18 Şubat'taki Ankara mülakat deneyimimizi video olarak yayınladık. Tüm bilgileri detaylı şekilde anlatmaya çalıştık. Umarım yardımcı oluruz.
(ilgili link forum kuralları gereği kaldırılmıştır.)
18 Şubat'taki Ankara mülakat deneyimimizi video olarak yayınladık. Tüm bilgileri detaylı şekilde anlatmaya çalıştık. Umarım yardımcı oluruz.
Dosyamı açtırıp doğan bebişimizi ekledim ama onun için ds 260 formu oluşturulmadı. Konsolosluğa mail atıp form talebinde mi bulunmam gerekiyor? Şuan sadece benim formumda çocuk olarak ekli gözüküyor.
@Recep-Macit-AYDIN hocam siz boş verin boşa kotayı doldurmayın.
Selamlar, Ustraveldocs sitesinde kaydımı bir türlü tamamlayamadım. Aradım çözemediler 20 tane ticket açtım supporta çözülmedi hala. Eşimi ve cocuğumu ekliyorum en son ilerle dediğimde eklediğiniz kişi sayısı ile ds260 formundaki kişi sayısı eşleşmiyor hatası alıyorum. Mülakata girdik geçtik orda sorun yaratmadılar. Benim aklıma gelen tek şey biz ds260 doldururken sadece eşim ve ben 2 kişi olarak doldurduk cocuk sonradan doğduğu için onu dosyaya sonradan ekledik. Acaba sistemde hala 2 kişi olarak mı görüyor bizi o yüzden mi eşleşmiyor hatası veriyor bir bilginiz var mıdır bu konuda?
Ustravel sistemini aylardır çözemedik 20 kez supporta yazrım cevap veriyorlar ama çözemiyorlar en son bir üst teknik ekibe yönlendirdiler onlarda 2 haftadır cevap vermiyorlar. Bakmakla yükümlü kişileri ekliyorum, ilk başta zaten sistemde bu kişiler ekli hatası veriyordu support ekibinin geri dönüşü ile uid numaradını attılar bana bu şekilde ekleyin dediler ekledim kabul etti ama şimdide bir sonraki sayfada cn girdiğimiz sayfada devam dediğim zaman ds260 formundaki kişiler ile eşleşmiyor hatası veriyor. Bir türlü çözemedik. Telefonlada aradım anlatıyorum talep açıyorum diyip geçiyorlar onlarda çözemiyor. Bakmakla yükümlü kişileri eklemeden devam ettiğimde be tek başına kabul ediyor. Diğer kişilere ayrı hesap açıpta denedim bu seferde yine sistemde zaten kayıtlılar diyip kayıt yapmaya izin vermiyor sistem. Çözümüde basit aslında sistemden silecekler kayıtları ben tekrsr olulturacağım. Şimdi bugun yarın sistem açılır pasaportları isterlerse bu sistemsel sorun yüzünden sıkıntı yaşarsam gerçekten cok can sıkıcı olur. Konsolosluğa mı mail atsam ne yapsam bilemedim. Bu sistemi çözemezsek pasaportları istediklerinde elden götürüp vetmek gibi bir seçenek var mı acaba. Bu sistemi bilen bu hatayı yaşayan varsa yardımcı oluabilirse çok sevinirim.
@Fatime-İncebaş Devlete yük olmakla alakalı bir paylaşım bu. Daha detaylı inceleyip maddi yetersizlik görürlerse vize vermeyebilirlermiş. Bizi pek etkilemez. Zaten bizi maddi yeterlilik olarak kontrol ediyorlar.
@aysegul yarın olsun hemen deneyeceğim. Aslında sorun çok belli gibi ben ds260 formunda bilgileri büyük harfle yazdım ama kayıt olurken sisteme sadece baş harfleri büyük şekilde yazdım büyük istimal bu yüzden tanımadı sistem ama bilgileri bir kez girdiğim için sisteme kayıtları oldu ve tekrar eklememe izin vermiyor. Yarın Ankara'ya yola çıkacağız sabahtan direk dediğiniz gibi bir sorayım. Eğer sistemde kayıtları var görünüyor derlerse konsolosluk bunu sistemde görür değil mi bir sorun çıkarmazlar inşallah
@mesut57 evet dedim ama yine aynı hatayı verdi 5 tane talep attım hepsinde de otomatilk cevap attılar sürekli çözüm bulunamadı aslında o kişileri sistemden silseler ben baştan eklesem bu kdr basit ama yapamadılar bir türlü
ustraveldocs kayıt yaptım fakat aile bireylerimi ekleyemedim zaten başka bir profille eşleşiyor diye hata verdi. Onlar için ayrı kayıt oluşturayım dedim yine aynı hatayı verdi destek talebi açtım ama çözüm bulamadık. 18 inde mülakatımız var. Telefonla aradım sistemde kaydınız görünüyor sorun yok diyorlar ama kayıt benim adıma var sadece aile bireylerinin yok. Ne yaptıysak çözüme ulaşamadık. Bu kaydı yapamazsak aile bireylerini mülakata almamak gibi bir şey yaparlar mı? Bilgisi olan var mı acaba?
ustraveldocs.com adresine aile bireylerini eklerken ilk başta küçük harfle girdiğim için sistem tanımayıp hata verdi. Hata formu oluşturdum ve bana cevap olarak kişileri silip tekrar yüklememi söylediler. Dediklerini yaptım fakat eklediğim ekran görüntüsündeki gibi zaten bu kişiler ekli diye hata veriyor ve bana yeniden ekletmiyor. Bir çok kez mailleştim ama sorunu bir türlü çözemediler. 18inde mülakatımız var bu sorun çözülmemiş olursa bir sıkıntı çıkarırlar mı? yada var mı başına böyle bir durum gelen nasıl çözbiliriz.