DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar, bugün kayınvalideme mail geldi ve biraz önce Ceac kontrol ettiğimde KCC olan kısım HongKong olarak değiştiğini gördüm. Şuan randevu vermelerini mi beklemem gerekiyor yoksa randevu verilmeden mi Ankara'ya taşıma yapmalıyım ? Mevcut Pause durumundan dolayı HongKong'a gitmekten vazgeçtiler.

-
@Sibel-Apaydın asıl talihli düzeltildi ise içiniz rahat olsun. diğer aile üyeleri önemli değil.
-
@gucarslan teşekkür ederim

-
Ankara'nın şuanki DV dosya numarasının kaç olduğunu nereden öğrenebiliriz acaba?
-
@asrin, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri
Merhabalar, sıra numaram 21 binlerde olduğu için dosyamı hong konga taşımıştım. ankarada mülakatlar hızlı ilerleyince dosyamı geri ankaraya taşımayı planlıyordum ancak 10.07.2026 hong kong olarak randevu mailim geldi. dosyamı bu haliyle ankaraya geri taşıyabilir miyim? taşıma durumu kabul edilirse ankaradan randevu almama ihtimali olur mu? hali hazırda kazanmışken masrafı düşünmeyip hong konga gitmeli miyim
Dosya Numarasi: 2026EU21XXX
DS-260 Gonderimi: xx/xx/2025
Saglik Muayenesi: xx/xx/2026
Mulakat yeri: HONG KONG
Vize Mulakati: 10/07/2026
Vize Onayi: xx/xx/xxxx
Pasaport Teslimi: xx/xx/xxxx
ABD Ilk Giris:xxxxBen sizin yerinizde olsam Ankara ya tasirdim malum pause durumu belirsiz zaten masraf yapacağız bari fazla yapmamış olursunuz.tabi benim düşüncem karar sizin bol şanslar
-
@Ayça-Kiziltuğ, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ankara'nın şuanki DV dosya numarasının kaç olduğunu nereden öğrenebiliriz acaba?
Excel de bakabilirsiniz.
-
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@falsepoet bizde Hongkok tan Ankaraya taşıdık. Sizin gibi mülakat tarihi belli olduktan sonra düşündük. Ve aynı tarihlere birçok kişi gibi Ankaradan mülakat aldık. Alamayan hiç olmadı. Ama bu kararı yine siz vereceksiniz tabi. Ben olsam taşırdım
-
Günlerdir sabırsızlıkla beklediğim Viyana erteleme Mail’im sonunda geldi, şükür tarih revize edilecek. Viyana Navigatör aracılığıyla başvuru istediği için, Subject kodu ve bulunması gereken bilgiler kısmı çok önemli. Zira yanlış kod ile başvuru yapıldığında malesef cevaplanmıyor. Bu yüzden ben de ileriki yıllarda böyle bir talep olabileceğine istinaden kodu ve kısa bilgiyi bırakıyorum; belki birilerine faydası olur. Sağlıcakla kalınız.. Viyana Mülakat erteleme talebi için, Subject bölümüne :
M44 - APPT RESCHEDULING - CASE NUMBER
yazılacak..
-
Henüz yeni tarih verilmedi değil mi daha verilecek yanlış anlamadım
-
@Peyk74 hayır henüz verilmedi, revize edip bana ulaşacaklarını belirtmişler
-
@oktay3847 Erteleme talebi onaylandıktan sonra 1-2 gün içinde mail gelecek Ustraveldocs sayfasında tarih bölümü açılacak bana aynı ay içerisinde 4 farklı gün açılmıştı sana uygun günü seçiyorsunuz. Muhtemelen mülakatınız sonrasındaki ilk ayı açıyorlar çok ileri tarih açmıyorlar.
-
@mesut57 Viyana için Traveldocs kullanıyor muyduk Mesut Bey ? Pek deneyim görmedim sanki Viyana’nın kullandığıyla ilgili
-
Selamlar,
Edevlet deki dogum belgesinde dogum yerim olarak Almanya yaziyor ama bu belgeyi Almanya dan da talep etmeli miyim? Daha onceki talebim dogru merciye gitmedigi icin basarisizlikla sonuclandigi icin soruyorum?Bir de 3 yasimda dondugumuz icin sicil kaydina gerek yoktur sanirim? (forumda aramaya devam
) -
Merhaba, Mülakat planlamaları ayda bir kez mi yapılıyor?
-
@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mesut57 Viyana için Traveldocs kullanıyor muyduk Mesut Bey ? Pek deneyim görmedim sanki Viyana’nın kullandığıyla ilgili
Viyana için geçerli değil Ustraveldock
-
Merhabalar,, bugün mayısin son günü ve hala 2nl gelmedi eğer haftaya yada gelen ayda 2nl atarsalar mülakat ağustosta mı olacak yoksa temmuz mu?
-
@vutututututu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar,, bugün mayısin son günü ve hala 2nl gelmedi eğer haftaya yada gelen ayda 2nl atarsalar mülakat ağustosta mı olacak yoksa temmuz mu?
Sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Sibel-Apaydın merhabalar, taşıma için maili kccye mi attınız tekrar hong kong konsolosluğu ile iletişime geçmem gerekiyor mu nasıl ilerlettiniz süreci? ankara ile iletişime geçmem gerekiyor mu sonrasında
-
Cevap: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
ben geldim esim TR de kaldi
Karardan 1 ay evvel gorusmede benim vizem basildi ancak esim dr tesi sonucunu bekledi. sonuc durdurmadan 1 ay sonra geldi biz pasaportu yolladik ve onlarda yellow page ile geri yolladilar. yellow page deki qr i okutup sorulari online cevapladik ve pasaportu tekrar yolladik ama tekrar bize geri yolladilar. yellow page incelemesinin 6 ay surebilecegi yaziyordu. durdurmadamiyiz yoksa yellow page incelemesindemi bilmiyoruz. defalarca ankaraya email yazdik ama hic bir cevap alamadik.ben geldim USA e mecburen hakkimi kaybetmemek icin, ama esim TR de kaldi. cok sikintili bir surec. umarim hepbirlikte en azindan hak verilmis olanlar olarak kolaylikla hallederiz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.