Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nevin-teague

Tello.

Türkiyedeyken => No data + Unlimited text,call = Ucuz (7-8 dolar olması lazım şu an) + Wifi calling açarak roaming vs ödemeden arama yapıp sms alabilirsiniz.
    Amerikadayken => Data + call,text = Seçtiğiniz miktara göre değişir, sınırsızı 20-22 dolar civarıydı.

• @nevin-teague ven de tello kullaniyorum TRde . Detaylı mesaj attim sorunuz olursa cekinmeden yazabilirsiniz.

• Dunya kupasi zamaninda abd de olacagim. 1-2 ay kalacagim.
    Hangi e-sim tavsiye edersiniz? Florida eyaletinde olacagim.

E-sim kullanip onun internetini kullanmak istiyorum. Whatsapp ve aramalar icin kendi numaram uzerinden islem yaparim. Sadece datasi ve orada ulke ici ihtiyac olursa diye bir e-sim almam lazim.

• @aysenalkan Merhaba,
    Texas icerisinde gecici olarak gelen kardesim 1-2 aylik T Mobile ve AT&T kullandi. Memnundu. Biz faturali olarak Verizon kullaniyoruz.
    Eyaletler arasi farki bilemedigim icin Texas icin konustugumu tekrar belirtmek isterim.

• @akincetin tesekkur ederim cevap icin.

Florida icin kullanan ve memnun olanlar da yazarsa turist olarak alacagim icin bana uygun olani onerirler.

Bu arada ref kodu vs atarsaniz bu konudan gorup turist olan herkes alabilir kodunuzla, eger varsa oyle bir sey. Yukarida mesajlarda gördüm. Eyalet ve operator yazarsiniz.

• Merhaba Tello var bende. Şu an Florida'dayim sorunsuz cekiyor. Sitesinden paketlerine bir goz gezdirebilirsiniz. Istenildigi zaman ucretsiz iptal edilebiliyor.
    Referral code: P34NCF76

• @aysenalkan

FL olarak, 3 gün Orlando ve 1.5 gün civarı Jacksonvillede kaldım. Tello sıkıntı çıkarmadı genel olarak. Onun dışında 2 hafta Atlanta tarafındaydım. Orada da sıkıntı yoktu.

En güzel tarafı sabit fiyat, sabit plan vs gibi bir şey olmaması. TRdeyken en ucuz pakete geçip wifi calling ile kullanmaya devam ediliyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aysenalkan ben ne zaman yurtdışına çıksam roamless kullanıyorum inanılmaz sağlıklı bağlantı yapıyor. Bir gram cızırtı yada çekmemezlik yapmıyor. Kaldı ki aktivasyon için o kadar çok basit adımlar var ki hiç bilmeyenler için bile yazılı ve videolu anlatımı var. şimdi baktım 10 gb internet 20 dolar az dersen 20 gb 35 dolar tutuyor. Ancak Türkiye de ki gibi su gibi azalmıyor çünkü yurtdışında gerçek 5g var. Türkiye de ki gibi 4g üstüne 5g yapılma değil.

• @erenotti Selamlar, guncelleme yapmis olayim. Su an Turkiye’deyim, kullanim bedeli 10 usd olmus. Kanada, Meksika vb birkac ulkede 5 usd sanirim mevcutta.

• @BK84 kendi sitesinde 20-25$ lik planlar var. E-sim olarak aliniyor mu bunlar? Turist olarak alabilir miyim?

• @aysenalkan, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

@BK84 kendi sitesinde 20-25$ lik planlar var. E-sim olarak aliniyor mu bunlar? Turist olarak alabilir miyim?

Evet alabilirsiniz. Kısıtlama yok.

• Arkadaslar merhaba, ben verizon in en ust paketi Unlimited Ultimate kullaniyorum, hattin cekimden, internetten memnunum ama sanirim cok oduyorum, aylik $83 oduyorum. Hattim uzerine herhangi bir cihaz yok, ya da taahhut de vermedim, duz faturali. Tek oldugumdan aile vs de secemiyorum. Bu faturayi tarifemi dusurmeden degistirme yolu var midir?

Bir diger sorum ise ikinci bir telefon numarasi alicam ama onu sadece numaradan oturu alicam, bu nedenle prepaid olmali. Prepaid hatlarin birinde telefon numarani secebiliyordun, yani onerdikleri arasinda, tekrar ve tekrar yeni secenekler sunuyordu, o hangisiydi? Tesekkurler

• @hDundar hocam tek kişiyseniz evet biraz yüksek oluyor rakam. Genelde yakın tanıdığı kişiler üzerine alıyor bazıları ucuz olsun diye. Ayrıca siz doğrudan operatörün kendisinden aldığınızdan fiyat yüksek görünsede aldığınız hizmet ve hız sanal operatörlere göre çok çok daha iyi. Siz en öncelikli hizmet kalitesinden faydalanıyorsunuz, özellikle kalabalık alanlarda en öncelikli sizsiniz. Düşük paketlerde önceliğiniz aşağıya doğru düşer. Tello, Usmobile, Ultra vb gibi sanal operatörlerde ise bu öncelik sırası en alttadır.

• ⭐⭐⭐⭐

@hDundar bence oldukça fazla ödüyorsunuz. Öncelikle bu paketi almanızın nedenini sorgulayın genelde burdaki gsm operatörlerinde gördüğüm paketlerin sırf fiyatını arttırmak için hotspot limitini arttırıyorlar. Yani en üst paket ile onun bir yada iki alt paketi normal data limiti ve hız konusunda çok benzer yada aynı olup sadece hotspot datasını arttırdıkları için fiyatı aşırı zamlandırıyorlar. sırf aman en iyisi yüksek önerdikleri olsun diye hiç kullanmadığınız bir şeyin parasını ödüyor olabilirsiniz yani. Bunun değerlendirdikten sonra diyorsanız ben hotspotu kullanıyorum o miktarı düşüremem eğer uzun süredir aynı firmadaysanız müşteri hizmetlerini arayıp indirim talep edebilirsiniz ancak işin içinde telefon vs hiçbir şey olmadığı için sizden çok kazanç sağlamadıklarını düşünüp indirim yapmak istemeyebilirler, eğer değerlendirmeden sonra evet ben bir çok limiti doldurmadan bu fiyatı ödüyorum diyorsanız at&t, tmobile bunların paketlerini inceleyin veya verizonun bir alt paketini araştırın

• @emkey @Emre-Kurtulmuş, yanit icin tesekkurler arkadaslar, oncelikle belirtmeliyim ki gerek hotspot, islerim geregi, online platlaformlari sorunsuz kullanabilmem icin en yuksek hizi, en sorunsuz kullanabilmeliyim, bu onceligim.

Gecen yil basinda Amerika'ya ilk geldigim zamanlar Visible kullaniyordum, her ne kadar Verizon altyapisi kullansa da cokta iyi sayilmazdi. Hat degistirmeye karsi degilim ama hat kalitesi de dusmemeli. Bir diger secenek zaten Amerika'da yasiyorum, 3 yillik taahhut versem cok fiyat farki olur mu? Bu sekilde bedava telefon da veriyorlar sanirim? Kullandigim iPhone 17 promax i nakit almistim, bunu satarak bedava almak daha mantikli olmaz mi? Ayrica bedava aldigimi yeni model cikinca exchange fln yapabiliyor muyum?

Bir diger sorum ikinci bir telefon numarasi almaliyim, prepaid, telefon numarasi secebildigimi hatirlayamadim? Visible a baktim ama tum numaralari cikarmiyor onume, hangisiydi o? Tesekkurler.

• ⭐⭐⭐⭐

@hDundar hattın kalitesini düşürmenize gerek yok zaten bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak diğer kaliteli firmalara bakabilirsiniz. Benim bulunduğum bölgede att çekimi çok iyi mesela onun en yüksek paketi bile sizin ödediğinizden daha uygun gözüküyor şu anda. Bir diğer nokta önceki iletimdede bahsettiğim gibi kullanım miktarınızı inceleyin hotspotu kullanıyorum diyorsunuz ama her ay ne kadarını kullanıyorsunuz geçmiş faturalarınızdan bakın 250gb hotspottan sadece 70gb ortalama kullanıyorsanız, 100gb hotspot veren daha uygun bir pakete geçebilirsiniz mesela.
    Müşteri hizmetlerini arayıp paket ücretinin pahalı geldiğini bir süredir müşterisi olduğunuzu belirtin daha uygun sunabilecekleri ne var sorun.
    Telefon konusundaysa yenileme şartlarını bilmiyorum promosyon detaylarını dikkatlice inceleyin derim yeni modele upgrade şartlarını sorun mutlaka

• @hDundar usmobile hattı numara seçimi yapılıyor daha öncede o şekilde yapmıştınız ilk geldiğinizde konuşmuştuk ama şimdi bir ay beklemeniz gerekiyor hattı taşımak için verizon alt yapısını kullanan ve Verizon alt firması visible alın derim aynı alt yapı ve sınırsız hotspot birde sizin bölgede hangi hat iyi ise onu kullanmalı yıllık ödeme ile daha uyguna geliyor![alt metni](0034e1ea-845d-48ac-8bf0-a25fe98e4862-image.png görsel url)

![alt metni](98f3caeb-1f41-4a02-87d3-f415f1531d1e-image.png url)![alt metni](8ad77fbe-69ec-4e96-ad96-f8013bad144a-image.png url)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |