Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
@denizci10 tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun
-
@Programmer eyvallah. korku işte ne olacağımız belirsiz olunca tedbirimizi almak istedik.
-
@Muhtaradana teşekkür ederim.
-
-
Merhaba arkadaslar,Kanada'da egitim yolunda bahsetmek istiyorum.
Kanada'da devlet universitelerinde okursaniz 1 yillik egitim icin 1 yil calisma izni:2 yillik universite okursaniz okul bittikten sonra 3 yillik calisma izni alabiliyor ogrenci.Yil dedigim somestr.Ocak-Mayis-Eylul aylarinda okullar basliyor.
Ogrenim bittikten sonra okulun NOC kodu ile ilgili is bulup calisma vizesini uzatabiliyorsunuz.Calisma vizeniz surecinde PR(Kalici Oturum izni)icin gerekli ingilizce IELTS sinavindan en yuksek notu almak ve Express Entry havuzunda da iyi bir puanla yer almaniz gerekiyor. -
@denizci10 Ben bunu nasıl kaçırmışım, harika haber, hayırlı olsun vizeniz:clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
Sagol un hayırlı olsun bende pnp streame basvurum beklıyorum. Puanı artırmak için Fransızca ogrenıyorum eger secilemezsem
-
@dytmelek teşekkürler. O kadar çok vize aldık ki kaçırmış olmanız normal 😂😉
-
Arkadaşlar merhaba. Mevcut ailecek Amerika Turist vizemiz var. Ailecek Kanada turist vizesine başvuru yapmak istiyoruz. Aynı zamanda Kanada'da yaşayan yakın bir arkadaşım var. O da bir yazı yazacak. Şu adreste oturuyoruz, Kanada'da tüm masrafları bize ait diye bir yazı yazacak.
Ayrıca kendim 16 yıllık devlet memuruyum. İş yerinden izin konusunda bir evrak alacak mıyım?
Bir de biz tam olarak hangi vize türüne başvuru yapmamız gerekiyor? Turist, aile, yakın arkadaş vs hepsi bizde var... -
Merhaba,maalesef 6 Şubat depreminden derinden etkilendim ve yakın zamanda Kanada ziyaretçi vizesine başvuracağım.Depremle ilgili tarih olarak öne atacak belgelerim var(İncluding documents kısmına ekleniyormuş onlar),onun dışında 2018 yılında Amerika’ya work and travel’a gittim ve vizem dolmadan döndüm.Acaba kısa süreli bir tatil planı yapıp (max 1 ay) bu şekilde vize alabilir miyim? Ve annemi sponsor göstersem bankada 5k cad yeterli olur mu? Annemin adına kayıtlı birden fazla araç ve bir ev var.Ve niyet mektubu vs detayları bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun kalırım.Herkese şimdiden teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar,annelere kendimiz (Danışmanalr yaklaşık kişi başı 1000 CAD istiyorlardı)gerçekleştirmiş olduğumuz vize başvuruları 22 günlük bir zamanda olumlu olarak sonuçlandı.
-
@umuragbas merhaba,öğrencimisiniz,çalışıyor musunuz?Niyet mektubunuz sizin hakkında bilgi içerek şekilde ve geri döneceğinize dair kanıtları içerecek şekilde yazılmalı.
-
Arkadaşlar merhaba Amerika turist vizemiz var. Kanada’yı da gezmek istiyoruz. Daha önce ABD vizesi olanlara çabuk çıkıyor diye okumuştum ama güncel süreler ne kadar sürüyor ? Benim durumumda olup da ABD’nin yanısıra bir de Kanada için vizeye başvuranlar aydınlatırsa sevinirim
-
@joker00 Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yeşillendirsin bende tüm vize evraklarını hazırladım sadece başvura basmak kaldı ama süreler ile ilgili şüphelerim var eğer 1 yıl falan sürecekse benim için bir anlamı yok
-
ben 4 ayda aldım vizeyi. Ağustos sonunda başvurduk eşimle beraber aralık başında almıştık. ama çok zor başvuru yapmak bilginiz olsun. ben pazar sabah 10 da başladım akşam 7 gibi tamamladım başvuruları. aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.
-
@denizci10 siz hızlı doldurmuşsunuz , yok hesap dökümüydü yok iş yerinden yazıydı :) benim 2 haftayı buldu şu an tüm evraklar tamam sisteme yüklendi. Aktif amerikan vizem ve birçok ülkeye giriş çıkış olduğu için olumsuz olacağını düşünmüyorum ama zaman kısıtım var. 25 Eylül 2023 ten önce Canadaya giriş yapmam gerekiyor.
bu vesile ile bu bilgiyide vereyim arkadaşlara.
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/earthquakes2023.html
yukarida paylaştığım linke göz atın.
Çok kısa maddeler halinde paylaşmam gerekir ise
-
Türkiyede Depremden zarar gören bir bölgede iseniz Turist vizesi başvurularında başvuruların öncelikli olarak değerlendiriliyor.
-
Eğer Türk veya Suriye pasaportunuz var ise ve 25 Eylül 2023 ten önce Canadaya yasal statü ile ( turist vizesi, öğrenci vs vs ) giriş yaparsanız " 3 yıla kadar çalışma iznine başvuru hakkınız doğuyor" bu madde özelinde depremzede yada depremden etkilenmeniz gerekmiyor. Eğer herhangi bir statü ile 25 Eylül 2023 ten önce giriş yapmanız durumunda başvuru hakkınız var.
-
Başvuru süreci ortalama 5 ay sürüyor bu süreçte Canada da ikamet etmenize gerek yok, başvuruyu yapıpı TR ye dönebilirsiniz. Çalışma izni çıktıktan sonra tekrar Canadaya turist vizesi ile giriş yapıp işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
Aktif vizesi olanlar için çok büyük fırsat. Bu konuda youtube da birkaç yayın yapıldı ama oldukça etkili olan bir videoyu aşağıda paylaşıyorum
-
-
Arkadaşlar merhaba,8 Mart ta biometriği tamamlayan annelerimize 30 Mart’ta vize onayı mektubunu aldık.Oldukça hızlı bir şekilde sonuçlandı
-
@ikizbabasi teşekkürler , umarım bizimde bu şekilde sonuçlanır grup başvuru yapıyorum. ( Ben, eşim ve 3 yaşındaki kızımız ) eşim ve benim için biyometri isteyecekler.
Ortalama biyometriye çağırma süreleri ne oldu sizin içi ?
-
@emrsvt Genelde basvuru yaptıktan sonra 24 saat içinde biometri maili geliyor. Ben 17 şubatta basvuru yaptım, mailim aynı gün geldi, 20 subat biometri verdim 2 martta öğrenci vizem onaylandı. Deprem bölgesinde değilim. Şubat başından itibaren Kanada vize sonuçlarında geçen yıla göre genel bir hızlanma var.
-
@loremipsum Cevap için teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum