Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @alparslan34 bunu paylaşmanız iyi oldu belki ilerdeki talihlilerde görüp, başkasının hakkına girmesin sonuçta 52 bin kişiden birisi bile ihtiyaçı olanlar için velinimet

• ⭐⭐

@mrcbyyrm selamlar, kazandiginizi ogrendiginiz sayfada guncelleme olacak en son satir ondan bahsediyor. Yanlis bilmiyorsam ais kaydina gerek yoktu bangkok icin. Yinede eski deneyimlere bir goz atarsaniz, kesin bilgiye ulasabilirsiniz. Simdiden bol sanslar.

• @alparslan34 ben geleli 4 ay oldu .bu gün grenncard geldi.burada 16 yaşında gelen çocuk da gördüm 60 yaşında geleni de.ilk işleri yemek dağıtmak.Ben de sevmeyerek yaptım ayda 5 bin dolar kazanılıyor.eğer San Diego gibi bir yerdeysen 8 bin dolar kazanabilirsin.araban yoksa 800 dolara aylık kiralarlar.yeter ki çalışmak iste.üç cümle İngilizce ile bunu yapıyorlar.aGerisi sana kalmış.

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34

Almış olduğunuz karar hakkınızda hayırlısı olsun. Forum yöneticileri sizin yazdığınız iletileri ve size yazılan cevapları doğru konu başlığına taşıyacaktır uygun görürlerse zira süreci devam eden DV2025 talihlilerinin yegane takip ettiği başlık burası ve o kişilerin bu yazılanlar yerine süreci takip etmeleri gerekiyor, onların takip etme hakkına girilmemesi lazım.

Özetle herkes kendi Amerika’sını yaşıyor ve yaşamaya devam edecek. Siz çıkmak istemişsiniz, karar sizin. Bol şans hayatınızda!

• @Murat-Dündar yanıtınız için çok teşekkürler, imzaya taşımak ne demek tam anlayamadım biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

• Merhaba arkadaşlar.

Biz temmuz ayı itibariyle son bültene göre cut off olduk. CAEC üzerinden de kontrol edince case imiz ready gözüküyor. Dosyamızı hong konga taşımıştık ve hem KCC hem de Hong Kong tarafı ile dosyamızın orda olduğu konusunda teyitleştik. Ama bize hala bir mail gelmedi. Aynı durumu yaşayan var mı? Ben yine de her halükarda KCC’ye mail attım cevap bekliyorum.

• @Ahmet-Faruk-Özkan hocam neredeyse herkes sizin durumunuzda. KCC maille tarihinizi belirtti ve CAEC üzerindende mülakata hazır görünüyorsa sorun yok. 15-20 gün kala konsolosluk mail atacak diye biliyorum, içiniz ferah olsun.

• @sencansinaygun kendi kendime cevap vereyim, vallahi current olmuşum 🙂 yurtdışındaydım kontrol edemedim. Umarım randevu da oluştururlar hemen.

• @sencansinaygun Merhaba , kccye mail atın mülakat tarihinizi öğrenmek için.

• @aliaytac41 Sağolun hocam. Henüz kcc den de mülakat tarihine dair mail gelmedi. En son mail atınca ekstra bilgiler istemişlerdi. Doğum tarihi ay gün yıl olacak şekilde vs. Bugün belki dönerler.

Bir de acaba kcc den mail gelince direk sağlık muayenesi uçak bileti vs. ayarlamak mantıklı mıdır sizce yoksa konsolosluktan gelecek maili mi beklemek gerekir.

Çok teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@Ahmet-Faruk-Özkan Selamlar..Evet ikinci paragraftakileri yapmanız uygundur..Dr randevusu alırken kcc den gelen maili de ekleyiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@sencansinaygun, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sencansinaygun kendi kendime cevap vereyim, vallahi current olmuşum 🙂 yurtdışındaydım kontrol edemedim. Umarım randevu da oluştururlar hemen.

İmzanızda mülakat yeri yazmıyor, ayrıca excel tabloda yoksunuz.

İmzanızı güncelleyin ve 2025 Excel Tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.

Hayırlı olsun.

• @yalcin61 size tavsiyem eğer üniversite ögrencilerine ulaşabilirseniz onlarla konuşup şimdiden işinizi halledin.Tercümanlar gereksiz fazla para talep ediyorlar.Öğrenciler 4 te 1 fiyatına kabul ediyorlar.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @Tevfik-Karademir konsolosluk kabul ediyor mu yeminli tercuman dışında birilerini? Daha önce duymamıştım, bunu yapan birileri oldu mu?

• @enginfdn bu yazıya bakarmısınız ?

• Arkadaşlar viyanadan 215xx üstü olup mülakat alan var mı forumda ?

• Dosyamı Malezya’ya taşımıştım nerden sorgulayabılırım dosyamın durumunu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |