuz var. Randevudan 4 saat önce gelmesi muhteşem oldu :)

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 Bu konuyu sormuştunuz ve cevaplamıştım :)
    https://yesilkartforum.com/forum/post/505290

• Merhaba,
    Mevcut pasaportumun süresi Mayıs 2026'da dolduğu için ikinci bir yeni pasaport çıkarttım ve eğer onaylanırsa vizemin yeni pasaporta basılmasını istiyorum. Bu durumda DS260 formumda bir değişiklik yapmalı mıyım, konsolosluğa bununla ilgili bilgi maili atmalı mıyım ya da sağlık randevusunda sadece yeni pasaportumun kopyasını mı vermeliyim? Yardımlarınız için çok teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Hanım, ben bazen içimden bazen direk foruma yazarak sakalım yok ondan oluyor galiba diyorum :)

• ⭐⭐⭐⭐

Evet, 2nl emaili gelmiş bulunuyor 1 dk önce, 08:30 olarak belirlenmiş saatimiz de.

• Hayırlı uğurlu olsun toplu bir 2NL dağıtımı olmuş sanırım :)

• Bir 2nl de ben aldim, 13 kasim saat 9

• ⭐⭐⭐⭐

@ceyda01 Bu başlığın 3.iletisinin 2.maddesini okursanız çok faydalı olacak.

Bu 3.iletiyi herkes iyice bir okusa şahane olacak🤗

• @Serapp hanım evet aynı linki atmıştınız. O linkde mülakatta sorun yaratmışlar çok farklı destekleyici evraklarla mülakata girmiş o arkadaş. Ve ogünden bugüne başka kimseye sorun olmuşmu iletilerde göremedim Ankara Türkiye eski lise diplomalarına aşinamıdır artık bilemedim 👍

• @Serapp Kusura bakmayın. Bir süre önce okuduğum için unuttum sanırım. Çok teşekkürler

• @aysegul teşekkür ederim 👍

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp hanım evet aynı linki atmıştınız. O linkde mülakatta sorun yaratmışlar çok farklı destekleyici evraklarla mülakata girmiş o arkadaş. Ve ogünden bugüne başka kimseye sorun olmuşmu iletilerde göremedim Ankara Türkiye eski lise diplomalarına aşinamıdır artık bilemedim 👍

Hayır tekrar okuyun, sorun yaşamamış, kendisi başka şekilde halletmiş ama 3 yıl okuyanlar için alternatif önermiş. Ayrıca illa ki 3 yıllık lise mezunu olanlar vizelerini almışlardır forumda bu nedenle vize alamayan okumadım.

• 2NL mailim az önce geldi. Mail kutularınızı kontrol edin isterseniz arkadaşlar.

• @melisbasdurmus

Çok iyi haber, hayırlı olsun arkadaşlar, umarım şu anda randevu bekleyen herkes önümüzdeki bültenle beraber 2NL ile müjdelenir.
    Tekrardan tebrikler olumlu mülakat deneyimlerinizi bekliyoruz.

• Ben de 1 saat önce 2NL mailimi aldım. 19 Kasımda mülakatı olanlarla görüşmek dileğiyle. Herkesin yolu açık olsun bir kez daha.

• @Serapp teşekkür ederim 🙏👍

• @bkio slm bende aldım maili. Saat 09:00
    19 Kasım da görüşürüz inşallah👍

• Merhaba bende 2nl mailimi aldim 25 kasım 08:30 ☺️

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k