DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Umut-P İranın banlanması bize yarayacak yani.. bekleyip göreceğiz
-
@Selimdiskaya52
Sayısal olarak mümkün fakat İranlılardan boşa çıkacak dv kontenjanının eu bölgesine ayrılması şartıyla. Ben sadece bu ihtimali de göz önünde bulunduralım diye söylüyorum ama buna bel bağlamayalım. Haziran’daki bildiri çok açık. Eğer bu şekilde ilerlerse sadece Türklere randevu vermeleri gerekir. İran’daki istisnalar çok dar çünkü. -
@Umut-P adamlar dv ile ilgilenmeye başlamadıkları sürece ilerleme olacağını sanmıyorum. Yıllardır adamlara vize vermiyorsunuz diye siyasi baskı yapıp durduk. Adamlar da göçmen olmayan vizelere yüklendiler. Çok umutlu değilim şahsen
-
@Umut-P Geç olsun güç olmasın herkes vizesine umarım kavuşabilir.
-
@Umut-P Sanirim travel ban olmasi mulakat durumunu degistirmiyor. Bundan onceki senelerde boyle olmus. Onceki senelere hakim olanlar durumu bu sekilde ozetledi. Yani Ankaradan pek umidiniz olmasin
-
@earslann 43XX'lere gelir diye umut ediyorum, geçen senelerde aynı numaralar hep 4-5-6. aylarda mülakat almış ama tabi ankaraya güven olmaz
-
@earslann
Bu travel ban değil. Immigrant ve non immigrant tüm vizelerden banlandılar -
@Umut-P bir nevi travel ban çünkü vize almaları yasak değil ülkeye girişleri yasak
-
@earslann son 2 yıldır bu kadar kötü durumda ankara. 2017-2021 yılları arasında da trump tarafından iran için yine bir ban vardı. aynı mıydı bilmiyorum ama 2017-2021 yılları arasındaki ankara as ve eu istatistiklerini görebileceğimiz bir yer var mı ?
-
KCC’ye taşıma ve vize işlemlerinin halihazırda taşınan dosyalar için de geçerli olup olmadığını doğrudan soran oldu mu acaba? (Yorumlarda göremedim, değilse kendim sormayı düşünüyorum o nedenle yazdım)
-
@cleszi
Son 2 yıl haricinde Ankara hep yüksek sayılara çıktı.Vizesini geçen senelerde bir şekilde alanları tebrik ederim. Son 2 yılda dosya taşıma sayesinde bir şekilde alanlar oldu. Bunun öncesinde Ankara zaten yukarılara çıkıyordu. Bu demek oluyor ki dosya taşımanın kalkmasıyla yine yavaş ilerlerse ilk defa yüksek numaraların alamama durumu olur. Bu sene bir şekilde daha farklı ilerlemesi gerekiyor bakalım.
-
@Umut-P Yüksek numaralardan kastınız nedir 6 bin ve üzeri mi ?
-
@Selimdiskaya52
Hayır bildiğiniz 19-20 binlere gidiyordu Ankara -
@melda22 sanırım kimse sormadı bende araştırıyorumda
-
“Effective June 9, 2025 at 12:01 a.m. EDT, in line with the Presidential Proclamation on “Restricting the Entry of Foreign Nationals to Protect the United States from Foreign Terrorists and Other National Security and Public Safety Threats,” the Department of State is fully suspending visa issuance to nationals of Afghanistan, Burma, Chad, Republic of the Congo, Equatorial Guinea, Eritrea, Haiti, Iran, Libya, Somalia, Sudan, and Yemen for all nonimmigrant and immigrant visa categories with limited exceptions for:
Certain diplomatic and official visas
Certain immediate relative immigrant visas (spouses, children, and parents of U.S. citizens)
Adoptions by U.S. citizens
Immigrant visas for ethnic and religious minorities facing persecution in Iran
Dual nationals applying with a passport nationality not subject to a suspension
Special Immigrant Visas (SIVs) for U.S. government employees
Afghan SIVs
Participants in certain major sporting events
Lawful Permanent Residents (LPRs)”Buradaki visa issuance ibaresi her şeyi açıklıyor. Vize basılmayacaksa randevu da alamazlar.
-
@HALİT-Ozgur genelge net aslında. kcc'nin burada bir inisiyatif alması mümkün değil.
bu yüzden mail atabilirsiniz. -
@Avukat-Zeki-Yağlı Merhabalar,
Evet fakat Ankara 23bin küsürleri görmeyeceğinden tek umudum UAE.
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@Umut-P kişi sayısı olarak gidiyo olabilir ama CN olarak hayır.
-
@Spectator
Case number zaten kişi sayısına göre ilerliyor -
@ATS16 Merhabalar,
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi yapacağım, ehliyetim, kira kontratım, banka bilgilerim vs hepsini current olana kadar hazırlamış olurum. Fakat Abu Dhabi Konsolosluğu EU bölgesi için max 7bine kadar vermiş geçmiş yıllarda. Yine bir umut bakalım.
Ankara umutsuz vaka olduğundan ben şu an KCC ye mail atarak Bangkokdan Abu Dhabiye direkt taşıyabilirim ama yine Ankara olarak base alabilirler. Ya da yaklaşık 2026 Ağustosa kadar bekleyip konsolosluklar aracılığıyla taşıcam ki daha zor olduğunu okudum

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.