@ATS16 o raporu nasıl temin edebilirim ben Kanada da kaldım 1 yıldan fazla ?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
alp eren yanık
@alp eren yanık
alp eren yanık tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
alp eren yanık tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@emels Diploma yerine e devletten alınan mezun belgesi geçerli oluyor mu biliyomusunuz acaba ?
-
@onuru yok girmedim işte ya atladım ya anlamadım diye kasti oalrak yapmadım.
-
Kanada da 1 yıldan fazla yaşamıştım 10 seneyi geçti ama bunu yazmamışım formda. Bu mülakatta bana nasıl yansır?
-
@ATS16 o raporu nasıl temin edebilirim ben Kanada da kaldım 1 yıldan fazla ?
-
şimdi ceac sitesine girmeye çalıştım ama 3 kere bilgileriniz sistemimizle uyuşmuyor uyarısı aldım. Daha önce başına gelen var mı?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@iibrahimd ankarada sıra nerede kim almış nereden takip ediyosunuz acaba ?
-
2026 talihlileri 2027 için başvursa sorun olurmu yeniden?
-
@Hasan-Ayvaz Hocam şuanda hong kong a taşısak ekime randevu verirler mi acaba?