Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @crazycells Türkiye'de yaşıyorlar mülakat yeri içinde ankarayı seçtik

• @mhmet DV2020 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells Türkiye'de yaşıyorlar mülakat yeri içinde ankarayı seçtik

Butun belgeleri ingilizceye cevirip gondermeleri gerekiyor. Yeminli tercuman cevirisi yeterlidir, noter onayina gerek yoktur.

• Teşekkür ederim.

• selamlar, benimde surec ile ilgili bir iki sorum olacak

1- CN 10***, ds-260 formunu 22/05 tarihinde yolladim, mulakat icin sizce ne zaman tarih verirler
    2- KCC bizden taratip yollamamizi istedigi evraklar icerisinde banka hesap cuzdani olacak mi? yani kendim icin usd 15k, diger aile bireyleri icin usd 5k olan meblagi, kcc ye taratilmis evraklarla birlikte mi yoksa mulakata giderken mi beyan etmeliyim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@atb DV2020 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

selamlar, benimde surec ile ilgili bir iki sorum olacak

1- CN 10***, ds-260 formunu 22/05 tarihinde yolladim, mulakat icin sizce ne zaman tarih verirler
    2- KCC bizden taratip yollamamizi istedigi evraklar icerisinde banka hesap cuzdani olacak mi? yani kendim icin usd 15k, diger aile bireyleri icin usd 5k olan meblagi, kcc ye taratilmis evraklarla birlikte mi yoksa mulakata giderken mi beyan etmeliyim.

1. Tarih icin beklemeniz gerekiyor.

2. Ilk iletide istenilen belgeler yaziyor.

• DV2020
    Case number : 2020EU00032xxx
    Ds-260 Submit :
    KCC Onay Maili :
    Doktor Kontrol :
    Vize Mülakat :
    Vize Onay :
    Pasaport Teslim :
    ABD ye ilk giriş :
    talihli herkesin sorunsuz süreç atlatması dileğiyle
    ve takriben mülakat süreleri hakkında bilgisi olan var mıdır ?
    teşekkürler

• @yapay-zeka teşekkür ederiz inşallah

• @albayrakkosova DV2020 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

DV2020
    Case number : 2020EU00032xxx
    Ds-260 Submit :
    KCC Onay Maili :
    Doktor Kontrol :
    Vize Mülakat :
    Vize Onay :
    Pasaport Teslim :
    ABD ye ilk giriş :
    talihli herkesin sorunsuz süreç atlatması dileğiyle
    ve takriben mülakat süreleri hakkında bilgisi olan var mıdır ?
    teşekkürler

Mulakatin kendisi birkac dakikayi gecmiyor genelde ama tum bekleme sureci 2-3 saati bulabiliyor, DV2019 mulakat deneyimleri konusunu inceleyebilirsiniz.

• @crazycells merhabalar sanırım eksik ifade ettim mülakat a çağırılma süreleri demeliydim . yani 32 binlerde case numarası olanlar sanırım mayıs 2020 leri geçebilir diye bahsediyorlardı. sizlerin bir tahmini veyahut tabiki bilgisi varsa paylaşabilir misiniz? şimdiden teşekkürler

• @albayrakkosova DV2020 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells merhabalar sanırım eksik ifade ettim mülakat a çağırılma süreleri demeliydim . yani 32 binlerde case numarası olanlar sanırım mayıs 2020 leri geçebilir diye bahsediyorlardı. sizlerin bir tahmini veyahut tabiki bilgisi varsa paylaşabilir misiniz? şimdiden teşekkürler

hickimsenin bir bilgisi yok, oncelikle bunu netlestirmek lazim :slight_smile:
    dosya numaralari gecmis yillarla da karsilastirilabilir cinsten degil, o nedenle su an icin hicbir yorum yapmamayi tercih ederim :slight_smile: zamanla ilerleyisi gorecegiz.

• Bu sene kazanamamis olmamiza ragmen 2020 surecini cok merak ediyorum. Acaba nasil ilerleyecek herkese bol şans

• @crazycells anladım . ilginiz ve tüm aktarımlarınız için çok teşekkür ederim.

• Herkese Selam,

Benim geçmişte kefil olduğum birisinden dolayı maaşımda haciz bulunuyor. Bu maaş haczi dolayısıyla bir hesap açıp toplu bir para yatırıp konsolosluğa göstermek istersem bu hesabıma o bankanın haciz uygulayacağını düşünüyorum.

