Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Akin-Senocak Viyana daha önce vize geçerlilik tarihlerinden dolayı kendisine başvuran birkaç talihliye yardımcı oldu ve mülakat tarihini revize etti. Siz de yazın, büyük ihtimalle yardımcı olacaklardır. Hayırlı olsun.

• @Peyk74 Gözünüz aydın çok sevindim kolaylıkla güzellikle olsun.

• @gucarslan merhaba bi soru sormak istiyorum inşallah pause kalkarsa vize basimi için case numarasına göre mi çağırırlar ? Bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim

• @goe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Peyk74 Gözünüz aydın çok sevindim kolaylıkla güzellikle olsun.

Teşekkür ederim darısı başınıza 🙂

• Biz mülakatımıza ve sağlık kontrolüne girdik çok oldu hatta. İlk başta dosyamız Hongkok taydı sonra Ankaraya almıştık. Ustraveldocs kaydı ilk Hongkok için yaptık. Ankara için bu kaydı yapamadık Hongkok u Türkiye seçemedik. Mailler attık, onlarca telefon görüşmesi yaptık. Mülakatın ertesi günü eşimin düzeltildi, benim hala Hongkok devam. Mail attık cevap yok. Bu durumu yaşayıp sonuçlandırmak oldumu. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ekoko1 vize basımı bu sürecin en kolay ve hızlı adımı. ilgili yasaklar kalkarsa konsolosluklar elindeki dosyalar için toplu bir talepte bulunabilir, eğer dosyanın herhangi bir eksiği yoksa. vize basımı için konsolosluğa gitmeye gerek yok zaten. ama bu elbette her zaman konsolosluk inisiyatifinde. bunu tek tek de yapabilir, toplu da. case'e sondan da başlayabilir, lifo - fifo da işleyebilir. bunun yazılı bir kuralı yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın asıl talihli kim?

• Arkadaşlar herkese merhaba ben 20 Mayıs'ta greencard için vize mülakatına girdim mülakat görevlisi bütün evraklarınız tam, uygun ve eksiksiz fakat başvurduğunuz vize çeşitliliğinden dolayı vize veremiyoruz deyip pasaportumu geri verdi sonra bana bir kağıt verdi kağıtta 221 g maddesi ile alakalı bir şeyler yazıyor ne demektir bu 221 g bilen var mı durum ne olacak şu an muallakta mıyız

• @gucarslan benim yasakların kalkacağına dair inancım yok. belki son ay da kısıtlı vize basımı olsun diye açabilirler ama bizim sağlık raporu günü doluyor tekrar gün alıp raporu çıkarıp konsolosluğa verene kadar.... 😃 yok ya aslında biz talihli değil dv26 talihsiziyiz. çok zorlu bir imtihan

• @kıymet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan benim yasakların kalkacağına dair inancım yok. belki son ay da kısıtlı vize basımı olsun diye açabilirler ama bizim sağlık raporu günü doluyor tekrar gün alıp raporu çıkarıp konsolosluğa verene kadar.... 😃 yok ya aslında biz talihli değil dv26 talihsiziyiz. çok zorlu bir imtihan

Hepimiz elimizden geleni yaptık,nasibimizde varsa olacak ,yoksada olmayacak zaten fazla kafaya takmamak lazım,(Söylemesi kolay ama yapması zor olsada...)

• @gucarslan cevabiniz için teşekkür ederim ben ve esim sağlık raporu almadigimiz için zaman kaybi yasarmiyiz diye düşündük saglik raporu alana kadar da kota dolabilir diye düşündük açıkçası 🤷♂

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan ilginiz için teşekkür ederim. Asıl talihli eşim.

• @Recep-Macit-AYDIN 221 g pause durumundan dolayı vize basamadıklarını söylüyorlar İnşallah biter herkes vizesine kavuşsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@Recep-Macit-AYDIN, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar herkese merhaba ben 20 Mayıs'ta greencard için vize mülakatına girdim mülakat görevlisi bütün evraklarınız tam, uygun ve eksiksiz fakat başvurduğunuz vize çeşitliliğinden dolayı vize veremiyoruz deyip pasaportumu geri verdi sonra bana bir kağıt verdi kağıtta 221 g maddesi ile alakalı bir şeyler yazıyor ne demektir bu 221 g bilen var mı durum ne olacak şu an muallakta mıyız

Durumdan bu kadar bihaber olmanız gerçekten şaşırtıcı. Siz muhtemelen forumu sadece soru sormak için kullanan, süreci hiç takip etmeyen birisiniz.
    Dünya genelinde binlerce DV adayının aylardır konuştuğu bu büyük gelişmeyi mülakat gününe kadar hiç duymamış olmanıza inanamıyorum.
    Vizelerin basımı askıya alındı. Bu madde (221/g) vizenin o an için reddedilmediğini ancak onaylanamadığını gösteriyor.
    Evet, durum şu an tam anlamıyla muallakta. Yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Eğer 30 Eylül 2026 yani mali yıl bitene kadar bu durdurma kararı kalkmazsa vizeniz basılamayacak.

• Bu ileti silindi!

• @Recep-Macit-AYDIN hocam siz boş verin boşa kotayı doldurmayın.

• @mesut57 inşallah teşekkür ederim

• Benim kronik rahatsızlığım var (bulaşıcı değil) fakat hastalık tamamen yatışmış ve kontrol altında. Uzun süredir doktor takibi yapılmıyor ve ilaç da kullanmıyorum. Bu durumu Hong Kong'da sağlık muayenesinde nasıl izah etmem gerekir? Teşhise dair doktor raporları elimde mevcut, fakat tedavi çok etkili olduğu için bir daha doktora gitmedim. Herhangi bir hastalığınız varsa sizden ne kadar detay istiyorlar bu hastalığın seyri ile ilgili, bilgisi olan var mı? Çok spesifik bir konu ve hiçbir şey bulamadım bununla ilgil. Direkt kliniğe mail atıp sorsam randevu aldıktan sonra, mantıklı mı?

• @İbrahim-Şen bu greencard sürecinde o kadar çok kişi tanıdımki çoğu bi gidiyim göreyim kafasında olmazsa dönerim benim için sıkıntı yok kafasındalar, gerçekten ne olursa olsun Amerika'ya gidip orda tutunmayı hedefleyen insan çok az o yüzden esasında kotayı o tipler doldurmasın sende o tiplerdensin sanırım, benim mücadelemi hedefimi bilmeden yorum yapmayın

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 16399
  • 153
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |