Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @yusufalak Maalesef henüz hiç bir konsolosluk dağıtım yapmadı.

• Merhaba herkese, K.L Dosyamı KCC istediğine dair mail aldım 19 Tem. Mail atmıştım bilginize. Bakalım mülakat gelecek mi ?

• @yusufalak Diğer konsolosluklar konusunda bilgi yok ancak 64xx dosya numarasıyla Ankara’yı bekleyen biri olarak mülakat maili almadım ben henüz.

• @asdwqq çok zor bir durum gerçekten bu kadar düştü sayı geçen seneye göre her sene dahada azalıyor gidebilen sanki kazananların yarısından çoğu gidemiyor sanki özellikle yapılıyor

• Herekese Merhabalar! KCC email atmıştım güncel durum ile ilgili, bu şekilde dönüş yaptı

"Thank you for your inquiry.
    Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application."

randevu yeri olarak Aşkabat Türkmenistan seçmiştim, bu durumda ne yapmam gerekiyor? yoksa dosya taşımammı gerekiyor?
    tecrübelerinizden paylaşırsanız çok sevinirim! şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐

Mail arkadaşlar var mı?

Dağıtım oldu.

• @yusufalak dağıtım olduğunu nereden görüyorsunuz ?

• ⭐⭐

@fahriakc

Ankara 4 eylül e mail göndermiş.

• @yusufalak Tanıdığınız birine mail gelmesinden anladınız . ben dv chart gibi takip edilen bi yer var da ben mi kaçırdım diye düşündüm.

• ⭐⭐

@fahriakc
    Evet tanıdığıma geldi. Fakat çok az kişiye geldi. Benim tahminim. 10 kişi bile değil.

• @yusufalak Yazık

• ⭐⭐

4 eylüle mail geldi çok az kişiye benim tanıdığıma geldi

• @yusufalak hangi cn aralığı acaba bir bilgi vermeniz mumkunmudur

• ⭐⭐

@nduru

Şuan o bilgiyi kimse veremez ama 57?? Lerdeki atlanan arkadaşa gelmedi.

• Herkese merhaba sisteme girip kontrol etmek istediğimde numara kısmımıza 2024EU ile başlayan sayıyı yazacağız ya sayı 11 rakamlı orda 16 diyor
    2. Sorum ad soyad kısmına OZOREN YELIZ yazıyorum olmuyor nasıl dolduracağıma dair yardım edebilir misiniz

• @yusufalak Mail giden tanıdığınız kişinin CN kaç acaba?

• ⭐⭐

@nduru 54xx case noya geçen ay numarası atlamıştı

• @salih-atilla bilgi için teşekür ederim.

• Tüm konsolosluklar için aynı gün mü dağıtım yapılıyor? Ya da farklı günlerde de dağıtım yapılıyor mu? Hong Kong, Bangkog ve Kuala Lumpur'dan mail alan oldu mu?

• @Fatih-Kaymak henüz olmadı bildiğim kadarıyla

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    519k Bakış
    E
    Bence dv26 paused kalkacak ve dv27 basvurulari da acilacak ama bu sefer vize almaya uygun bulunmak cok zorlasacak, 100k usd bond konusu konusuluyor belli ulkelere mi olacak yoksa herkese mi muamma ? Bu sekilde yonetecekler sanirim sureci.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k