kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@tugcebkdgl Herkes
-
@tugcebkdgl Amerika’ya kimler gitmek istiyorsa her kişi için ds260 dolduracaksın o yüzden gitmeyecek kimseler varsa ds 260 doldurup sonra gelmediler diyemezsin
-
@ayvalik10 tesekkur ederim
-
@onuru Okudum ve aşırı yararlı buldum eğer Greencard çıkarsa 200k Tl gibi bir rakam ile daha hızlı ve daha yüksek bir ihtimal elde ediyoruz. Ama aklıma takılan şey şu İngilizcesi yetersiz birisi giderse ne gibi zorluklar yaşar?
-
@mustf201 mulakat konusunda iciniz rahat olsun, tercuman ile mulakata girebiliyorsunuz. Diger konuda bence cok fazla problem yapmayin. Turist gibi etrafi gezersiniz bir sorun oldugunda translate acip sorununuzu cozebilirsiniz. Ama amerika ya dil ogrenil gelmek sizin icin cok fazla avantaj saglar en azindan buraya gelene kadarki surecte ingilizce bilginizi gelistirmenizi tavsiye ederim.
-
@onuru Tavsiyelerinizi kulak arkası etmeyeceğim greencard için olmasa bile bunun eksikliğini hissediyorum. Pazartesi gidip bir kursa yazılacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
-
@mustf201 ingilizce sesli şekilde yabancılarla konuşabileceğiniz uygulamalar bulmaya çalışın, yada bazı bilindik uygulamalardan faydalanabilirsiniz günde 10dk yabancı birisi ile ingilizce konuşsanız inanılmaz faydası oluyor ben online oyunlar sayesinde yıllarca bi çok yabancı insanla konuştum grammer im yeterince iyi değil ancak konuşma olarak gelişiyorsunuz. Düşününce green card'a başvurup abd ye gidene kadar nerdeyse 1 yıl bu şekilde çalıssanız günlük hayatta bir problem yaşamassınız bence
-
-
@kongar58 selamlar, dosyami haziran ayi gibi hong kong a tasidim. Sizinde soylediginiz gibi ilk bulten ile current oldum. 2 ekimde de mulakata girerek vizemi aldim. Butun surecimi mulakat deneyimlerinde paylastim, vaktiniz oldugu bir aralikta goz atabilirsiniz.
-
@Nerissa-Sunshine selamlar, dv25 mulakat deneyimleri basliginda bir cok viyana icin deneyim paylasildi. Arama butonuni kullanarak bu deneyimlere ulasabilirsiniz. Ornek olmasi acisindan bir tane deneyim linkini asagiya ekliyorum.
-
@ugur077, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Merhaba, tarihler yaklaşırken talihli olduğumuzu umarak planlar yapmaya başladık
Bu konuda sizden yardım isteyeceğim bir kaç sorum olacaktı
-Ankara için maksimum Case number kaç önerirsiniz. Kaçtan sonra dosya taşıma gerekli?
-Dosya taşıma için hongkong görüyorum çoğunlukla. Alternatif diğer ülkeler nedir?
-Hongkong için ya da diğer ülkeler masraflar ne kadar oluyor ortalama?
-Bekarım ve mülakattan önce evlenmeyi düşünüyoruz. Şayet dosya taşıyacak olursam eşim de benimle gelmek zorunda kalacak mı ?
-Türkiyedeki banka borçları bir engel mi ? Kredi çekip gittiğimizde amerikada bize engel olabilecek bir durum oluşur mu ?Yardımcı olur musunuz lütfen
-
@onuru Hong Kong ve Bangkok banka hesap dökümü almamış okuduğum deneyimlerde. Hong Kong pahalı, Bangkok hesabında 15k dolar gösteremeyenler için avantaj olabilir ama hesap dökümü isteyebilirler yine de. Bangkok'a taşımayı düşünmüş müydünüz? Düşündüyseniz neden tercih etmediniz?
-
Merhaba,
- denemesinde olan ama her denemesinde çıkarsa "adres" nasıl bulurum bu kadar erken, bir tanıdığım yok olanla da aram iyi değil diye düşünürken burdan sizlere de danışmak istedim.
sayılı günler kala herkesin gönlünce olacağı bir süreç dilerim herkese.
Abd için "Permanent Address İnformation" kısmına tanıdık bulunmayanlar ne yazmalı, aynı zamanda 1 yıldan fazla süre varken de ev kiralama yapmak çok mantıklı gelmediği için tekrar danışmak istedim.
destekleriniz için teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
S.a 2026 gc a bende başvurdum inş isteyen herkese nasip olur bir sorum olacaktı. Ben 19 yaşındayım askerliğimi yapmadım. Yks'ye hazırlanıyorum mezuna bıraktım.Kazanırsak eğer askerlik görevini yerine getirmemiş bi kişi nasıl bir yol izliyor
-
Merhaba, tarihler yaklaşırken talihli olduğumuzu umarak planlar yapmaya başladık
Bu konuda sizden yardım isteyeceğim bir kaç sorum olacaktı
-Ankara için maksimum Case number kaç önerirsiniz. Kaçtan sonra dosya taşıma gerekli?
-Dosya taşıma için hongkong görüyorum çoğunlukla. Alternatif diğer ülkeler nedir?
-Hongkong için ya da diğer ülkeler masraflar ne kadar oluyor ortalama?
-Dosya taşıdıktan sonra bankadaki para gösterme işini nasıl yapacağım. Örneğin hongkongta banka hesabı açıp türk bankasından havale mi yapacağız?
-Bekarım ve mülakattan önce evlenmeyi düşünüyoruz. Şayet dosya taşıyacak olursam eşim de benimle gelmek zorunda kalacak mı ?
-Türkiyedeki banka borçları bir engel mi ? Kredi çekip gittiğimizde amerikada bize engel olabilecek bir durum oluşur mu ? -
Arkadaşlar önce herkezin gönlüne göre sonuçlar olsun inşallah. Önce bu forumu kuranlardan Allah razı olsun. Gördüğüm kadarıyla tekrar katılan arkadaşlar deneyimli ama bu forumu bir yerden duyan ve ilk defa gelen arkadaşlar herşey bedava, sadece önce arama butonuna aklınızdan geçenleri, merak ettiklerinizi yazın aratın kısacası kendiniz bir okuyun. Önceki yıllarda insanlar nasıl yol izlemiş, neler değişmiş zaten herkes paylaşıyor. Binlerce kişi foruma giriyor düşünün her gelen aklındakileri soruyor yeniden ve yeniden aynı şeyler konuşuluyor. Zaten bence Amerika'ya ilk hazırlık bu foruma üye olmak ile hazırcılığa veda ederek başlıyor. Arama ve okuma ikiside bedava ... Tekrar herkezin gönlüne göre olsun.
-
Selam son 6
bu günlerde gecicek 
-
@MakeUSAGreatAgain selamlar, bangkok u hic dusunmemistim. Hong kongta cok fazla mulakata giren oldugu icin oraya tasimayi sectim.
-
@ugur077 Talihli olduğunuzu düşünerek planlama yapmayın kendinize gelemezssiniz 3 ay
geçen seneye kadar hep öyle yaptım olmadı saldım soğudum artık öyle söyleyeyim eğer çıkarsa hiç aceleniz yok formu burda sora sora doldurursunuz gerisi basit en önemli şey kazanmak tabi geri kalan şeyler stresli olsada kazanma işini atlattıktan sonra herşeyi yapıyorsunuz.
Benzer Başlıklar
129
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k