Geciken Öğrenci Vizesi
-
Merhaba arkadaşlar, Kanada öğrenci vizesine başvurdum. 4 haftadır herhangi bir yanıt gelmedi. Tecrübesi olan var mı ? En fazla kaç hafta sürebiliyor?
-
@daywalker, içinde söyledi: Geciken Öğrenci Vizesi
Merhaba arkadaşlar, Kanada öğrenci vizesine başvurdum. 4 haftadır herhangi bir yanıt gelmedi. Tecrübesi olan var mı ? En fazla kaç hafta sürebiliyor?
Normalde bu kadar uzun surmeyebilirdi ama bu pandemi doneminde ulkeye girislerde ciddi kisitlama ve yasaklar oldu. Ozellikle de ogrenci vizenizin calisma izni de olacaksa... Su anda Kanada'ya ogrenci vizesi almaya calisan baska arkadaslardan duydugum kadariyla, eger dosyaniz reddedilmediyse bu iyiye isaret... Kanada Konsoloslugu ulkeye girisinizin uygun oldugu bir zamanda onay vermek icin dosyayi bekletiyor olabilir. Eger vize vermeyecek olsaydi reddetmeleri daha kisa suruyor.
Parmak izinizi verip online basvuruyu tamamladiniz mi?
-
@daywalker, içinde söyledi: Geciken Öğrenci Vizesi
Bu arada ek bilgi ulastirdilar, konsoloslugun 8 haftaya kadar yasal suresi varmis zaten, dolayisiyla 4 hafta daha haber alamazsaniz telaslanmayin.
Daha sonradan olumlu veya olumsuz sonucu aktarirsaniz sevinirim, bu aralarda ABD konsolosluklarinin durumundan dolayi Kanada'yi tercih eden baska ogrenciler de var. Aktarilan bilgiler herkesin isine yarayacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum