Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Dosya taşıma işleminde mülakat tarihi dosya numarasına göre mi yoksa transfer istek tarihine göre mi öncelik alıyor?
    Daha sonradan transfer olan EU16XXX dosyası Bangkok'ta statüsü ''ready'' olan 18XXX'li EU başvurulardan sonraya mı randevu alır?
    Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Forumda cevap alamadığım için size sormak istedim.

• Çekilişe katılalı olmuş 20 ay, kazanalı olmuş 13 ay, hâlâ önümüzü göremiyoruz, numaramız aktif olacakmi , mülakat alacazmi, vize alabilecekmiyiz. Kim ne derse desin kazanınca normal hayatada adapte olamıyor insan. Bütün planlarını erteliyor. Arafta yaşıyoruz 13 aydır. Bir de hüsranla sonuçlanırsa, al birde burdan yak.
    Elimizden geleni yapıyoruz. Artık hayırlısı diyip önümüze bakacağız. Son 4 hafta.

• @Mehmet-Fatih-Aslan kesinlikle katılıyorum

• Ankara Ağustos ayı için 6.979'a kadar toplam 55 kişiye mülakat vermiş. Sıra gelmeyecek diye o kadar çok kişi dosya taşıdı ki Temmuz'dan Ağustos'a neredeyse 1.500 ilerlemiş. Geçen yıldan daha yavaş dedik durduk ama şu an Ağustos mülakatlarında geçen yıla göre numara bazında 1.000 daha ilerde (geçen sene ağustos en son 5977 vermiş)

• @aliaytac41 keza ankaranin en iyi ayı genelde eylul muhtemelen 9k ya rahat cikacaklar

• @omerko Umarım hocam. Numarası küçük olup da ekonomik yetersizlikten dosya taşıyamayan bir çok kişi vardı, en çok da onlar için seviniyorum.

• @m3hm3t Sizin hala dosyanız Ankara da mı?

• Son güncellenen veriler hakkında yorum yapabilecek olan varmı?

• @Murat-Dündar vizelerin %57 si verilmiş durumda avrupada 4292 ready yani mülakata hazır kişi var onlarda alırsa 2/3 bin vize kalır Avrupada şu an normal ilerliyor

• @aliaytac41 BENİ SIRAM BU 6 BİNLERDEN ÖNCE FAKAT HALA MÜLAKAT TARİHİM BELLİ OLMADI NEZAMAN BELLİ OLUYOR

• @Murat-Dündar Haftalık biner biner vize verilmeye devam ediyor hocam. Şimdiye kadar ben de dahil herkes tarafından "Ankara bu yıl çok yavaş, geçen yılı bile göremez" yaygarasına rağmen henüz Ağustos'ta 7 bini görmesi HER DÖNEMİN ŞARTLARI FARKLI sözü haricinde hiçbir tahmin ve mantığın doğru olmadığı anlamına geliyor. Bi ara kota dolabilir deniyordu ki geçmişte de olmuş fakat şahsen Eylül ayının da çatır çatır diğer aylar gibi vize basa basa geçeceğini düşünüyorum. Büyük numaralı arkadaşlar için bülten çok mühim ama onda da durum aynı, kaç olacağını kim bilebilir ki?

• @blueboy21 CEAC’de sorduğumda NVC de gözüküyor. KCC’ye transfer isteği yazdığımda: “Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.” dedi. Bangkok a email attım cuma günü henüz cevap gelmedi

• @Ömer-A Dear Sir/Madam,

I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.

Full Name: soyismi, isim
Case Number: 2025EU gerisini buraya 
Date of Birth:

Thank you for your time and assistance.

Best regards,
BURAYA İSİM SOYİSİM

YUKARDAKİ MESAJI KENDİ BİLGİLERİNİZE GÖRE DOLDURARAK [email protected] adresine mail atarak öğrenebilirsiniz. Mailin konu başlığında 2025EU devamını açık yazarak numaranızı yazmanızı ve maili başvuru mail adresinizle yapmanızı öneririm. İlk önce otomatik bir yanıt alacaksınız sonra 1-3 gün içinde de mülakat tarihinizin yazdığı maili alacaksınızdır.

• Merhabalar bir kaç aydır burada paylaşılanları yakından takip ediyorum. Hepinizin paylaşımları çok değerli. Bu süreçte insan bu konuyla ilgili sürekli araştırma yapmak istiyor ve her ilerleyen bültende kendine bir umut arıyor. (Özellikle bizim gibi yüksek cn olanlar) Tüm greencard sürecine bu forum sayesinde hakim olabiliyoruz. Son bir ay kaldı. Herkes öngörüsünü paylaşmış. Eu için 28.500 gibi bir rakam açıklayacaklarını düşünüyorum. Önceki seneyle çok benzer gidiyor açıklanan veriler de bunu destekliyor gibi ama her açıklanan bülten geçen senelere nazaran aşırı düşük yine de umudumuzu kaybetmek istemiyorum. Burada bizim durumumuzda olan kişilerin yazdıklarını okumak, aynı duyguları paylaştığımızı bilmek bu sancılı süreçte hepimize iyi geliyor çünkü yakınlarımızla paylaştığımızda süreçten haberdar olmadıkları için bizleri anlayamıyorlar. Ben kendi adıma bu yardımlaşma, dayanışma için hepinize teşekkür etmek istedim. Umarım son bülten hepimizin yüzüne güler. Hepimiz kota sorununa takılmadan hayırlısıyla mülakata girip vizelerimizi alabiliriz.

• @tolgabetul yaptığım analizlere göre dosya sayisini gecen sene ile esitlemeleri icin minimum açıklanması gereken sayı 28k ve devam etme oranını düşünürsek 30k rahatlıkla cagiracaklarini düşünüyorum. Ve kesinlikle kota sorunu olmayacak son güne kadar .

• @omerko temmuzda 30 açıklanırsa 1 ayda konslosluklar zorlanır çünkü hepsi eylülde girecek ama tabi kaç kişi girecek kim önce çağıralacak belirsiz yani ortalık ana baba günü olur

• @omerko umarım dediğiniz gibi olur. Son bülten 30 k ları görürüz. İsteyen herkesin bir an önce vizesine kavuşması dileğiyle.

• @tolgabetul aynı duyguları yaşıyoruz ve ümitliyiz inşallah current oluruz tüm yüksek cn sahipleri umudunuzu yitirmeyin.

• @istalin muhtemelen tam da bunu yapacaklar zaten kapasite belli , alabilen alsın deyip acacaklar

• @omerko yorumunuza katılıyorum geçen senenin 50 k sı 36 k ya denk geliyor ama kotadan dolayı bundan daha az açılacağını bunun 27-32 arası gibi bir rakam olacağını düşünüyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |