Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan 2 gün önce ustraveldocs sitesine üye oldum ve bakmakla yükümlü olduğum kişileri ekledim, posta seçimini yaptım. 1 gün sonra başvurum yanlış bilgi girişi nedeniyle ret oldu. Tekrar doğru bir başvuru yaptım. Şuan sitede talep açık olarak görünüyor. Teyit için ustraveldocs müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Sistemde kaydımı, posta seçimi ve eşimin bilgilerini gördüler sorun yok dediler. Ama randevu tarihlerini göremediklerini söylediler. Kcc, noreply veya ankara nereden mail aldıysanız onu referans almanız yeterli burada görünmesine gerek yok dedi. Barkodlu ekranın gelmemesinin sistemsel olduğunu söyledi. Ustraveldocs sitesinde başvurumun açık olarak kalacağını ve buna dair bir mail almayacağımı söyledi.

• @LG-LM6300 iletiyi yanıtlayıp buradaki yardım istediğim yerin linkini attım. 6341369d-cf3b-40e1-bc85-41781763ef97-image.png bahsettiğiniz yer burası değil mi? başka iv adress registration sayfası göremiyorum? bu sayfaya tıklıyorum ama boş bir sayfa açılıyor. visa login yapınca direkt apply for a visa sayfası çıkıyor ve sıfırdan vize formu doldurtuyor adress registration diye bir seçenek çıkmıyor (önceki iletilerimde belirttim isterseniz bir daha ekran fotoğraflarını atabilirim).

• @Ege-Bey visa login kisminda daha once gelmis oldugunuz secenekli bir sayfa vardi. sizin reschedule secenegini sectiginiz sayfa (daha once ekran goruntusu gondermistiniz). o sayfaya tekrar gelip document delivery yazan secenegi secmeniz gerekiyor. visa login yapin ve adimlari takip edin.

• @Ege-Bey yanıt verdiğim iletinizdeki ekran görüntüsünde seçenekler çıkmış. O seçenekler arasında address registration var onu seçin.

• @gucarslan merhaba bu şekilde bir mail attım attıkları maile yanıtla olarak, uygun mudur ? Aşşağıyada benden istenilen belgeleri de ekledim .

Clarification Regarding My Spouse’s DS-260 Form and Submitted Updates

Dear Sir or Madam,

Thank you for reopening my DS-260 form.
    In your recent email, you requested that I send my spouse’s passport and other documents to include them in the process. I would like to emphasize that my spouse has already been added to my case, their DS-260 form has been fully submitted as instructed, and I have included all requested documents for my spouse.
    I have completed the necessary updates to my own information and resubmitted my form. All required actions regarding my spouse have already been completed, and no additional steps are needed on their part.

Thank you for your time and assistance.

Best regards,

• @emels Öncelikle hayırlısı olsun kendim vize almış gibi çok sevindim.Size bir sorum olacaktı yazınızda yeni pasaportumu konsolosluğa bildirdim yazmışsınız 2nl mailinden sonra dosyanızı açtırıp güncelleme aşamasında mı bildirdiniz bende gc'den sonra evlendim sürecimiz aynı umarım bizde en kısa zamanda vizemizi alırız

• @gucarslan Hk içinde söylersin umarım patron 😞

• @zakaria öncelikle çok teşekkürler, dilerim siz de kolaylıkla sürecinizi tamamlarsınız 🙏🏻 bizim mülakatımızda transkriptlere hiç bakmadı bile, diploma orijinallerine birkaç saniye bakıp geri verdi, QR kodu okutma vs. yapmadı. Nüfus kayıt örneğiyle ilgili sorunuzun cevabını açıkçası bilemiyorum. Sonradan vatandaş olduğunuz için bizdeki gibi anne babalı aile şeklinde olmamasını muhtemelen yadırgamazlar diye düşünmekteyim ancak Amman’dakilerin mülakata gelenlere tutumlarına göre siz bir çıkarım yapabilirsiniz. Viyana olsaydı kesinlikle sorun etmezler derdim çünkü gerçekten her anlamda çok yardımcı oldular ve bizi hiç zorlamadılar

