Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkesin Bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu, huzurlu bayramlar dilerim. Umarım sonraki bayramı gitmek için çabaladığımız yerde kutlarız...

• Merhaba. dosyam 21 binlerde olduğu için dosyamı hong konga taşımıştım. ankarada randevular hızlı ilerlediği için ankaraya geri taşımayı planlıyordum ancak bugün 10.07.2026 tarihinde hong konga randevu mailim geldi. dosyamı bu haliyle ankaraya geri alabilir miyim randevumu kaybeder miyim

Dosya Numarasi: 2026EU121XXX
    DS-260 Gonderimi: XX/XX/2025
    Saglik Muayenesi: XX/XX/2026
    Mulakat yeri: HONG KONG
    Vize Mulakati: 10/07/2026
    Vize Onayi: xx/xx/xxxx
    Pasaport Teslimi: xx/xx/xxxx
    ABD Ilk Giris:xxxx

• Herkesin bayramını kutlarım, umarım herşey gönlünüzce olur. Unutmadan bir konuda da fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar. Viyana’ya Navigatör kullanarak mülakat erteleme talebinde bulundum ama günlerdir cevap gelmiyor. Bu normal mi sizce ? Başka ne yapmamı tavsiye ederseniz ?

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847

Hangi tarihte talebinizi ilettiniz?

• Herkesin bayrami kutlu olsun arkdaslar, sevdiklarimizle nice bayramlara…

Ben dun KCC ye pasaport ve kimlik bilgilerimi ileterek HK -> ANK talebimi ilettim ve bunun cevabi henuz gelmeden HK konsoloslugundan 2NL emailini aldim. Bu tasima surecinde bir sorun teskil eder mi?

Edit : KCC dosyami tasidi, su anda Ankara dan gelecek 2NL maili gelecek sanirim degil mi?

• Geçtiğimiz hafta ve dün yollamıştım, cevap gelmedi.. bugün de yolladım şu saate dek yine cevap gelmedi @ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@oktay3847

Hangi tarihte talebinizi ilettiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847

Takip ettiğim kadarıyla 22 Mayıs 2026 Cuma günü Viyana mülakat dağıtımını yaptı, hafta sonu tatili araya girdi. Buna ilave olarak 25 Mayıs 2026 Pazartesi günü Memorial day nedeniyle tüm ABD temsilcilikleri kapalıydı.

Viyana gibi süreci iyi takip eden ve talihlilerin taleplerini dikkate alan bir konsoloslukta dosyanız, 48 saat boyunca yine cevap gelmez ise daha önce forumda konsoloslukla sağlıklı bir şekilde iletişime geçen kişilerin deneyimlerinde izledikleri yol ile 29 Mayıs 2026 Cuma günü tekrar iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Forumda bir kaç örnek daha vardı, yeni mülakat dağıtımı ile sizin gibi seyahat engeli olan ve VNN’den değişiklik talep edecek kişiler vardı, yoğunluk oluşmuş olabilir.

• @jcmaxwell HK'da mülakat planlandıktan sonra döndüyseniz Ankara konsolosluğuna yine sizin mail atmanız gerekiyor mülakat planlaması için diye biliyorum, önceki aylardan bulabilirsiniz vardı örnekleri.

• @ATS16 çok tşk ederim ilginiz için. Navigatör yönlendirmesi ile mail attım ama umarım bi an önce sonuç alabilirim. Uçak biletleri, otel , sağlık kontrolü vs derken bu sebeple onları da halledemiyorum. Forumda da çok örneğini bulamadım malesef. Yardımınız için tekrar çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847 Oktay bey iki kere yollamışsınız başka mail yollamayın, sakince bekleyin lütfen☺
    Muhatabınız belki de dünyada en düzgün çalışan ve yardımsever bir konsolosluk. Araya tatil de girdi, talebinize kesinlikle dönüş yapılacaktır.

• @Serapp peki Serap Hanım ☺️ haftaya kadar ses etmeden bekleyeceğim 🙏

• Selamlar, bugün kayınvalideme mail geldi ve biraz önce Ceac kontrol ettiğimde KCC olan kısım HongKong olarak değiştiğini gördüm. Şuan randevu vermelerini mi beklemem gerekiyor yoksa randevu verilmeden mi Ankara'ya taşıma yapmalıyım ? Mevcut Pause durumundan dolayı HongKong'a gitmekten vazgeçtiler.

image.png

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın asıl talihli düzeltildi ise içiniz rahat olsun. diğer aile üyeleri önemli değil.

• @gucarslan teşekkür ederim🙏

• Ankara'nın şuanki DV dosya numarasının kaç olduğunu nereden öğrenebiliriz acaba?

• @Ayça-Kiziltuğ, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ankara'nın şuanki DV dosya numarasının kaç olduğunu nereden öğrenebiliriz acaba?

Excel de bakabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ayça-Kiziltuğ

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Günlerdir sabırsızlıkla beklediğim Viyana erteleme Mail’im sonunda geldi, şükür tarih revize edilecek. Viyana Navigatör aracılığıyla başvuru istediği için, Subject kodu ve bulunması gereken bilgiler kısmı çok önemli. Zira yanlış kod ile başvuru yapıldığında malesef cevaplanmıyor. Bu yüzden ben de ileriki yıllarda böyle bir talep olabileceğine istinaden kodu ve kısa bilgiyi bırakıyorum; belki birilerine faydası olur. Sağlıcakla kalınız.. Viyana Mülakat erteleme talebi için, Subject bölümüne :

M44 - APPT RESCHEDULING - CASE NUMBER

yazılacak..

• Henüz yeni tarih verilmedi değil mi daha verilecek yanlış anlamadım

• @Peyk74 hayır henüz verilmedi, revize edip bana ulaşacaklarını belirtmişler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |