Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba sevgili forum üyeleri
    Henüz ülkeye giriş yapamadık. Sizlere bir sorum olacak. Bebeğimiz ameliyat olduğu için ve kontrollü bir süreç geçirdiğimiz için kasım 20 gibi ülkeye giriş yapmayı düşünüyoruz. Herhangi bir sorun olur mu? Ya da başka bir tavsiyeniz , öneriniz varsa duymak isteriz.

• @ATS16 Daha önce bende böyle bir şey gördüm diye hatırlamıştım bu ekranı nasıl açıyoruz acaba bakmaktan kastım buydu aslında.

@alp-eren-yanık https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

@zeynepebe öncelikle minik bebeğimiz için çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık muayenisinden itibaren yanlış hatırlamıyorsam 6 ay içinde ülkeye giriş yapmanız gerekiyor. Eğerki 20 Kasımda giriş yapıcaksanız süreyi aşmamış oluyorsunuz bir sorun yaşıycağınızı sanmıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd

Save Diversity Visa’dan incelemek istediğiniz CN numarasının tamamini kopyalayıp CEAC’dan dosyayı detaylı inceleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba sevgili forum üyeleri
    Henüz ülkeye giriş yapamadık. Sizlere bir sorum olacak. Bebeğimiz ameliyat olduğu için ve kontrollü bir süreç geçirdiğimiz için kasım 20 gibi ülkeye giriş yapmayı düşünüyoruz. Herhangi bir sorun olur mu? Ya da başka bir tavsiyeniz , öneriniz varsa duymak isteriz.

Çok geçmiş olsun Zeynep hanım acil şifalar dilerim.
    Sarı zarfınızın üzerinde Data Summary sayfasında "visa expiration date" yazar. İlk girişinizi o tarihten önce yapmanız yeterlidir.

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe

Gecmis olsun, acil şifalar. Sn. @Serapp Hanim’in da ilettiği üzere en doğru bilgi size verilen sarı zarfın üzerinde yazan son giriş tarihine kadar giriş yapmanız gerekiyor.

İmzanızdaki sağlık muayenesi tarihi olan 30.05.25 tarihi doğruysa, bu tarihin üzerine eklenecek 180 gün son giriş yapabileceğiniz tarihi gösterir, bu da 26.11.25 mesai bitimine denk gelir. Zarf ile bu tarihi eşleştirmeniz yararınıza olacaktır.

• arkadaslar selamlar.
    Bilgisi olan herkese bir sorum var.Suan sizlerin gorusune ihtiyacim var .
    ay basinda 3 gunlugune giris yapip banka hesabi ve kk i cikartmis ve ilk girisle beraber ssn ve gc basimini baslatmistim.burdan aldigim bilgiler neticesinde kk ma ssn tanimlama yapmadigimdan kredi skoru baslamicagini ogrenerek bankayla iletisim kurdum onlarda en yakin zamanda ssn i fiziksel bir sekilde bankaya goturmemi soylediler,bende bu hafta ici 1-2 gunlugune gidip gelmek istiyorum sadece bu is icin.Ssn ve kk larimi da teslim edilen arkadasimdan almayi planliyorum ayni zamanda.
    bunun icin gidilirmi demeyin thy indirimli biletim var o konuda rahatim (maddi anlamda) .Cekincem ise bu ay basi 3 gun girip cikmam ve ekim basindada banka icin tekrar gitmeyi planlamam.giriste sorun yasarmiyim acaba bilemedim … imkanlarimla gidebiliyorum ama kisa girisler vizemi yada gc imi sıkıntili bir duruma sokarmi ? kk skoru icin gidip gelmesemmi eger girislerde sorun olucaksa ? @ATS16 @Serapp @gucarslan

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer Konu itibariyle Kredi Skoru başlığına yazmanız uygun olur.
    Bir de soru sorarken etiketleme yapmak, hele de üç kişiyi etiketlemek hiç doğru değil.
    Soruyu ilgili başlığa sorarsınız, o konuda bilgili bir çok kişi cevap verebilir.

• @Serapp tamamdir uyarilariniz dikkate aliyor dogru yonlendirmeniz icinde tesekkur ediyorum 🙏

