@diana-kate Verizon Fios
-
@hDundar usmobile hattı numara seçimi yapılıyor daha öncede o şekilde yapmıştınız ilk geldiğinizde konuşmuştuk ama şimdi bir ay beklemeniz gerekiyor hattı taşımak için verizon alt yapısını kullanan ve Verizon alt firması visible alın derim aynı alt yapı ve sınırsız hotspot birde sizin bölgede hangi hat iyi ise onu kullanmalı yıllık ödeme ile daha uyguna geliyor

-
-
@Tarık-B ileti eski ama ben de benzer bir durumdayım. 3D artistim ve ona göre burda güzel bir sistemim var bir masaüstü. kasayı götürmek istiyordum ama emin olamadım. siz ne yaptınız güç kaynağı ile çözebildiniz mi?
Benzer deneyimleri olan varsa yazabilir mi? ilk gidişte benzer bir sistemi kurmam biraz başta zor olabilir ama elimdekinden de olmak istemiyorum orada elektrik yüzünden bozup.
-
-
@vartorian, içinde söyledi: ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri
Bence IP TV en iyisi, hepsini içeriyor 🙂
Sadece “bir maçı izleyeyim, sonra kapatırım” diyorsan, Inat TV iş görebilir — ama riskleri bilerek kullan.
Ama “ben rahat rahat, donmadan, HD izleyeyim” diyorsan, yasal platformları kullanmak çok daha iyi, sadece biraz daha maliyetli. -
Başlığı görünce ilk etapta aklıma gelen, güvenlikle ilgili kullandığım iki uygulamayı paylaşmak istedim.
“Citizen” isimli uygulama, iki yönlü çalışıyor. Hem güncel olayları, trafik kazaları, yangınlar, hırsızlıklar gibi size yakın gerçekleşen polislik olayları gösteriyor. Hem de etrafınızda kayıtlı olan seks suçlularının yerlerini gösteriyor. Ayrıca ülke çapında büyük olayları, geri çağırılan ürünleri vs. bildiriyor.
Citizen: Keeping you safe & informed
Citizen: Keeping you safe & informed
Citizen helps you stay safe & informed, by providing instant notifications and live broadcasts of reported crimes and incidents near you.
“Code Red Alert” ise konumunuza yakın yerlerde meteorolojik olarak meydana gelebilecek acil olayları, hem uygulamadan takip ettiriyor hem de sms veya arama ile size bildiriyor.
Özellikle tahrip edici sel, rüzgar, tornado vb. doğa olayları için kullanışlı bir uygulama.
International Crisis & Risk Management Leaders | Crisis24
International Crisis & Risk Management Leaders | Crisis24
Crisis24, a global leader in crisis and risk management, provides tailored solutions to support businesses, their leaders, and employees.
-
@Rhonster simdi baktim turkiye disindan olmuyormus VPN yede izin vermiyor.
-
@umarimarmy, içinde söyledi: Türkiye-Amerika arası iletişim yolları (Telefon, internet vs.)
Türk bankalarında hangi bankalar abd numarasıın kabul edip sms atıyor bi listesi var mı acaba?
Özellike merak ettiklerim: Akbank, İş Bankası ,Ykb ve VakfıbankBen QNB ile calisiyorum, ABD tel nosu ile haberlesiyoruz.
-
-
Arkadaşlar,
Telefon vergileri ile ilgili bir şey danışmak isterim.
2 ay önce annem Amerikaya gelmişti, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye döndü.
Son telefon vergi zamlarından sonra yeni yılda yaklaşık 30000 tl vergi ödeyeceğimiz için zamlar gelmeden önce burdan telefon alsak ve annemin adına telefonun vergisi ödesek olur mu??
Nasıl oluyor bu işler? -
Ben Mint mobile kullniyorum.TR ye giderken 50 $ International yukleme yaptim.Bir ay seyahatim suresince (cok yogun gorusme yapmadan) kullandim.
-
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce ABD'de hat üzerinden telefon alınınca avantajlı olduğu ile ilgili yazılar okumuştum.Daha önce bunu yapan oldu mu? Tecrübelerini aktarırsa sevinirim/z.
Aylık bir ücret mukabilinde hem hattı kullanıp hem de telefon sahibi olmakla ilgili bir sistem. Türkiye'de de bir zamanlar popüler olan bu durum orada da var mı?
-
Merhaba Abd de iken At&t den telefon alıp hat taahhüt aldım fakat beklediğimizden önce Türkiyeye dönmemiz gerekti Telefonu iade edip , hattıda iptal ettim telefon için ödediğim tutarı Kredi kartıma geri yatırdılar 1 aylık bir fatura geldi onu da Abd deki arkadaşım vasıtası ile ödedim fakat ardından aşağıda ki fatura 3 gün sonra geldi konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Suspension notice
Past due amount: $166.74
Total amount due: $166.74
Account number ending in: 2468
Date: 08/21/2023
Hello,We hope you're staying safe and well, and we understand things happen. That's why we're reaching out to let you know your account shows a total amount due of $166.74 with a past due balance of $166.74. Please take care of your bill payment today for all past due charges, including any new charges that may have become past due, to avoid suspension of service.
Ways to pay today:
Use the myAT&T app
Go online at att.com/pay
Dial *PAY (*729) on your AT&T wireless phone
To make a payment arrangement, please visit att.com/pay, use the myAT&T app, or dial 611 from your wireless phone. If you require additional assistance, please call 800.947.5096.If you've already paid or made a payment arrangement, then you're all set.
If we do not receive payment and services are suspended, you'll be charged up to a $35 fee to get your service back. Suspension may impact your ability to upgrade with our best pricing and to qualify for promotional offers and credits. If your past due balance is not paid after suspension, your service may be canceled and your device's wireless network connectivity capabilities may be disabled.
Thank you for choosing us,
AT&T
-
-
@AcerVulus Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkürler.
-
-
T-mobile bilgilendirme icin soyle bir sayfa yapmis:
https://www.t-mobile.com/brand/data-breach-2021
40 milyon musterinin farkli bilgilerinin calindigini onayliyorlar. Musterilere hesaplarindaki sifreleri ve hesaplarinin PIN numaralarini degistirmeyi tavsiye ediyorlar, ayrica tum musterilere 2 yil boyunca ucretsiz kimlik koruma hizmeti sunuyorlar (McAfee® ID Theft Protection).
Kayit icin yukaridaki linke tiklayip, su kutucugu bulup tiklayin ve bilgilerinizi girin; daha sonra email adresinize gerekli bilgiler yollanacak.
Screen Shot 2021-08-19 at 11.48.53 AM.png
-
Isverenimin PO Box'ina teslim edilmis. Adres uzerinden otomatik olarak PO Boxa iletiliyor anladigim kadariyla.
ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
Tello.
Türkiyedeyken => No data + Unlimited text,call = Ucuz (7-8 dolar olması lazım şu an) + Wifi calling açarak roaming vs ödemeden arama yapıp sms alabilirsiniz.
Amerikadayken => Data + call,text = Seçtiğiniz miktara göre değişir, sınırsızı 20-22 dolar civarıydı. -
@nevin-teague ven de tello kullaniyorum TRde . Detaylı mesaj attim sorunuz olursa cekinmeden yazabilirsiniz.
-
Dunya kupasi zamaninda abd de olacagim. 1-2 ay kalacagim.
Hangi e-sim tavsiye edersiniz? Florida eyaletinde olacagim.E-sim kullanip onun internetini kullanmak istiyorum. Whatsapp ve aramalar icin kendi numaram uzerinden islem yaparim. Sadece datasi ve orada ulke ici ihtiyac olursa diye bir e-sim almam lazim.
-
@aysenalkan Merhaba,
Texas icerisinde gecici olarak gelen kardesim 1-2 aylik T Mobile ve AT&T kullandi. Memnundu. Biz faturali olarak Verizon kullaniyoruz.
Eyaletler arasi farki bilemedigim icin Texas icin konustugumu tekrar belirtmek isterim. -
@akincetin tesekkur ederim cevap icin.
Florida icin kullanan ve memnun olanlar da yazarsa turist olarak alacagim icin bana uygun olani onerirler.
Bu arada ref kodu vs atarsaniz bu konudan gorup turist olan herkes alabilir kodunuzla, eger varsa oyle bir sey. Yukarida mesajlarda gördüm. Eyalet ve operator yazarsiniz.
-
Merhaba Tello var bende. Şu an Florida'dayim sorunsuz cekiyor. Sitesinden paketlerine bir goz gezdirebilirsiniz. Istenildigi zaman ucretsiz iptal edilebiliyor.
Referral code: P34NCF76 -
FL olarak, 3 gün Orlando ve 1.5 gün civarı Jacksonvillede kaldım. Tello sıkıntı çıkarmadı genel olarak. Onun dışında 2 hafta Atlanta tarafındaydım. Orada da sıkıntı yoktu.
En güzel tarafı sabit fiyat, sabit plan vs gibi bir şey olmaması. TRdeyken en ucuz pakete geçip wifi calling ile kullanmaya devam ediliyor.
-
@aysenalkan ben ne zaman yurtdışına çıksam roamless kullanıyorum inanılmaz sağlıklı bağlantı yapıyor. Bir gram cızırtı yada çekmemezlik yapmıyor. Kaldı ki aktivasyon için o kadar çok basit adımlar var ki hiç bilmeyenler için bile yazılı ve videolu anlatımı var. şimdi baktım 10 gb internet 20 dolar az dersen 20 gb 35 dolar tutuyor. Ancak Türkiye de ki gibi su gibi azalmıyor çünkü yurtdışında gerçek 5g var. Türkiye de ki gibi 4g üstüne 5g yapılma değil.
-
@erenotti Selamlar, guncelleme yapmis olayim. Su an Turkiye’deyim, kullanim bedeli 10 usd olmus. Kanada, Meksika vb birkac ulkede 5 usd sanirim mevcutta.
-
@BK84 kendi sitesinde 20-25$ lik planlar var. E-sim olarak aliniyor mu bunlar? Turist olarak alabilir miyim?
-
@aysenalkan, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
@BK84 kendi sitesinde 20-25$ lik planlar var. E-sim olarak aliniyor mu bunlar? Turist olarak alabilir miyim?
Evet alabilirsiniz. Kısıtlama yok.
-
Arkadaslar merhaba, ben verizon in en ust paketi Unlimited Ultimate kullaniyorum, hattin cekimden, internetten memnunum ama sanirim cok oduyorum, aylik $83 oduyorum. Hattim uzerine herhangi bir cihaz yok, ya da taahhut de vermedim, duz faturali. Tek oldugumdan aile vs de secemiyorum. Bu faturayi tarifemi dusurmeden degistirme yolu var midir?
Bir diger sorum ise ikinci bir telefon numarasi alicam ama onu sadece numaradan oturu alicam, bu nedenle prepaid olmali. Prepaid hatlarin birinde telefon numarani secebiliyordun, yani onerdikleri arasinda, tekrar ve tekrar yeni secenekler sunuyordu, o hangisiydi? Tesekkurler
-
@hDundar hocam tek kişiyseniz evet biraz yüksek oluyor rakam. Genelde yakın tanıdığı kişiler üzerine alıyor bazıları ucuz olsun diye. Ayrıca siz doğrudan operatörün kendisinden aldığınızdan fiyat yüksek görünsede aldığınız hizmet ve hız sanal operatörlere göre çok çok daha iyi. Siz en öncelikli hizmet kalitesinden faydalanıyorsunuz, özellikle kalabalık alanlarda en öncelikli sizsiniz. Düşük paketlerde önceliğiniz aşağıya doğru düşer. Tello, Usmobile, Ultra vb gibi sanal operatörlerde ise bu öncelik sırası en alttadır.
