Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
946 130 69.4k 129
  • ⭐⭐⭐

    @sakaryalı93 Davacı olduğunuza dair bir sözleşmeye imza atacaksınız, bir de talihli olduğunuzu belirten birkaç dokümanı (DS260 Confirmation) avukatlarla paylaşacaksınız. Farklı bir belge süreci olmayacak.


  • Merhaba, davaya katılıp ilgili tüm aşamaları (form, ödeme, destekleyici açıklamalar) tamamladıktan sonra kendi dosyamızda olacak bilgilerin Curtis ekibi tarafından işlenip işlenmediğini nasıl kontrol edebiliriz ? Email ile iletişime geçeceklerini belirten bir mail aldım fakat web siteleri aracılığı ile kontrolün mümkün olup olmadığını öğrenmek istedim. Süreci daha önce tamamlamış forum üyelerinden bilgisi olan var mıdır ?
    Not: Davaya katılım işlemini tek seferde yaptığım için websitesinde herhangi bir kullanıcı hesabı oluşturmadım (Save&Return kullanmadım).

    Herkese süreçte bol şans dilerim. :)

  • ⭐⭐⭐

    @tugcey Dava dilekçesi sizlerle paylasildiktan sonra bilgilerinizi kontrol edeceksiniz. Eğer dilekçedeki bilgilerde bir hata olursa, avukatları bilgilendireceksiniz mail ya da sistem üzerinden ve onlar da mahkemeye hata duzeltme dilekçesi sunarak hataları giderecekler.


  • @Sono Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.


  • @ceronimo Odemeden sonra zaten sayfa yonlendiriyor sizi. DS260 confirmation sayfasi, sizin , esinizin ve cocuklarinizin. Sonrasinda da bazi sorular soruyor bu surecle ilgili ne tur sorunlar yasadiniz vs.

    Benim sirketim vardi, USA e tasinacagim icin onu sattim. Bu sebeple issiz kaldigimi, piskolojik olarak sorunlar yasadigimi filan bahsettim.

    USA e tasinacagim zaman yapacagim, planladigim islerden ve yatirimlardan bahsettim.


  • Herkese selamlar, müşteki sıfatı ile Goodluck v Biden davasına katıldık (2 kişi eşim ve ben) imkanı olan herkes davaya bence katılmalı çünkü DV2021'in kaderini bu dava belirleyecek gibi görünüyor.

    Dava için şu anda 95 kişi Curtis Morrisson'dan e-mail aldı ancak eş, çocuk vs toplam sayıyı belirlemek için bir excel dosyası var mi? Oraya ekleyelim toplam sayıyı bilelim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mio hayırlı olsun, tebrikler.
    şuan için oluşturulmuş ayri bir excel yok. DV2021 excelinde ayrı bir sütun açıp oraya işleyeceğiz dava tam olarak açıldığında.


  • merhaba, kredi kartımdan ödeme yapmaya çalışıyorum ama ödeme gerçekleşmiyor. böyle sorun yaşayan var mı? Ne yapabiiriz?


  • Arkadaşlar Bende davaya katıldım, anketi doldurdum ama cevaplara zaman ayırmadım açıkcası kısa kısa yazdım. Confirmation sayfalarını gönderdim. Ve 3 tane mail aldım. Sorum şu:
    Bundan sonra ne yapmalıyım? her hangi birine haber vermelimiyim, yada süreç ne şekilde işliyor.


  • @Orhan-Cabarov ds260 ile alakalı sadece bunu mu göndereceğiz? formu doldurduktan sonra bize gelen mail değil i bu?


  • @ruhimücerret Hatırladığım kadarıyla sadece bu. Orada başka sorular daha var, görürsünüz zaten. Evet bu ds-260 ı gönderince kcc tarafından gelen pdf dosyası onu gönderiyorsunuz.


  • @gucarslan Benide ekleyebilir misin dava grubuna simdiden tesekkur ederim!


  • @seyf, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

    merhaba, kredi kartımdan ödeme yapmaya çalışıyorum ama ödeme gerçekleşmiyor. böyle sorun yaşayan var mı? Ne yapabiiriz?

    Merhaba, 3d security kaynaklı sorun ola bilir.

    Arkadaşlar tekrardan söylüyorum türkiyedeki bi çok kart sadece 3d security olan ödemeleri kabul ediyor, bizim ödeme yaptığımız yerde ise 3d security (telefona gelen şifre) olmadan işlem yapılıyor yani direk kartınızdan çekiyor parayı, bazı bankalarda bunun önüne geçmek için bu tarz sitelerden alışveriş yapmayı engelliyor, sırf bunun için bankanızı arayıp 3d security kapatıp o şekilde ödeme yapmanız gerekiyor.


  • @Masda Teşekkürer. başka bir banka kredi kartı ile yaptım oldu


  • @cevizagaci54ua dava grubuna hoşgeldiniz.


  • Merhaba,

    Acilan elcilik sayisi 100'u buldu. Bununla birlikte son haftalarda hazir ve verilen vize sayilarinda gozle gorulur bir artis var. Elbette daha iyi ve hizli olmali. Umarim Ankara'nin acilis haberide en kisa surede gelir ve hizlica calismalar baslar, vizeler dagitilir. Boylelikle insallar bu ekonomik kosullar altinda $1,500 ekstra masraftan kurtulur (evet en az 1,500 USD cunku vizeyi alip gidecegini dusunerek insallar ilk $500 kismini oduyor dolayisi ile 1,500 USD odenecek).

    Sevgiler,


  • @fortuneormisfortune açılan konsolsoluklar konusunda haklısınız ancak; basılan vize sayıları konusunda sizinle hemfikir değilim ne yazık ki.

    bu sabah yayınlanan #JacobvBiden davası raporlarında bunu cok açık görebiliyoruz.

    incelemenizi tavsiye ederim;

    https://yesilkartforum.com/forum/post/211419


  • @gucarslan, insanlari etkileyebilecegini dusundugumden sozlerimi titizlikle secerim, kistas noktami aciklikla belirtirim.
    Dikkat ederseniz gecen yillarla (gecmis donemlerle) kiyasladiginiz da demiyorum. Ya da su an olmasi gerektigi sayi itibari ile de demiyorum.
    Dedigim su, sureci ve sayilari bir suredir takip eden biri olarak sunu acikca goruyorum ki 2021 icin ''birkac hafta oncesine kadar aylardir bastiklari ve hazir durumda olan vizeler sadece 2,000 civarindaydi.'' Son birkac haftada bu sayi 4,000 lere cikti.

    Belki tekrar yavaslayacak ve cogu kisi vizesini alamayacak. Ya da daha da hizlandiracaklar ve Ankara'yida acacaklar, yapmalari gereken bu. Isteyen davaya katilir, isteyen katilmaz. Ki bu sebeplerden riske edilmemesi ve davanin dogru olabilecegi taraftariyim. Ancak ortada hesaplanabilir bir veri varsada bunu da goz onunde bulundurmak gerek.

    Bu anlattigim cercevede ben de sizinle hemfikir degilim ancak hayatin guzelligi de burada. :)

    Sevgiler,


  • An error has occurred

    Transaction held for review. Contact the form owner for more details.

    252: Your order has been received. Thank you for your business!

    bu hatayı alan varmı ödeme olmadı , ama order ulaştı diyor


  • @fortuneormisfortune haklısınız ben de konsolosluğun açılacağını düşünüyorum. çok sinirliyim, öfkeliyim ama davaya katılacağım. 1.500dolar gitsin gerçekten de artık umrumda değil. Diğer konu ise şu, evet Ankara ve İstanbul'u açsalar dahi bu adamların 2 ayda Türkiye sınırları içerisinde 2-3 ayda 30-40 vize basacaklarına inanıyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum