Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @deryaasan Çok çok teşekkür ederim ☺💐

• ⭐⭐

Son dağıtımlar ilgili bilgisi olan var mı? Şuan başka konsolosluklarda dağıtım olmuş mu? Yada Ankara nezdinde?

• @yusufalak Maalesef henüz hiç bir konsolosluk dağıtım yapmadı.

• Merhaba herkese, K.L Dosyamı KCC istediğine dair mail aldım 19 Tem. Mail atmıştım bilginize. Bakalım mülakat gelecek mi ?

• @yusufalak Diğer konsolosluklar konusunda bilgi yok ancak 64xx dosya numarasıyla Ankara’yı bekleyen biri olarak mülakat maili almadım ben henüz.

• @asdwqq çok zor bir durum gerçekten bu kadar düştü sayı geçen seneye göre her sene dahada azalıyor gidebilen sanki kazananların yarısından çoğu gidemiyor sanki özellikle yapılıyor

• Herekese Merhabalar! KCC email atmıştım güncel durum ile ilgili, bu şekilde dönüş yaptı

"Thank you for your inquiry.
    Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application."

randevu yeri olarak Aşkabat Türkmenistan seçmiştim, bu durumda ne yapmam gerekiyor? yoksa dosya taşımammı gerekiyor?
    tecrübelerinizden paylaşırsanız çok sevinirim! şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐

Mail arkadaşlar var mı?

Dağıtım oldu.

• @yusufalak dağıtım olduğunu nereden görüyorsunuz ?

• ⭐⭐

@fahriakc

Ankara 4 eylül e mail göndermiş.

• @yusufalak Tanıdığınız birine mail gelmesinden anladınız . ben dv chart gibi takip edilen bi yer var da ben mi kaçırdım diye düşündüm.

• ⭐⭐

@fahriakc
    Evet tanıdığıma geldi. Fakat çok az kişiye geldi. Benim tahminim. 10 kişi bile değil.

• @yusufalak Yazık

• ⭐⭐

4 eylüle mail geldi çok az kişiye benim tanıdığıma geldi

• @yusufalak hangi cn aralığı acaba bir bilgi vermeniz mumkunmudur

• ⭐⭐

@nduru

Şuan o bilgiyi kimse veremez ama 57?? Lerdeki atlanan arkadaşa gelmedi.

• Herkese merhaba sisteme girip kontrol etmek istediğimde numara kısmımıza 2024EU ile başlayan sayıyı yazacağız ya sayı 11 rakamlı orda 16 diyor
    2. Sorum ad soyad kısmına OZOREN YELIZ yazıyorum olmuyor nasıl dolduracağıma dair yardım edebilir misiniz

• @yusufalak Mail giden tanıdığınız kişinin CN kaç acaba?

• ⭐⭐

@nduru 54xx case noya geçen ay numarası atlamıştı

• @salih-atilla bilgi için teşekür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |