Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Us travel docs'ta hala invalid case number hatası almaktayım. Benimle aynı hatayı alan ya da daha önce almış çözüme kavuşan var mı?
    Siteden ticket açtım lakin henüz çözüme kavuşmuş değilim.

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 mülakat randevusu aldıktan sonra yapmanız gereken bir kayıt işlemi.

• @c-kelen süreç ile ilgili tüm detaya buradan ulaşabilirsiniz.

https://tr.usembassy.gov/diversity-immigrant-visa-dv/

• ustraveldocsa kaydim yok fakat bu kullanici adiyla veya emaille kaydiniz var hatasi aliyorum

• ⭐⭐

@alp-eren-yanık selamlar, ds260 dormunu doldururken kaldiginiz adreslere girdiniz mi? Kanada dan sabika kaydi almaniz gerekecek. Asagida ilgili linkleri biraktim. Bol sanslar.

• ustraveldocs.com da DS-160 doldurun dişyor bizim doldurmamız gerekmiyor değil mi biz DS-260 doldurduk çünkü?

• @onuru yok girmedim işte ya atladım ya anlamadım diye kasti oalrak yapmadım.

• @ATS16 merhaba size bir sorum olacak ben Antep’te bir Anadolu lisesinde 3,5 sene okudum 12. Sınıfın son döneminde açığa geçtim ve açıktan mezun oldum ama ds260 formunu doldururken anadolu lisesini yazdım, diplomamı ise açık liseden alıcam bu problem yaratır mı? Yaratacaksa evlilik sebebi ile değişen bilgilerimi güncellemek için dosyamın açılmasını talep ettim konsolosluktan açtıklarında onu da düzeltsem problem olur mu çünkü açtırma sebebim o değil?

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul @Joshua-0

Principal applicant’in dosyasinin taşınması yeterli, beneficiary applicant olan eş beraberinde işlem görür DS260 doldurduğunuz yerde ikisi de submit gözüküyorsa sorun olmaz. Süreciniz vizenizi alıp ABD’ye giriş yapincaya kadar birlikte yürüyecek, ABD’ye giriş yaptıktan sonra her bir birey için permanent resident kart basımı başlayınca bireylerin süreçleri birbirinden ayrilacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın mülakatta geçerli bir lise diploması orijinalini ibraz etmeniz yeterli, DS260’da revize edilmesi gereken bir husus değil.

• image.png burada deneyimlerde okuduğum DV1-DV2- DV3 vizelerini göremiyorum nereye basmam gerek?

• image.png şuymuş

• Selamlar ben ustraveldocsa kayit yaptim fakat qr tarzi bir sey cikmadi?? bu bir sorun mu bundan sonra ne yapmam gerek

• image.png ŞİMDİ DE BU HATAYI ALDIM 😭😭 yardımci olabilecek varmı

• Merhaba, mülakata viyana da gireceğim. 2008 öncesi liseden mezun oldum. Ne yazık ki lise diplomamın orijinalini kaybetmişim. Liseden bir mezuniyet belgesi alabiliyorum ama barkodlu bir belge değil. Sadece ıslak imzalı bir kağıt. E devlete de yukleyemediklerini söylediler bu belgeyi. Lise diplomasına ilişkin bu belgeden başka nasıl bir işlem yapmam gerekiyor?

• @tolga-ozfidan o kağıt diploma yerine geçiyorsa eğer yeterlidir. orijinal diplomada da önemli olan imzalar zaten. eğer diplomana eşdeğer bir kağır verdiyseler noter onaylı tercümanlardan çevirttirip mülakatınıza götürmeniz yeterlidir.

• @Ege-Bey bence onceki secenekte address registration olana basmaniz gerekiyodu eger vizenizi reschedule etmeye calismiyorsaniz

• @aysegul 1 harf fazla yazıldı yazarken elı çarpmış oda heycandan gözümüzden kaçmış

• @ucangeyik şuan annem için kayıt oluşturuyorum ondan sonra kendim ve kardeşim için oluşturduktan sonra en baştan başlayacağım

• image.jpeg
    ya qr almadim ama boyle bir sayfaya ulastim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |