Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@didemkrbck Bazı özel durumlarda mülakat sonrası doktor muayenesine girip vize alınabiliyor diye biliyorum..O şekilde bir değerlendirme de yapabilirsiniz. En kısa zamanda doğru doktoru bulabilirsiniz....

• @Flight101 malesef olduğumuz yerde tdap+polio karma aşıyi bulamadik her eczaneyi gezdik. Tdap adacel bulduk. Bu aşiyi vurulursak sonrasinda polio icin bivalan vurdurmamız bizim tdap+polio 4 lu karmayi karsiliyor degil mi ayrica gidip tetraxin olmama gerek yok degilmi..

• @MERVE-SARI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 malesef olduğumuz yerde tdap+polio karma aşıyi bulamadik her eczaneyi gezdik. Tdap adacel bulduk. Bu aşiyi vurulursak sonrasinda polio icin bivalan vurdurmamız bizim tdap+polio 4 lu karmayi karsiliyor degil mi ayrica gidip tetraxin olmama gerek yok degilmi..

Bizde Tdap Adacel aşısını sağlık ocağında yaptırmıştık, Polio yu da sağlık ocağında ağızdan olanı uygulattık ve sisteme kaydettirdik. Viyana bu şekilde kabul ediyor, Polio için herhangi bir soru sormadılar.

• ⭐⭐⭐

@MERVE-SARI Selamlar...Aynen dediğiniz modelle Dr. Molnarda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum...Adacel ile aynı gün polio yu da aile hekimizde olun..
    1 Tetraxim sonrası 2 doz oral polio ile Viyana da muayeneden geçtim.

• @Flight101 şimdi polio yu yaptırmak icin saglik ocagina sorucaz ama inanilmaz bir stok problemi yasaniyor. Polionun agizdan damla sekliyle kac doz uygulaniyor mulakata kadar tamamlanirmi dozlar bilemedim 😅

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   R rezanclz 
  • ⭐⭐⭐

@MERVE-SARI Polio 2 aylık arayla 3 doz yapılır..Tek doz TDaP ve tek doz polio ile muayeneye girmek şeklinde planlama yapınız..Örneğin doktor randevusundan 1 hafta -10 gün öncesi gibi..Polio çocukluk aşısı olduğu için doktor 3 doz yapmak konusunda çekingen davranabilir tek doza ikna edip bu şekilde ilerleyiniz.

• @Flight101 polio yok imkansız resmen çocukluk aşısi oldugu icin eczanelerde yok hastanelerde yapmayu kabul etmiyor bu isi viyanaya biraksak bir sorun yasarmiyiz..

• Merhaba Bangkok un sitesinden gss kaydı yapıp pasaport teslim noktası seçip barkod çıktılarımızı aldık bu değişen sistem le alakalı olarak başka bir form doldurmama gerek var mı ?eksik yapmış gibi hissediyorum yardımlarınızı rica ederim.
    teşekkürler şimdiden

• @MERVE-SARI Tr de tetraxım adı verilen aşıyı olursanız polio aramanıza gerek kalmaz

• @mertali mulakattan kac gun once tamamlamistiniz asi islemlerini 😊

• ⭐⭐⭐

@MERVE-SARI
    Hayır yaşamazsınız...Polio aşısı Dr. Molnarda 40€ hazırlıklı gidiniz...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   cptmuzaffer cptmuzaffer 

• @MERVE-SARI Merhabalar bulunduğunuz yerin il sağlık müdürlüğüne gidip oradan aşıyı isteyebilirsiniz

• Mulakatlar aciklanmadi tarih ile alakalı bir bildiği olan varmı acaba.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota Şahane! Çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun

• @LUNAP ekstra bir bilgi ekleyeyim bir doktor arkasaaimiz il ilce saglikta yapilamazsa Türkiye Hudut ve Sahiller mudurluklerinde bu konuda yapildigini soyledi tabii teyit etmek gerekir bilgi amaciyla birakiyorum

• @cptmuzaffer hocam eczanelerde ve depolarda bulamadim malesef tek bulabildigim tdapti onun sebebiyle bu sefer polio aramak durumunda kaldim

• Merhaba, bugün itibariyle sağlık zarfını almış bulunmaktayım ama zarf çok ince ve zımbayı çıkarırken yırtılır gibime geliyor. Zarar vermeden çıkaran arkadaşlar nasıl çıkardıklarını paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• ⭐⭐

@minnesota tebrikler, Amerikaya hos geldiniz. Yeni hayatinizda bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@mustafa-özkul, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bugün itibariyle sağlık zarfını almış bulunmaktayım ama zarf çok ince ve zımbayı çıkarırken yırtılır gibime geliyor. Zarar vermeden çıkaran arkadaşlar nasıl çıkardıklarını paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Sağlık zarfını açmak gibi bir hataya düşmeyin. Bu zarfı kapalı bir şekilde ABD'ye girişte sınır polisine vereceksiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |