Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Şaka gibi bir artış olmuş bültende, 1000 bile değil, sadece 750

• ⭐⭐⭐⭐

@onuronair rica ederim, çok da tebrik ederim. Bundan sonra herşey gönlünüzce olsun, yeni kıtada yeni hayatınızı dolu dolu yaşayın 🙂

• Ben arama butonunu tam anlayamadığım ve buradaki konuşma akışını tam yakalayamadığım için bazı şeyleri kaçırıyorum. Benim gibi 17binlerde olup tiflis veya başka yere dosya taşımış ama oturum izni maili geldiği için ankaraya geri taşımış olan var mı veya ben bu tarz şeyleri nereden öğrenebilirim? Arama butonuna yazdığımda eski yazıları görüyorum çoğunlukla şu an neyin altına yazdım anlamadım bile.

• Afrika 17.500'den 35.000'e fırlamış, Avrupa 7750'den 8500'e yani sadece 750 kişi artmış ne desem bilemiyorum.

• Tr’den 8500’e kadar hk’da mülakata kimse girmeyecekse dosyasını geri ank taşıdıysa yine göremeyeceğiz önümüzü. Dünyanın başka bir ülkesinde farklı milletten dosyasını Hk’a taşıyan birileri var mı acaba. Bunu görebileceğimiz bir yer yok mudur. Ortak bir havuz hk mülakat verdi gibi bakılacak yer vs.

• Dostlar ben dosyami taylanddan ankaraya geri tasidim ve yeni bultenle aktif oldum. Cok bir artis olmamis ancak bu bekleniyordu yilbasi yaklasiyor.

• @osmanatasoy00 Excel'de Hong Kong diyordu sizin için. Demek ki birisi onu değiştirmiş.

Tayland'da idiyse bir önemi yok zaten.

• @Arthur-Morgan Valla dostum beni hong kong kim yapti ya da ne zaman yapildi hicbir fikrim yok. Suan ki bulten aralik icin degil dimi ocak icin yayinlandi?

• @osmanatasoy00 Evet Ocak için. Zaten çok az arttı, Ankara mülakat verirse bu ay sonuna kadar Ocak ayına planlayacaktır sizin mülakatı.

• @Arthur-Morgan cok sagol dostum iyi aksamlar

• @osmanatasoy00, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dostlar ben dosyami taylanddan ankaraya geri tasidim ve yeni bultenle aktif oldum. Cok bir artis olmamis ancak bu bekleniyordu yilbasi yaklasiyor.

Hayırlı olsun, imzanızda mülakat yerini değiştirmeniz faydalı olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@osmanatasoy00 sizin case de güzel bir örnek olacak aslında, dosyasını başka konsolosluktan Ankara'ya geri taşıma durumunda ne olacağını merak eden talihli sayısı pek az değil(ankarayla ilgili biraz olumsuz yorum yapılıyordu bu tip durumlar için). İnşallah Ocak ayı için randevu tarihiniz belli olduğunda burada da paylaştığınızda bir çok talihli için ışık olacaktır 👍🏻 Bol şans şimdiden.

• @osmanatasoy00 Yilbasiyla, ocak ayi bultenin alakasi nedir? Ocakta konsolosluklar calisacak

• @aysegul Yapılan olumsuz yorumlar current olduktan sonra Ankara'ya taşıma ile alakalıydı.

• ⭐⭐⭐⭐

@Arthur-Morgan hayır, gözden kaçırmışsınız, cn 8k 9k 10k olan talihlilere (cut off a girmeden) ankaraya geri taşıma konusunda olumsuz görüş bildirilen iletiler mevcuttu(ki haklı olarak bu görüşler bildirilmişti kendilerine, ve sabırla beklemeleri tavsiye edilmişti).

• 8500 nedir ya hic arttirmasalardi :))

• Aslında geçmiş yılların bültenlere bakarsak son 3-4 yıl dışında hep böyle açiklanmiş bülten bu aylarda ama sonradan all current olmuş hep, bizim başta çok yüksek açıldığı icin moralimiz bozuldu umut kesmeyelim ya her yıl ulaşmış yüksek rakamlara yeterki konsolosluklar çalışsın
    image.jpeg

• 2 ayda 8500 de kalır diye bi his düştü şu an içime 😃

• Günaydın arkadaşlar, 28 Ağustos kararı çıktıktan ve mülakat çok hızlı ilerleyince dosyamı Ankara'ya geri taşıdım

İkamet şartını sağlamıyorum, zaten tercüman bir kaç arkadaş da sorup söyledi forumda da paylaşıldı Hong Kong ikamet isteyecek diye, ben de bu şansımı riske atamam.

Sürekli excell ile birileri oynayıp bozuyor. Benim dosyam Ankara da ayrıca bir kaç defa baktım kimse de excell güncellemiyor.

Bizden önce Mülakat alanlar, vizelerini alanlar, çoğu kişi istisnalar hariç güncellememiş, işleri bittiği için foruma dahi belki hiç girmiyorlardır.

Geçmişte haksız yere banlandığım için çok önemli bir durum olmadığı müddetçe forumda birşeyler yazmıyorum, kimsenin yorumuna da karışmıyorum.

• @Guven4627 Haklısınız, ben de sizin yerinizde olsam Hong Kong konusunda tek bir somut deneyim bile paylaşılmadığı için ve case numaranız da verilen son mülakatlara çok yakın olduğu için dosyayı Ankara’ya geri taşırdım. Bu tamamen mantıklı bir karar.
    Bazen forumda anlaşmazlıklar, yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama sonuçta hepimiz aynı süreçten geçiyoruz. Bu yüzden hem Excel’in güncel tutulması hem de burada bireysel deneyimlerin paylaşılması bence çok önemli. Hem birbirimize yol göstermiş oluruz hem de süreci daha öngörülebilir hâle getiririz. Eğer Ankara size mülakat verirse, bunu paylaşırsanız süreçte olan diğer arkadaşlara da güzel bir referans olur.

İnşallah sizin için hiçbir sorun çıkmaz ve vizenizi en kısa zamanda alırsınız. 🙏

Benzer Başlıklar

• 73
  • 83
  • 19441
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |