@kugutex dv1994 mü? hocam 2027 senin yılın olsun 
kıymet tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
UNGANLAR : Benim bile aşı kartımın olmasına rağmen bana eşime 1 karma aşı çocuklara 2 şer tane aşı yaptılar yaklaşık 70bin tl ödedik. Mülakattaymışız gibi ABD ne yapacaksın birikiminiz var mı ? gibi sorular sordu doktor bey onun dışında her şey önce ki deneyimlerle aynıydı.
ANKARA MÜLAKAT : 30 kere kontrol ettiğim dosyadan kızımın pasaportu nasıl otobüste düştü hala anlamadım. Kapının önünde inanılmaz panikledim neyse ki şansımızı deneyelim dedik içeriye girdik vize parasını ödediğimiz memura durumu anlattım nerede düşürdüğümüzü bilmiyorum dedim . Arkaya gitti sordu sonrası tamam kabul ediyoruz dedi ödemeleri aldı 4 kişi 1320 dolar ödedik.
Belgeler ; 2 fotoğraf , pasaport , aile nufus kağıt örneği, adli sicil kaydı, sağlık raporu, banka hesap dökümü , eşimden japonya sicil kaydı ( japonya konsolosluğundan ingizce olarak istemiştik ) askerlik belgesi. v.b
gözlüklü kadın memur bize denk geldi. Türkçesi gayet iyiydi . nereye gideceksiniz dedi New jersey dedim. Çünkü türkler hep orada
diye cevap verdi memur gülerek. Sonra ne iş yapacaksınız ? göz ucuyla banka hesap dökümüne baktı.
japonya dan gelen belgeyi japon konsolosluk bize asla açmayın dedi. Memur japonca sandı arkaya götürdü sonca ingilizce olduğunu gördü geri geldi. sonra malum durumdan dolayı vize basamıyorum bir gelişme olursa siz mail atın bizi beklemeyin dedi. sarı 221g kağıdımızı aldık çıktık. sonra emanetten tlf alınca kızımızın pasaportunun otobüste olduğunu öğrendik ve AŞTİ den aldık. inşallah kısa zamanda bir gelişme olur. Herkese hayırlısı olsun. -
@LSkae mülakatın nasıl geçtiğini anlamadın bile çok kısa sürüyor

-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@emre-us new jersey 10 bin altı her ihtimale karşı taşınmaz malların hepsinin tapusu ve değerlerini götürdük ama bakmadı.
-
@T-C-Kubilay-Dikici
hocam Dünya genelinde yaklaşık 21 milyon basvuru oldu dv2026 ya açıklandı. Bu kadar kişi arasından seçil sonra trump gelsin keyfine göre vize vermesin. inanın bu daha can sıkıcı. -
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Benim mülakatım da 18 Şubat olarak mail geldi
-
18 Şubat olarak bana da mail geldi
-
@bahadir90s bu yıl ara seçim olması umut verici belki yumuşama olur en azından yasaklı ülkeler arasında değiliz . 30 ocak ta hükümetin tekrar kapanma durumu var bu sefer anlaşabilecekler mi belli değil . ne olur bilmiyorum ama zamanla yarışıyoruz 30 eylülle kadar inşallah açılır. umudumuzu kaybetmeyelim

-
@falsepoet mülakat tarihim belli olduğunda inglizce olarak kısa bır maıl atmıstım hemen ertesi gün cvp geldi açtılar ds260 formunu çocukların pasaport bilgilerini ve baska bırkaç hatamı değiştirip hemen gönderdim.
-
Kızımın pasaportunu düşürmüşüz. Pasaportsuz mülakata kabul ettiler 221g sarı kağıdımızı aldık çıktık. Umarım en kısa sürede açılır herkese hayırlı olsun inşallah .
kıymet tarafından gönderilen son iletiler
-
@gucarslan benim yasakların kalkacağına dair inancım yok. belki son ay da kısıtlı vize basımı olsun diye açabilirler ama bizim sağlık raporu günü doluyor tekrar gün alıp raporu çıkarıp konsolosluğa verene kadar....
yok ya aslında biz talihli değil dv26 talihsiziyiz. çok zorlu bir imtihan -
@LSkae hayatında her zaman B planın olsun sadece abd olarak kodlama kendini çünkü hayatta bazı şeyler senin kontrolün dışındadır. Bak bana vizem onaylansa bile hala tr deyim. trump yüzünden . Ama onu bekleyene kadar başka ülkeye gideceğim muhtemelen.
-
@T-C-Kubilay-Dikici
hocam Dünya genelinde yaklaşık 21 milyon basvuru oldu dv2026 ya açıklandı. Bu kadar kişi arasından seçil sonra trump gelsin keyfine göre vize vermesin. inanın bu daha can sıkıcı. -
@Avukat-Zeki-Yağlı Biz sağlık kontrolünden ertesi gün hemen almıştık. Normal bir süreç hocam.
-
@Dogukan-Oge hocam biz 10k altında bir para gösterdik göz ucuyla baktı hiç birsey sormadı. Aynı gün başka birinden sponsor istenildiğini orada duymuştuk. tapularınız varsa götürebilirsiniz. net birşey söylemek zor gerçekten.
-
@kugutex dv1994 mü? hocam 2027 senin yılın olsun

-
@emre-us new jersey 10 bin altı her ihtimale karşı taşınmaz malların hepsinin tapusu ve değerlerini götürdük ama bakmadı.
-
@tolga-ozfidan stres yapmayın bize hiçbirşey sormadı , sponsorda istemedi gösterdiğimiz para eyalete göre düşük denilecek bir miktardı.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Betül-0 Evet bunu yapabilir çünkü daha önce yaptı. en kötü senaryo bu zaten.
-
@LSkae mülakatın nasıl geçtiğini anlamadın bile çok kısa sürüyor