• @Joshua-0 Merhaba, çok teşekkür ederim umarım süreciniz sorunsuzca geçer. Evet ben konsolosluğa ilk dosyamı açtırma talebi iletirken pasaportumu, aile cüzdanımızı ve vukuatlı nüfus kayıt örneklerimizi iletmiştim. Ayrıca eşimin pasaport no.sunu da eklemiştim. Kendi eski yani GC başvuru formunda belirttiğim pasaport numarasını ve bunun eski olduğunu, yeni pasaport numaramı hepsini belirtmiştim yazılı şekilde. Daha sonra dosyamı açtılar eşimi ekledim DS-260 formu doldurduk kendi bilgilerimi de güncelledim DS-260'ta. Sonra konsolosluk bizden tekrar pasaportları tarayıp göndermemizi talep etti onu da yeniden yaptım neden isteniyor vs. diye üzerinde fazla durmadım. Eşimin pasaportu hep aynıydı süreçte ama yine de istemişlerdi, durumu açıklayıp göndermiştim. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@c-kelen
    İmzanız şu anda yalnızca şablon şeklinde görünüyor ve bilgi içermiyor.
    Forumun daha düzenli ilerlemesi ve sorularınıza doğru şekilde yardımcı olunabilmesi için, lütfen imzanıza aşağıdaki bilgileri eklemenizi rica ederiz:
    CN numaranız (son iki rakamı XX olacak şekilde),
    DS-260 gönderim tarihiniz,
    Mülakat aldıysanız mülakat tarihiniz,
    Sağlık randevusu aldıysanız onun da tarihi.

Ayrıca, verilerinizi Excel tabloya da girmeniz rica olunur.
    Teşekkürler🌿

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan elimde australia'dan aldigim diploma programi (2 yillik program) belgesi
    (orjinali) var. Tafe'den alinmis bizim meslek yuksek okulu gibi dusunulebilir. Sizce bu yeterli olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG vizenizi almaya engel bir durum değil bu, sağlık muayenenizde geçirmiş olduğunuz hastalığınızı mümkünse varsa elinizde evraklarınızla birlikte gösterin yoksa şifahen de iletebilirsiniz sorun etmiyorlar bunu, unganları bilgilendirmiş olacaksınız hepsi bu. Endişeye gerek yok, çünkü vizenizi almaya engel bir durumunuz yok.

• Merhabalar, Dün itibari ile sağlık mülakatımıza girdik. Bu sabah ise Unganlardan sağlık raporlarının olduğu bir mail geldi. Bilgiler kısmında Prior country of resident kısmında IRAN yazıyor. Benim İran ile hiç bir alakam yok. Muhtemelen yanlışlıkla oldu. Raporunda böyle bir ibare gören var mı? Unganlara ulaşmaya çalışıyorum ama 17.00 den önce telefonlara cevap vermiyorlarmış. Nasıl bir yol izlemeliyim?

• @Ege-Bey hocam iyi günler. bir şey merak ediyorum. Transaction sayfanız varmı ?

• @Omerfarukyilmaz Aynı numarayı ben de aradım. Ustravel Kaydımızın göründüğünü eşimi eklediğimi, teslim noktasının belirlendiğini söylediler. Case hatası gibi konuları konsoloslukla görüşmemiz gerektiğini bildirdiler. Mülakat tarihi aldığımızı vesaire onlar göremiyor. Kayıt olduğumuz görünüyorsa yeterlidir diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc unganlar emaillere cevap veriyorlar genelde, o yolla sorabilirsiniz belki.

• Arkadaşlar merhaba biz Hong Kong ta mülakata girdik fakat bir sorun oldu bize bir sonraki gün tekrar gelmemizi ilettiler. Tercümanınızla yarın sizi sabah tekrardan re-interview için çağırıyoruz dediler bu konuda bilgisi olan mevcut mu ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın gayet yeterli.

• @MUT burada önemli olan kaydımızı görülmesi diye umuyorum, inşallah bu sebeple mülakatlarımızda sorun çıkmaz

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 153
  • 83
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |