Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @olowen brom hayırlı uğurlu olsun. Abd de bbq partisi için yerin hazır, umarım o partiye bende katılabilirim 🙂

• ⭐⭐⭐

@blueboy21 Eskideki kalan yılları yenisine ekletirsen eskisinde süre kalmadığı için çöp olur..Ama onun süresine dokunmadan yeni pasaport çıkarılırsa geçerliliği devam eden eski de kullanılabilir..😉

• @blueboy21 3 hafta önce 10 yıllık pasaport çıkarttım, önceki pasaportumun süresi şubat 2026da bitiyor. Veznedar, ''önceki pasaportunu iptal edeyim mi'' diye sordu bende, hayır dedim. Şimdi iki pasaporta sahibim, ikisinin de aktif olduğunu söyledi.

• @olowen tebrikler yeni hayatinizda başarılar☺

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@blueboy21 yanlış biliyorsunuz.
    kanun gereği TC vatandaşları aynı anda iki geçerli pasaport kullanabilir.
    eskisini, eğer süresi dolmuşsa ilk sayfasını delip geri veriyorlar.

• @gucarslan Ok arkadaşların dediği gibidir o zaman. Kesip uzattırdım o zaman. Epeyce zaman geçtiği için yanlış olmasın. Tşk.

• @TuttoSPORT konsoloslukların geçmiş performanslarını inceleyebilirsiniz:

• @olowen Hayırlı olsun hocam . Sevindirici bir haber daha 🙂

• Günaydın Green Cardı’mızın son aşaması olarak dün gece ABD’ye giriş yaptık 😊

Forumda birbirine yardım eden, sorunlarına çözüm bulan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Dünyanın en faydalı organizasyonunu kuran, ve yardımlaşmaya adeta koşarak gelen bu insanları bir araya getirerek hayatlar değiştirdiğiniz için çok minnettârım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Olurya35 tebrikler.
    ben mülakat deneyiminizi yazdığınızı göremedim forumda.
    deneyiminizi bu başlıkta yazabilirsiniz.
    hatırladığım kadarıyla baya maceralı olmuştu süreciniz.. insanların bu detayları bilmesi önemli.

• @olowen hayırlı olsun Hong Kong detaylı mülakat deneyiminizi paylaşırsanız süper olur

• @gucarslan Sağolun hocam 🙏

Evet sürecimiz biraz yaptığımız hatalardan biraz da mülakatın çok erken tarihte olmasından sancılı ve sıkıntılı geçti. Bu zamanlarda bizi yönlendirmeleriniz ve bilgilendirmeleriniz çok faydalı oldu 👏 Çok teşekkürler tekrardan.

İlk fırsatta deneyimimi bu başlık altında derleyip göndereceğim. Sağlıcakla kalın 👋

• Bu ileti silindi!

• yeşil pasaportum olduğu için an itibariyle vize işlemleriyle uğraşmadan, dosyamı mülakat alabileceğim başka bir ülkenin konsolosluğuna taşımaya karar verdim 🙂 forumda genel olarak viyana ve belli başlı bilindik (umman, hong kong, bangladeş vb.) yerler önerilmiş fakat maliyet açısından düşünürsek daha yakınlardaki avrupa ülkelerine gidip orada mülakata girmek sizce daha mantıklı değil mi? yeşil pasaportla giriş yapabileceğim, konum itibariyle daha yakın başka bir ülke var mı bildiğiniz yoksa yine de en mantıklısı viyana mı diyorsunuz? forumdaki bilgi ve deneyim sahibi arkadaşlar yardım eder, tavsiyede bulunursa çok sevinirim çünkü ona göre current olmadan evvel kcc ile dosya taşıma işlemi için iletişime geçeceğim.

ayrıca şöyle bir site buldum, her ülkedeki konsolosluğun geçmiş yıllardaki mülakat performansını ayrıntılı ve detaylı olarak gösteriyor. istediğiniz konsolosluğu seçip inceleyebilirsiniz. belki bileniniz vardır (ben bilmiyordum), yine de forumdaki arkadaşlara bir faydası dokunur diye paylaşmak istedim: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html#
    sağlıcakla kalın.

• Herkese merhabalar,

Öncelikle bu harika forum, müthiş deneyimler ve paylaşımlarıyla biz heyecanlı kullara ışık olan tüm üyelere binlerce kez teşekkür ederim.

Mayıs ayında açıklandığı yaşadığım heyecan çok kısa sürede panik ve korkuya yol açan bu süreçte dosya taşıma noktasına geldim ve 2 hafta kadar önce KCC ile dosyamı Viyana'ya taşıdım. Şimdi sırada mülakatı beklemek ve o sırada doğru zamanda Schengen'i almak kalıyor.

Yaşanan gelişmeleri ben de buradan anlatacağım. Dilerim sonunda en kısa sürede Amerika Birleşik Devletleri'nden bir yorum yazmak nasip olacak.

Çok sevgiler.

• ⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34 Yeşil pasaportunuz olduğuna göre sizin için en uygun, en az maliyetli yer Viyana. Yakın başka bir yer yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@yasavul, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Hong Kong neden banka dökümü istemiyor anlamadım, gittiğimizde iş vs bulana kadar yeterli para olup olmadığına bakmıyorlar mı

2023, 2024 ve bu yıl girenlerden istemedi. Şu ana kadar tavrı bu. Neden bilmiyorum ama böyle. Ama hep diyorum ki siz yine de yanınızda bulundurun.

• @halildnrts34 bence dosya taşınabilecek yerler viyana, hk, bangkok, muskat. Diğer yerleri ben elemiştim. Avrupa da bir yere taşımayı düşünüyorsanız, karadağ, sırbistan gibi yerlerden uzak durun derim (geçen yılda ki arkadaşlar sorun yaşadı bizi de uyardılar sağ olsunlar).

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34

ayrıca şöyle bir site buldum, her ülkedeki konsolosluğun geçmiş yıllardaki mülakat performansını ayrıntılı ve detaylı olarak gösteriyor. istediğiniz konsolosluğu seçip inceleyebilirsiniz. belki bileniniz vardır (ben bilmiyordum), yine de forumdaki arkadaşlara bir faydası dokunur diye paylaşmak istedim: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html#

yazdığınız iletinin 6 ileti üzerinde ve forumda ziyadesiyle paylaşılan güzide bir sitemizdir kendileri. evet..

• @gucarslan 🙂 dikkatimden kaçmış

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |