Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@Selimdiskaya52
    Hayır bildiğiniz 19-20 binlere gidiyordu Ankara

• @melda22 sanırım kimse sormadı bende araştırıyorumda

• Yasaklı

@Emre-Kurtulmuş

“Effective June 9, 2025 at 12:01 a.m. EDT, in line with the Presidential Proclamation on “Restricting the Entry of Foreign Nationals to Protect the United States from Foreign Terrorists and Other National Security and Public Safety Threats,” the Department of State is fully suspending visa issuance to nationals of Afghanistan, Burma, Chad, Republic of the Congo, Equatorial Guinea, Eritrea, Haiti, Iran, Libya, Somalia, Sudan, and Yemen for all nonimmigrant and immigrant visa categories with limited exceptions for:

Certain diplomatic and official visas
    Certain immediate relative immigrant visas (spouses, children, and parents of U.S. citizens)
    Adoptions by U.S. citizens
    Immigrant visas for ethnic and religious minorities facing persecution in Iran
    Dual nationals applying with a passport nationality not subject to a suspension
    Special Immigrant Visas (SIVs) for U.S. government employees
    Afghan SIVs
    Participants in certain major sporting events
    Lawful Permanent Residents (LPRs)”

Buradaki visa issuance ibaresi her şeyi açıklıyor. Vize basılmayacaksa randevu da alamazlar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@HALİT-Ozgur genelge net aslında. kcc'nin burada bir inisiyatif alması mümkün değil.
    bu yüzden mail atabilirsiniz.

• @Avukat-Zeki-Yağlı Merhabalar,

Evet fakat Ankara 23bin küsürleri görmeyeceğinden tek umudum UAE.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• @Umut-P kişi sayısı olarak gidiyo olabilir ama CN olarak hayır.

• Yasaklı

@Spectator
    Case number zaten kişi sayısına göre ilerliyor

• @ATS16 Merhabalar,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi yapacağım, ehliyetim, kira kontratım, banka bilgilerim vs hepsini current olana kadar hazırlamış olurum. Fakat Abu Dhabi Konsolosluğu EU bölgesi için max 7bine kadar vermiş geçmiş yıllarda. Yine bir umut bakalım.

Ankara umutsuz vaka olduğundan ben şu an KCC ye mail atarak Bangkokdan Abu Dhabiye direkt taşıyabilirim ama yine Ankara olarak base alabilirler. Ya da yaklaşık 2026 Ağustosa kadar bekleyip konsolosluklar aracılığıyla taşıcam ki daha zor olduğunu okudum 😞

• @gucarslan teşekkür ederim. peki mail attığım zaman mülakat yerimi mi sormalıyım(daha önce arkadaşların taşımayı teyit ettikleri gibi bir mail) ya da değişiklikten bahsedip 1 kasım öncesi taşınanların etkilenip etkilenmeyeceği minvalde mi bir şeyler yazmalıyım?

• ⭐⭐⭐⭐

@Umut-P öncelikle düzeltmeniz için teşekkür ederim, evet bildirgeyi beyaz saray açıkladığında incelemiştim orada girişlerin engelleneceği ve vize basımında çok daha fazla dikkat edileceği söyleniyordu fakat DoS vize basmayacağız yönünde karar almış gibi bunu gözden kaçırmışım anlaşılan fakat dikkat ederseniz randevu yada mülakat alamazlar yönünde bir ibare yok ki tam tersi DoSun aynı bildirgesinin en altında kişiler hala vize başvurusunda bulunabilir ve randevu alabilir ancak vizeleri basılmama durumu olabilir diyede belirtilmiş. bunun üstüne merak edip dvchartsdaki exceli incelediğimde june 9 sonrasına denk gelen 2nl datelere baktım as dosyaları için AS8161, AS8165, AS8173, AS8200, 8256, 8341, 8347, 8356, 8399, 8435, 10087, 10115, 10126, 10145, 10184, 10187 bu dosyaların hepsi bu genelgeden sonra ankaradan mülakat maili almış dosyalar içlerinde onaylanan vizelerde var, hala readyde bekleyenlerde var, refused olarak sonuçlanmış olanlarda var büyük ihtimalle apye kalmışlar. Evet büyük çoğunluğu onay almamış şekilde kalan dosyalar readyde veya refused olarak gözükenler ama asıl sorunlu kısım zaten bu dosyalar sonuçta mülakat planlanmış yani ankara ayırabileceği kotasını onlara vermiş size vize basamayız onun için mülakat vermiyoruz onun yerine euya verelim dememiş ne yazık ki

• Ne diyebilirim ki hiçbir şey kolay değil hayatta. Ben peşini bırakmayacağım.

Viyana'ya taşıyan bazıları sanırım dosyalarının Ankara'ya geri taşındığına dair mail almış, ya da ben mi yanlış anladım? Hong Kong'dan benzer bir geri dönüş alan oldu mu?

Sanırım önümde üç farklı yol var:

1. Bir şekilde Hong Kong'dan oturma izni almaya çalışmak, anladığım kadarıyla çok zor
    2. AOS, yine zor
    3. Ankara'nın kapasitesini artıracağını ummak (hiç sanmıyorum, özellikle de benim numaram için)

En mantıklısı AOS gibi geliyor. Oraları okumam gerek.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gökçe-Çetin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Merhabalar,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi yapacağım, ehliyetim, kira kontratım, banka bilgilerim vs hepsini current olana kadar hazırlamış olurum. Fakat Abu Dhabi Konsolosluğu EU bölgesi için max 7bine kadar vermiş geçmiş yıllarda. Yine bir umut bakalım.

Ankara umutsuz vaka olduğundan ben şu an KCC ye mail atarak Bangkokdan Abu Dhabiye direkt taşıyabilirim ama yine Ankara olarak base alabilirler. Ya da yaklaşık 2026 Ağustosa kadar bekleyip konsolosluklar aracılığıyla taşıcam ki daha zor olduğunu okudum 😞

Gökçe Hanım,
    2025 yılında EU kategorisi için 7.000’in üzerinde mülakat verilmemesinin sebebi, Abu Dhabi Konsolosluğu’nun oturumu olmayan kişilerin dosya taşıma taleplerini kabul etmemesidir.
    2025’te 7.000li, 2024’te 16.000li, 2023'te ise 22.000li rakamlara mülakat verilmiş görünüyor. Demek ki bu dosyalar orada oturum sahibi kişilerdi.
    Siz oturum işlemlerinizi tamamladıktan ve bültende aktif hale geldikten sonra size mülakat vereceklerdir.

Oturum işlemleriniz tamamlandıktan hemen sonra, ilgili belgeleri ekleyerek KCC’ye dosya taşıma talebinizi iletin.

• @gucarslan Müthiş bi haberle geldimmmmm :))))) 1390658d-4667-4a6b-834a-0d593dc5b520.jpeg

• @sesicesei hayırlı olsunnn çok sevindim

• @sesicesei Hayırlı olsun, herkesin süreci bu şekilde güzel sonlanır umarım.

• @sesicesei tebrikler çok sevindik umarım güzel haberler bizim için de gelir 👏🏻🥳

• @Serapp Türkiyede olup 3xxx CNler dosya taşırsa 4 bin ve üzerine mülakat alabilir miyiz?

• @sesicesei Bana da aynı maille dönüş yaptılar

• Bu güzel habere çok ihtiyacımız vardı. Vize günlerini alanlara hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindirici bir haber bu.

• @Selimdiskaya52 3XXX lerde şuan Ankarada girmek daha mantıklı duruyor hocam.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |