• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. osmanatasoy00
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 8
    • Konu 0
    • İleti 20
    • En İyi 10
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

osmanatasoy00

@osmanatasoy00

Sıradan biri işte.

15
    İtibar
    84
    Profil Görüntülemeleri
    20
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Düzce Yaş: 22

osmanatasoy00 Takip etme Takip Et

osmanatasoy00 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dostlar ben dosyami taylanddan ankaraya geri tasidim ve yeni bultenle aktif oldum. Cok bir artis olmamis ancak bu bekleniyordu yilbasi yaklasiyor.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      osmanatasoy00
      osmanatasoy00

Dostlar mulakata saglik muayenesine gitmeden gideceksek bu durumda bize mulakatta saglik muayenesi olmadigi icin direkt red olmaz mi? Yoksa bizi yinede apye mi birakacaklar? 13 ocakta mulakatim var ve 29 araliktada saglik muayenesi randevusu aldim. Saglik muayenesine gitmeli miyim?

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Bugra0666 Tabiki karsilanabilir bir sorun olcagini dusunmuyorum. Biraz daha yavas gidip yavas karar almamiz gerektigini dusunuyorum. Yarin montrealde mulakata girecek bir kisi var onunda sonucunu bekleyelim @tyln11 adli arkadasimiz girecek. Hatta ocak ayinda mulakata girecek arkadaslarla iletisimde kalalim ve ona gore bir plan belirleyelim diye dusunuyorum.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Bugra0666 Bende o sekilde dusundum ancak suan yakin zamanda mulakata girenlere apye birakma gibi bir durum var. @gucarslan dedigi gibi bir durum varsa ve yakin zamanda sen, ben ve mulakati olan diger kisilerde apye kalacagini sadece ongoruyoruz ama ongormemiz olmayacagi anlamina gelmiyor. Apye kalma durumumuzda ve davanin saglik muayenesinin gecerlilik suresini asma durumunda yuklu bir miktar para odeyecegimizi degistirmiyor. Hepimiz olmasada cogumuz bu sure en tasarruflu yontem ile devam etmek istiyor cunku karsilayamiyorum. 22 yasindayim ve 2. Saglik muayenesini kaldirabilecek bir durumum yok. Olsa bile yurtdisina daha az meblag ile gitmis olacagim.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@HALİT-Ozgur Nereye mail attin acaba?

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

Bekleyip gorecegiz dostlarim umarim hakkimizda hayirlisi olur. Yakindan takip edecegiz ve bulten yayinlandiktan sonrada planimizi ona gore sekillendirecegiz...

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Serapp Valla bakalim serap hanim dosyami tasidigim zaman teyit etmemistim Batuhan23 arkadasimizin mulakat yeri ankara gozukunce teyit etme karari aldim.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@koci Haftaici ogrenecegim artik umarim batuhan23 arkadasimiza oldugu gibi banada olmamistir.🙏🙏🙏

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Arthur-Morgan cok sagol dostum iyi aksamlar

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@tulay artik deneyimleyip gorecegiz suanda tamamen sans devrede kumar masasi gibi gercekten

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

osmanatasoy00 tarafından gönderilen son iletiler

@tulay artik deneyimleyip gorecegiz suanda tamamen sans devrede kumar masasi gibi gercekten

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Bugra0666 Tabiki karsilanabilir bir sorun olcagini dusunmuyorum. Biraz daha yavas gidip yavas karar almamiz gerektigini dusunuyorum. Yarin montrealde mulakata girecek bir kisi var onunda sonucunu bekleyelim @tyln11 adli arkadasimiz girecek. Hatta ocak ayinda mulakata girecek arkadaslarla iletisimde kalalim ve ona gore bir plan belirleyelim diye dusunuyorum.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Emre-Kurtulmuş Tamda sizin dediginiz gibi dusunuyorum bende onumuzdeki ocak ayinda mulakata girecek arkadaslar bir karar almamiz gerek bu konuda ocak ayinda en erken mulakata giren kisi @utku pehlivan adli kisi arkadas biraz kobay gibi olacak ama bu konuda yapabilecegimiz birsey yok kendisi karar verecek saglik muayenesine girip girmeyecegini maddi durumu yeten kisiler tabikide saglik muayenesini alabilir 2 defa.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Bugra0666 Bende o sekilde dusundum ancak suan yakin zamanda mulakata girenlere apye birakma gibi bir durum var. @gucarslan dedigi gibi bir durum varsa ve yakin zamanda sen, ben ve mulakati olan diger kisilerde apye kalacagini sadece ongoruyoruz ama ongormemiz olmayacagi anlamina gelmiyor. Apye kalma durumumuzda ve davanin saglik muayenesinin gecerlilik suresini asma durumunda yuklu bir miktar para odeyecegimizi degistirmiyor. Hepimiz olmasada cogumuz bu sure en tasarruflu yontem ile devam etmek istiyor cunku karsilayamiyorum. 22 yasindayim ve 2. Saglik muayenesini kaldirabilecek bir durumum yok. Olsa bile yurtdisina daha az meblag ile gitmis olacagim.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

Dostlar mulakata saglik muayenesine gitmeden gideceksek bu durumda bize mulakatta saglik muayenesi olmadigi icin direkt red olmaz mi? Yoksa bizi yinede apye mi birakacaklar? 13 ocakta mulakatim var ve 29 araliktada saglik muayenesi randevusu aldim. Saglik muayenesine gitmeli miyim?

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Arthur-Morgan cok sagol dostum iyi aksamlar

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@Arthur-Morgan Valla dostum beni hong kong kim yapti ya da ne zaman yapildi hicbir fikrim yok. Suan ki bulten aralik icin degil dimi ocak icin yayinlandi?

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

Dostlar ben dosyami taylanddan ankaraya geri tasidim ve yeni bultenle aktif oldum. Cok bir artis olmamis ancak bu bekleniyordu yilbasi yaklasiyor.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

Arkadaslar bu ustraveldocsu bana bi aciklayabilir misiniz? Herhangibir islem mi yapmamiz gerekiyor henuz herhangibir currentlik durum yok veya mulakat tarihi verilme durumu.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00

@aktases malesef hala bilemeyiz cunku ben ilk tasima maili attigimda teyit etmemistim ayrica dosyasi ankara gozuken ancak taylanda tasidigini soyleyen arkadasin ilk tasidigindan itibaren taylanda tasinip tasinmadigini bilmiyoruz.

osmanatasoy00
      osmanatasoy00