Dolayısıyla konsolosluğa maddi yeterliliğim olduğunu nasıl gösterceğim konusunda kafamda soru işaretleri var.

İlk soru olarak eşimin adına olan tapu, otomobil yada banka hesabını konsolosluğa gösterebilir miyim? (Talihli benim) Yoksa tapu, ruhsat yada banka hesabı direkt benim adıma mı olmak zorunda?

Eşimle ortak banka hesabı açsam (hacizden dolayı paraya el konulmaması için) ortak hesabı konsolosluk kabul eder mi?

Konsolosluğa giderken hesapta bir anda bir para girişi olmasındansa uzun süre yavaş yavaş para biriken bir hesap çok daha pozitif görünür diye düşünüyorum sizce de mantıklı mı yoksa paranoya mı yapıyorum?

Saygılarımla.

• @burakk eşinizin adına olan hesabı ve tapuyu gösterebilirsiniz.

• @burakk DV2020 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Herkese Selam,

Benim geçmişte kefil olduğum birisinden dolayı maaşımda haciz bulunuyor. Bu maaş haczi dolayısıyla bir hesap açıp toplu bir para yatırıp konsolosluğa göstermek istersem bu hesabıma o bankanın haciz uygulayacağını düşünüyorum.

Dolayısıyla konsolosluğa maddi yeterliliğim olduğunu nasıl gösterceğim konusunda kafamda soru işaretleri var.

İlk soru olarak eşimin adına olan tapu, otomobil yada banka hesabını konsolosluğa gösterebilir miyim? (Talihli benim) Yoksa tapu, ruhsat yada banka hesabı direkt benim adıma mı olmak zorunda?

Eşimle ortak banka hesabı açsam (hacizden dolayı paraya el konulmaması için) ortak hesabı konsolosluk kabul eder mi?

Konsolosluğa giderken hesapta bir anda bir para girişi olmasındansa uzun süre yavaş yavaş para biriken bir hesap çok daha pozitif görünür diye düşünüyorum sizce de mantıklı mı yoksa paranoya mı yapıyorum?

Saygılarımla.

yavas yavas biriken / tek seferde koyulan ... konsolosluk ikisini de kabul ediyor. Diger sorunuzu zaten sayin @DeathZombie cevaplamis.

• Merhabalar,
    Arkadaşlar bu sene mülakat sıralaması (dv19) current oldu fakat current olmasına rağmen görüşmeye cagirilmama ihtimali olur mu ? Case no çok yüksekse yine de böyle bir ihtimal var mı ?
    Teşekkürler

• @zecch DV2020 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhabalar,
    Arkadaşlar bu sene mülakat sıralaması (dv19) current oldu fakat current olmasına rağmen görüşmeye cagirilmama ihtimali olur mu ? Case no çok yüksekse yine de böyle bir ihtimal var mı ?
    Teşekkürler

Mulakata cagrilmak icin sadece numaranizin aktif olmasi yeterli degil, ayrica DS-260 formlarinizin islenip, mulakat icin gereken belgeleri de KCC'ye gondermis olmalisiniz. Butun numaralar aktif oldugu icin dosya numarasinin onemi azaldi, bilginize.

• Merhaba
    Forumun kıdemli neferlerinden bir ricamız olacak.
    DV2020 için KCC nin evrak talep maillerinin gelme tarihi veya tarih tahmini yapabilirlermi?
    Forumu tarayıp bu konuya net bir cevap bulamadık. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederiz.

Dosya Numarasi: 2020AS0001XXX
    DS-260 Gonderimi: 15/05/2019
    KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
    KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• Arkadaşlar eşim 2020 green card talihlisi, mulakat için bekliyecegiz bir süre , bu süre zarfında eşime trustlik vize ( benim var) alıp gezmek istiyorsanız Amerika'yı.
    Şimdi vize aldık diyelim Amerika'ya gidip gelinceformu tekrar açıp düzeltme yapmamız gerekiyormu?.

• @milad-kardox bu sayfanın başında DV2020 Zaman Cizelgesi var. sizin süreciniz 1 ekim 2019 dan itibaren başlayacak. sizde greencard talihlisi siniz değil mi yukarıdaki açıklamaları da okumayı unutmayın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

56

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k