• Merhabalar ,

22/09/2025 tarihi itibariyle THY ile direkt İstanbul - New York( JFK ) havaalanına inerek ABD'ye girişimizi 3 kişi ailecek gerçekleştirdik. Uscıs visa fee ödemesini 17.09.2025 tarihinde 3 kişi için 705-USD olarak ödedik. Türkiye çıkışında pasaport memuruna vizemizin oturma izni ibaresini içerdiğini belirttik ve pasaportta bu ibareyi gösterdik. Yurt dışı çıkış harcı ödemeden çıkışımızı gerçekleştirdik. 9 saatlik uçuştan sonra JFK'ya sabah karşı indik. Pasaport kontrolünde sarı zarflarımızı ve pasaportlarımızı görevliye teslim ettik. Asıl talihli olan eşimin parmak izini aldı. Benimkini almadı. Sonra ayrı ayrı üçümüzün fotoğraflarını çekti. Evrakları sisteme girdi. Adres değişikliği yapıp yapmayacağımızı sordu. Değişiklik yapacağımızı belirterek arkadaşımızın yeni adresinin , isminin , soy isminin ve telefonunun yazılı olduğu küçük notumuzu kendisine ilettik ve sisteme girdi. Başka hiçbir soru sormadı ve 5 dakika gibi kısa sürede işlemlerimizi tamamladı. 'Good Luck Guys ! ' diyerek geçebilirsiniz dedi ve ülkeye girişimizi sorunsuz bir şekilde yapmış olduk 🙂 29.09.2025 tarihinde SSN'lerimiz verdiğimiz adrese müthiş bir hızla teslim edilmiş. Greencard basımı halen 'Payment Received' olarak gözüküyor. Umuyoruz ki sorunsuz bir şekilde teslim alabiliriz. Selam ve sevgilerle...

• @erg35 sanki kendim girmişim gibi çok sevindim. Yeni hayatınızda sağlık mutluluk huzur ve şans sizinle olsun

• @Serapp @ATS16 @iibrahimd yanıtlarınız için çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için de 🤲🏻☺

• Arkadaslar Amerika'da çocuk üzerine bir iş basvurusu yaptiginizda tuberculosis testini zorunlu yaptirmaniz gerekiyor. X-ray cekimi ve tuberculoz negatif/pozitif sonucu isteniyor. Tabi Turkiye'de kucukken çoğumuz bu aşıyı oldugumuzdan test yapılınca pozitif çıkıyor ve röntgen isteniyor Bu da masraflı oldugundan biz deneyelim diye viyanadan (bizlere sadece cd halinde film verildiginden) tuberkuloz raporumuzu istedik. Sagolsunlar almancada olsa raporu gönderdiler. Ingilizce mevcut ise onuda istedik bakalim ama en kötü chatgpt tercüme ettirip doktora götürecek eşim. Doktor raporu olmadan cd ye bakamiyoruz/baksakta faydasiz dedi. Ama rapor olur ise gecerli sayarım demişti. Lazim olan olur ise viyana her şeyi ile yardıma devam ediyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

gelenek bozulmasın..

her mali yıl sonrası bu başlıkta süreci acısıyla tatlısıyla yaşayan, emek veren, takip eden ve foruma aktaran herkese bir teşekkürü borç bilirim.
    her ne kadar vize sonuçlarına etki edemesek de, oraya kadar gitmelerinde emeğimiz olmuşsa ne mutlu bizlere.

her zaman dediğim gibi; süreç ne kadar bireysel olsa da, sizin dışınızda gelişen etkenlerden etkileniyor ve bazen olumlu bazen de olumsuz sonuçlar alıyorsunuz.
    bu sizlerin hatası değil. olmadı, olmayacak..

yeteri kadar emek verip, süreciniz için adımlar attığınıza inanıyorsanız eğer müsterih olun.
    bu sadece bir piyangoydu.. öyle görüp hayatınıza devam etmelisiniz.
    etki edemeyeceğiniz şeyler için üzülmek yerine, tekrarı için hayal kurmaya devam edin.

DV2020-21 yıllarında bizlerin yaşadığı süreçleri geride bırakıp önümüze bakmaya devam ediyoruz.
    abd başkanına dava açıp kazandığımız halde alamadığımız green cardlar sonrası bile 🙂

sizler elinizden geleni fazlasıyla yaptınız.
    emekleriniz, sabrınız ve azminiz için bir kere daha kutluyorum hepinizi.
    bir başka mali yılda, içinizden bir çoğunu başka bir DV başlığında tekrar göreceğime eminim.

ışık daima sizinle olsun
    namaste!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @EzgiEce Ezgi Hanım merhabalar. Benzer bir durum şu an bizde de mevcut. Devamında süreciniz nasıl ilerledi. Evlilik sebebiyle soyisim ve pasaport bilgilerimi değiştirmem gerekiyor. Konsolosluğa mail atacağım ama esc ekranı ve 2nl olmadığı için aksiyon alamıyorum

• @gucarslan bu site olmasaydı ben kendi adıma asla tamamlayamazdım işlemleri, her sorumuza sabırla yanıt veren tüm üyelere ve size çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.

• ⭐⭐⭐

Selamlar..
    DV2026 talihlileri sorularınız ve süreç takibiniz için

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları

linkini kullanmanız yararınıza olacaktır.
    Süreçlerinizde başarılar...🍀

• @AstamRua Diplomaların yanı sıra Transkript iseniyormu?

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 83
  • 153
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |