Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 104.9k 206

• @aliaytac41 BENİ SIRAM BU 6 BİNLERDEN ÖNCE FAKAT HALA MÜLAKAT TARİHİM BELLİ OLMADI NEZAMAN BELLİ OLUYOR

• @Murat-Dündar Haftalık biner biner vize verilmeye devam ediyor hocam. Şimdiye kadar ben de dahil herkes tarafından "Ankara bu yıl çok yavaş, geçen yılı bile göremez" yaygarasına rağmen henüz Ağustos'ta 7 bini görmesi HER DÖNEMİN ŞARTLARI FARKLI sözü haricinde hiçbir tahmin ve mantığın doğru olmadığı anlamına geliyor. Bi ara kota dolabilir deniyordu ki geçmişte de olmuş fakat şahsen Eylül ayının da çatır çatır diğer aylar gibi vize basa basa geçeceğini düşünüyorum. Büyük numaralı arkadaşlar için bülten çok mühim ama onda da durum aynı, kaç olacağını kim bilebilir ki?

• @blueboy21 CEAC’de sorduğumda NVC de gözüküyor. KCC’ye transfer isteği yazdığımda: “Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.” dedi. Bangkok a email attım cuma günü henüz cevap gelmedi

• @Ömer-A Dear Sir/Madam,

I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.

Full Name: soyismi, isim
Case Number: 2025EU gerisini buraya 
Date of Birth:

Thank you for your time and assistance.

Best regards,
BURAYA İSİM SOYİSİM

YUKARDAKİ MESAJI KENDİ BİLGİLERİNİZE GÖRE DOLDURARAK [email protected] adresine mail atarak öğrenebilirsiniz. Mailin konu başlığında 2025EU devamını açık yazarak numaranızı yazmanızı ve maili başvuru mail adresinizle yapmanızı öneririm. İlk önce otomatik bir yanıt alacaksınız sonra 1-3 gün içinde de mülakat tarihinizin yazdığı maili alacaksınızdır.

• Merhabalar bir kaç aydır burada paylaşılanları yakından takip ediyorum. Hepinizin paylaşımları çok değerli. Bu süreçte insan bu konuyla ilgili sürekli araştırma yapmak istiyor ve her ilerleyen bültende kendine bir umut arıyor. (Özellikle bizim gibi yüksek cn olanlar) Tüm greencard sürecine bu forum sayesinde hakim olabiliyoruz. Son bir ay kaldı. Herkes öngörüsünü paylaşmış. Eu için 28.500 gibi bir rakam açıklayacaklarını düşünüyorum. Önceki seneyle çok benzer gidiyor açıklanan veriler de bunu destekliyor gibi ama her açıklanan bülten geçen senelere nazaran aşırı düşük yine de umudumuzu kaybetmek istemiyorum. Burada bizim durumumuzda olan kişilerin yazdıklarını okumak, aynı duyguları paylaştığımızı bilmek bu sancılı süreçte hepimize iyi geliyor çünkü yakınlarımızla paylaştığımızda süreçten haberdar olmadıkları için bizleri anlayamıyorlar. Ben kendi adıma bu yardımlaşma, dayanışma için hepinize teşekkür etmek istedim. Umarım son bülten hepimizin yüzüne güler. Hepimiz kota sorununa takılmadan hayırlısıyla mülakata girip vizelerimizi alabiliriz.

• @tolgabetul yaptığım analizlere göre dosya sayisini gecen sene ile esitlemeleri icin minimum açıklanması gereken sayı 28k ve devam etme oranını düşünürsek 30k rahatlıkla cagiracaklarini düşünüyorum. Ve kesinlikle kota sorunu olmayacak son güne kadar .

• @omerko temmuzda 30 açıklanırsa 1 ayda konslosluklar zorlanır çünkü hepsi eylülde girecek ama tabi kaç kişi girecek kim önce çağıralacak belirsiz yani ortalık ana baba günü olur

• @omerko umarım dediğiniz gibi olur. Son bülten 30 k ları görürüz. İsteyen herkesin bir an önce vizesine kavuşması dileğiyle.

• @tolgabetul aynı duyguları yaşıyoruz ve ümitliyiz inşallah current oluruz tüm yüksek cn sahipleri umudunuzu yitirmeyin.

• @istalin muhtemelen tam da bunu yapacaklar zaten kapasite belli , alabilen alsın deyip acacaklar

• @omerko yorumunuza katılıyorum geçen senenin 50 k sı 36 k ya denk geliyor ama kotadan dolayı bundan daha az açılacağını bunun 27-32 arası gibi bir rakam olacağını düşünüyorum

• @m3hm3t Sanırım current olduğunuz için KCC ile bundan sonra bu sorunu çözemiyorsunuz. Fiziksel olarak orada bulunmanız ve sonrasında ilgili ülke konsolosluğuyla iletişime geçmeniz gerekiyor. Daha tecrübeli arkadaşlar yol gösterecektir. Bol şans!

• Forumdaki herkes vizesini alsın da, ister 30k olsun ister 35k. Burada araştırmasını yapıp emek veren herkes haketmistir vizeyi.

• Yarın 36 ülkeye daha vize kısıtlaması getirileceği konuşuluyor. 25 ülke afrika’dan. Afrika kotası Avrupa’ya kayabilir. Bu bile Avrupa’yı yüksek açıklamak için bir sebep. Geçen hafta açıklanan seyahat yasağıydı. Yani greencard verilebilir ama seyahat edemezlerdi. Şimdiki vize yasağı. Komple vizeye kapatılacak. Herkes için hayırlısı.

• @ipekc o haberin hemen ardından vize yasağı da gelmişti

• İlk seyahat yasaklarında 10 tane Afrika ülkesi vardı. Şimdi konuşulan 35 ülkelik listede de 25 Afrika ülkesi var. Olursa şayet eder toplamda 35 Afrika ülkesi. Zaten hepi topu 54 tane ülke vardı koca kıtada, yarısından fazlası banned olacak. Liste de inanılmaz yalnız, Şampiyonlar Ligi gibi... Nijerya, Kamerun, Mısır, Fildişi Sahilleri, Etiyopya, Gana, Senegal, Demokratik Kongo... Şunların toplam nüfusu 700 milyon falan dsahjdkfl.

Bence Türkiye olarak bu kısıtlamalardan etkilenmememiz büyük şans. Meksika'dan deli gibi geçip duruyordu bizimkiler bir ara, hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum. Turist ya da öğrenci olarak gelip girdiğinin 2. günü iltica etmeye çalışan çakal çukal çok var. Geçen Walmart'ta 6 kişilik bir erkek grubu gördüm, baktım türkçe konuşuyorlar, selam verdim 2 dk muhabbet ettik, hepsi Meksika'dan kaçak girmiş. Biri de diyor ki "Abi ben önce girdim alıştım buraya, bunlar sonradan girdi yanıma geldi." Hababam Sınıfı'ndaki Ahmet gibi "utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz" diyecektim de zor tuttum.

• Bu ay bitmeyecek, zaman yavaş akıyor 😁

• @ahmetgokaya neredeyse her dakika burdayim , vakit geçmiyor

• Aylardır burada araştıran, birbirine desek olan tüm forumdaşlar olarak hepimiz alalım vizemizi inşallah yeni bültenle 🙂

• @omerko Sabrın sonu selamet, güzel günler göreceğiz, inanmaya devam 😁

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k