-
@hDundar bence oldukça fazla ödüyorsunuz. Öncelikle bu paketi almanızın nedenini sorgulayın genelde burdaki gsm operatörlerinde gördüğüm paketlerin sırf fiyatını arttırmak için hotspot limitini arttırıyorlar. Yani en üst paket ile onun bir yada iki alt paketi normal data limiti ve hız konusunda çok benzer yada aynı olup sadece hotspot datasını arttırdıkları için fiyatı aşırı zamlandırıyorlar. sırf aman en iyisi yüksek önerdikleri olsun diye hiç kullanmadığınız bir şeyin parasını ödüyor olabilirsiniz yani. Bunun değerlendirdikten sonra diyorsanız ben hotspotu kullanıyorum o miktarı düşüremem eğer uzun süredir aynı firmadaysanız müşteri hizmetlerini arayıp indirim talep edebilirsiniz ancak işin içinde telefon vs hiçbir şey olmadığı için sizden çok kazanç sağlamadıklarını düşünüp indirim yapmak istemeyebilirler, eğer değerlendirmeden sonra evet ben bir çok limiti doldurmadan bu fiyatı ödüyorum diyorsanız at&t, tmobile bunların paketlerini inceleyin veya verizonun bir alt paketini araştırın
-
@emkey @Emre-Kurtulmuş, yanit icin tesekkurler arkadaslar, oncelikle belirtmeliyim ki gerek hotspot, islerim geregi, online platlaformlari sorunsuz kullanabilmem icin en yuksek hizi, en sorunsuz kullanabilmeliyim, bu onceligim.
Gecen yil basinda Amerika'ya ilk geldigim zamanlar Visible kullaniyordum, her ne kadar Verizon altyapisi kullansa da cokta iyi sayilmazdi. Hat degistirmeye karsi degilim ama hat kalitesi de dusmemeli. Bir diger secenek zaten Amerika'da yasiyorum, 3 yillik taahhut versem cok fiyat farki olur mu? Bu sekilde bedava telefon da veriyorlar sanirim? Kullandigim iPhone 17 promax i nakit almistim, bunu satarak bedava almak daha mantikli olmaz mi? Ayrica bedava aldigimi yeni model cikinca exchange fln yapabiliyor muyum?
Bir diger sorum ikinci bir telefon numarasi almaliyim, prepaid, telefon numarasi secebildigimi hatirlayamadim? Visible a baktim ama tum numaralari cikarmiyor onume, hangisiydi o? Tesekkurler.
-
@hDundar hattın kalitesini düşürmenize gerek yok zaten bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak diğer kaliteli firmalara bakabilirsiniz. Benim bulunduğum bölgede att çekimi çok iyi mesela onun en yüksek paketi bile sizin ödediğinizden daha uygun gözüküyor şu anda. Bir diğer nokta önceki iletimdede bahsettiğim gibi kullanım miktarınızı inceleyin hotspotu kullanıyorum diyorsunuz ama her ay ne kadarını kullanıyorsunuz geçmiş faturalarınızdan bakın 250gb hotspottan sadece 70gb ortalama kullanıyorsanız, 100gb hotspot veren daha uygun bir pakete geçebilirsiniz mesela.
Müşteri hizmetlerini arayıp paket ücretinin pahalı geldiğini bir süredir müşterisi olduğunuzu belirtin daha uygun sunabilecekleri ne var sorun.
Telefon konusundaysa yenileme şartlarını bilmiyorum promosyon detaylarını dikkatlice inceleyin derim yeni modele upgrade şartlarını sorun mutlaka -
@hDundar usmobile hattı numara seçimi yapılıyor daha öncede o şekilde yapmıştınız ilk geldiğinizde konuşmuştuk ama şimdi bir ay beklemeniz gerekiyor hattı taşımak için verizon alt yapısını kullanan ve Verizon alt firması visible alın derim aynı alt yapı ve sınırsız hotspot birde sizin bölgede hangi hat iyi ise onu kullanmalı yıllık ödeme ile daha uyguna geliyor
Benzer Başlıklar
140
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k