Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Kanada
1.4k 218 121.6k 195

  • @denizci10 tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun


  • @Programmer eyvallah. korku işte ne olacağımız belirsiz olunca tedbirimizi almak istedik.


  • @Muhtaradana teşekkür ederim.



  • Merhaba arkadaslar,Kanada'da egitim yolunda bahsetmek istiyorum.
    Kanada'da devlet universitelerinde okursaniz 1 yillik egitim icin 1 yil calisma izni:2 yillik universite okursaniz okul bittikten sonra 3 yillik calisma izni alabiliyor ogrenci.Yil dedigim somestr.Ocak-Mayis-Eylul aylarinda okullar basliyor.
    Ogrenim bittikten sonra okulun NOC kodu ile ilgili is bulup calisma vizesini uzatabiliyorsunuz.Calisma vizeniz surecinde PR(Kalici Oturum izni)icin gerekli ingilizce IELTS sinavindan en yuksek notu almak ve Express Entry havuzunda da iyi bir puanla yer almaniz gerekiyor.


  • @denizci10 Ben bunu nasıl kaçırmışım, harika haber, hayırlı olsun vizeniz:clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:

  • ⭐⭐

    Sagol un hayırlı olsun bende pnp streame basvurum beklıyorum. Puanı artırmak için Fransızca ogrenıyorum eger secilemezsem


  • @dytmelek teşekkürler. O kadar çok vize aldık ki kaçırmış olmanız normal 😂😉


  • Arkadaşlar merhaba. Mevcut ailecek Amerika Turist vizemiz var. Ailecek Kanada turist vizesine başvuru yapmak istiyoruz. Aynı zamanda Kanada'da yaşayan yakın bir arkadaşım var. O da bir yazı yazacak. Şu adreste oturuyoruz, Kanada'da tüm masrafları bize ait diye bir yazı yazacak.
    Ayrıca kendim 16 yıllık devlet memuruyum. İş yerinden izin konusunda bir evrak alacak mıyım?
    Bir de biz tam olarak hangi vize türüne başvuru yapmamız gerekiyor? Turist, aile, yakın arkadaş vs hepsi bizde var...


  • Merhaba,maalesef 6 Şubat depreminden derinden etkilendim ve yakın zamanda Kanada ziyaretçi vizesine başvuracağım.Depremle ilgili tarih olarak öne atacak belgelerim var(İncluding documents kısmına ekleniyormuş onlar),onun dışında 2018 yılında Amerika’ya work and travel’a gittim ve vizem dolmadan döndüm.Acaba kısa süreli bir tatil planı yapıp (max 1 ay) bu şekilde vize alabilir miyim? Ve annemi sponsor göstersem bankada 5k cad yeterli olur mu? Annemin adına kayıtlı birden fazla araç ve bir ev var.Ve niyet mektubu vs detayları bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun kalırım.Herkese şimdiden teşekkürler


  • Merhaba arkadaşlar,annelere kendimiz (Danışmanalr yaklaşık kişi başı 1000 CAD istiyorlardı)gerçekleştirmiş olduğumuz vize başvuruları 22 günlük bir zamanda olumlu olarak sonuçlandı.


  • @umuragbas merhaba,öğrencimisiniz,çalışıyor musunuz?Niyet mektubunuz sizin hakkında bilgi içerek şekilde ve geri döneceğinize dair kanıtları içerecek şekilde yazılmalı.


  • Arkadaşlar merhaba Amerika turist vizemiz var. Kanada’yı da gezmek istiyoruz. Daha önce ABD vizesi olanlara çabuk çıkıyor diye okumuştum ama güncel süreler ne kadar sürüyor ? Benim durumumda olup da ABD’nin yanısıra bir de Kanada için vizeye başvuranlar aydınlatırsa sevinirim


  • @joker00 Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yeşillendirsin bende tüm vize evraklarını hazırladım sadece başvura basmak kaldı ama süreler ile ilgili şüphelerim var eğer 1 yıl falan sürecekse benim için bir anlamı yok

  • ⭐⭐⭐⭐

    ben 4 ayda aldım vizeyi. Ağustos sonunda başvurduk eşimle beraber aralık başında almıştık. ama çok zor başvuru yapmak bilginiz olsun. ben pazar sabah 10 da başladım akşam 7 gibi tamamladım başvuruları. aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.


  • @denizci10 siz hızlı doldurmuşsunuz , yok hesap dökümüydü yok iş yerinden yazıydı :) benim 2 haftayı buldu şu an tüm evraklar tamam sisteme yüklendi. Aktif amerikan vizem ve birçok ülkeye giriş çıkış olduğu için olumsuz olacağını düşünmüyorum ama zaman kısıtım var. 25 Eylül 2023 ten önce Canadaya giriş yapmam gerekiyor.

    bu vesile ile bu bilgiyide vereyim arkadaşlara.

    https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/earthquakes2023.html

    yukarida paylaştığım linke göz atın.

    Çok kısa maddeler halinde paylaşmam gerekir ise

    • Türkiyede Depremden zarar gören bir bölgede iseniz Turist vizesi başvurularında başvuruların öncelikli olarak değerlendiriliyor.

    • Eğer Türk veya Suriye pasaportunuz var ise ve 25 Eylül 2023 ten önce Canadaya yasal statü ile ( turist vizesi, öğrenci vs vs ) giriş yaparsanız " 3 yıla kadar çalışma iznine başvuru hakkınız doğuyor" bu madde özelinde depremzede yada depremden etkilenmeniz gerekmiyor. Eğer herhangi bir statü ile 25 Eylül 2023 ten önce giriş yapmanız durumunda başvuru hakkınız var.

    • Başvuru süreci ortalama 5 ay sürüyor bu süreçte Canada da ikamet etmenize gerek yok, başvuruyu yapıpı TR ye dönebilirsiniz. Çalışma izni çıktıktan sonra tekrar Canadaya turist vizesi ile giriş yapıp işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Aktif vizesi olanlar için çok büyük fırsat. Bu konuda youtube da birkaç yayın yapıldı ama oldukça etkili olan bir videoyu aşağıda paylaşıyorum

    https://youtu.be/Kt2jlyyA4GE


  • Arkadaşlar merhaba,8 Mart ta biometriği tamamlayan annelerimize 30 Mart’ta vize onayı mektubunu aldık.Oldukça hızlı bir şekilde sonuçlandı


  • @ikizbabasi teşekkürler , umarım bizimde bu şekilde sonuçlanır grup başvuru yapıyorum. ( Ben, eşim ve 3 yaşındaki kızımız ) eşim ve benim için biyometri isteyecekler.

    Ortalama biyometriye çağırma süreleri ne oldu sizin içi ?


  • @emrsvt Genelde basvuru yaptıktan sonra 24 saat içinde biometri maili geliyor. Ben 17 şubatta basvuru yaptım, mailim aynı gün geldi, 20 subat biometri verdim 2 martta öğrenci vizem onaylandı. Deprem bölgesinde değilim. Şubat başından itibaren Kanada vize sonuçlarında geçen yıla göre genel bir hızlanma var.


  • @loremipsum Cevap için teşekkür ederim.


Benzer Başlıklar

  • Kanada'da geçim çok mu zor?

    Kanada
    26
    0 Oy
    26 İleti
    2k Bakış
    praguebudapestP
    @ibrahimasar çok doğru tespitler ve özellikle son zamanlarda masraflarda çok fena artışlar var. İş bulma sıkıntısı ve giderleri karşılamada çok zorlanılıyor.
  • Geciken Öğrenci Vizesi

    Kanada kanada vize öğrenci
    3
    1 Oy
    3 İleti
    326 Bakış
    crazycellsC
    @daywalker, içinde söyledi: Geciken Öğrenci Vizesi Merhaba arkadaşlar, Kanada öğrenci vizesine başvurdum. 4 haftadır herhangi bir yanıt gelmedi. Tecrübesi olan var mı ? En fazla kaç hafta sürebiliyor? Bu arada ek bilgi ulastirdilar, konsoloslugun 8 haftaya kadar yasal suresi varmis zaten, dolayisiyla 4 hafta daha haber alamazsaniz telaslanmayin. Daha sonradan olumlu veya olumsuz sonucu aktarirsaniz sevinirim, bu aralarda ABD konsolosluklarinin durumundan dolayi Kanada'yi tercih eden baska ogrenciler de var. Aktarilan bilgiler herkesin isine yarayacak.
  • Kanada ilaç fiyatları

    Kanada
    2
    1 Oy
    2 İleti
    430 Bakış
    CalibraturboC
    ögrenci olarak yıllık 900 cad ödeniyor new brunswickte
  • Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa)

    Taşındı Kanada
    93
    1
    5 Oy
    93 İleti
    18k Bakış
    serkanistS
    @P-EDUCATİONTEACHER şuan bir bilgim yok dotum elçiliğe bir mail atsan hemen cevap verirler inan .... usa vizesi olanlara veriyorlardır selamlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum