Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

  • ⭐⭐⭐


  • Merhaba,
    İş ve adres durumlarımız mülakat tarihine kadar değiştiyse Mülakat maili geldikten sonra formu açtırıp bunu düzenlemeli miyiz?
    İkinci olarak da Ankarada eğitim dolayısı ile ikamet ediyoruz ama bu adrese resmi ikametimizi aldıramıyoruz, forma yine de ankaradaki adresi mi yazmalıyız?
    Bir de sağlık muayenesine gideceğimiz kliniğin web sitesinde son 30 günde düzenlenen aşı kartları kabul edilmeyecek gibi bir ibare var, biz devlet hastanesinden bir aşı kartı düzenletmeyi planlıyorduk gitmeden sorun olur mu?


  • @ilayda-yaren-özyaman
    Bu soruları ds260 formu için soruyorsunuz sanırım
    1)Gerek yok
    2)Yaşadığımız adresleri soruyor, resmi adresleri değil, Ankara daki adresinizi yazabilirsiniz
    3)Doktor randevusuna 30 gün kala, aşı işlemlerini bitirmeniz lazım

    Not:Aşıların hepsini tamamladığını düşünseniz bile, doktorun değerlendirmesi sonucu başka aşı vurabilirler, forumda genel tavsiye aşı kartlarınız varsa götürün yoksa aşı vurulmayındır


  • Bu ileti silindi!

  • @crazycells pasaportu alma sürecim 3 ayı bulabilir.
    -diğer aile bireylerinin belgeleri tam. asıl talihli ben değilim ailemin geri kalanının ve benim tam olan belgelerimizi göndermeli miyiz?
    -kcc belgeri tam olarak gönderin yazmiş, geç gönderilen veya hiç gönderilmeyen evrak diğer aile bireylerinin mülakat alma durumunu nasıl etkiler? thanks...


  • @alico, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells pasaportu alma sürecim 3 ayı bulabilir.
    -diğer aile bireylerinin belgeleri tam. asıl talihli ben değilim ailemin geri kalanının ve benim tam olan belgelerimizi göndermeli miyiz?
    -kcc belgeri tam olarak gönderin yazmiş, geç gönderilen veya hiç gönderilmeyen evrak diğer aile bireylerinin mülakat alma durumunu nasıl etkiler? thanks...

    sizin su an mulakata katilmayacaginizi belirtip diger tum belgeleri gonderin.

    Etkilememesi lazim.


  • @crazycells ben su an mulakata katilmayacagimi belirtip diger tum belgeleri gonderdigim de hakkımı kaybetmis olmam degil mi?
    daha sonrasinda belgerimi tamamladiğimda gonderip mulakata katilabilir miyim?


  • Sayın @bolatmali , Sayın @Muhtaradana

    Kapıdaki görevliler ilk önce pasaportunuzu kontrol edecek daha sonra kazandığınız sayfanın çıktısına ve ds260 formunun barkodlu sayfasının çıktısını kontrol edip sizi içeri alacaklardır

    Abi bu muhteşem çalışma için çok teşekkür ederim her ikinize birden. Gerçekten harika olmuş.

    Küçük bir sorum olacak alıntıladığım kısımla ilgili kazandığınız sayfa derken tam olarak hangisini söylemek istediniz ben kazandığım sayfadan anladığım you have randomly selected kısmı idi. Sizinde kastettiğiniz bu muydu? Bu sayfayı şimdi nasıl bulacağız?

  • ⭐⭐⭐

    @burakk, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Sayın @bolatmali , Sayın @Muhtaradana

    Kapıdaki görevliler ilk önce pasaportunuzu kontrol edecek daha sonra kazandığınız sayfanın çıktısına ve ds260 formunun barkodlu sayfasının çıktısını kontrol edip sizi içeri alacaklardır

    Abi bu muhteşem çalışma için çok teşekkür ederim her ikinize birden. Gerçekten harika olmuş.

    Küçük bir sorum olacak alıntıladığım kısımla ilgili kazandığınız sayfa derken tam olarak hangisini söylemek istediniz ben kazandığım sayfadan anladığım you have randomly selected kısmı idi. Sizinde kastettiğiniz bu muydu? Bu sayfayı şimdi nasıl bulacağız?

    Şuradan,

    https://www.dvlottery.state.gov

    En alttaki check status kutucuğuna tıkllayın, bilgilerinizi girdikten sonra karşınıza çıkacaktır.


  • Merhaba,

    Mulakat icin istenen belgeler arasinda bosanma belgesi de var. Vukuatli Nufus kayit belgesinde zaten bosanma bilgileri yaziyor aslinda, ek olarak bir belge almam gerekiyor mu bir yerden acaba? Bilgisi olan var mi?


  • merhaba pasaportun ilk sayfasını fotoğraf çekip maile öyle atsam olur değil mi

  • ⭐⭐⭐

    @fposul https://youtu.be/NJNFnd9GYxI bu videoyu izleyebilirsiniz. Bu arada @Muhtaradana hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederim


  • @fetihy teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    @fposul rica ederim efendim kolay gelsin 😊


  • @crazycells Merhaba, benim 5 Kasim'da mulakatim var. Sanirim bu saglik sigortasi isi beni de etkileyecek. Normalde sponsporum var ve hesapta cok az bir miktar para gosterecegim. Fakat soyle bir sikinti var; vizeyi alabilirsem 6 ay icinde giris yaptiktan 3-4 hafta sonra Turkiye'ye donecegim ve buradaki okulumu tamamlayip Eylul 2020 gibi Amerika'ya yerlesecegim. Bu durumda ilk ziyaretim suresince (yaklasik 1 ay) gecerli olacak bir sigorta ucreti gostermem yeterli olur mu? Verilen linkte "Approved health insurance" secenekleri arasinda "Visitor health insurance plans with adequate medical coverage for a minimum of 364 days or until the beginning of planned, extended travel outside the United States" var. Bu benim durumum icin gecerli olur mu? Yoksa cok daha yuksek bir miktar mi gostermem gerekir?


  • @crazycells merhaba sonunda KCC den mail geldi, benden evraklar isteniyor. Belgelerle ilgili birkaç sorum olacak.

    1. e-devletten alınan vukuatlı doğum belgesi kişi mi? aile mi? olarak olarak alınacak (19 yaşında bekar olarak gideceğimden hangi seçenekten alınacak) (e-devlet sadece Türkçe olarak veriyor tercüme ettirmeye gerek var mı?)
    2. Askerlik kaydı e-devlet sadece Türkçe olarak veriliyor tercüme ettirmeye gerek var mı?
    3. Adli sicil kaydı hem ingilizce hem de Türkçe olarak veriliyor acaba hangisini göndermek gerekir? (ikisini de göndermeye gerek var mı?)
    4. Pasaportun PDF i dışında başka bir belge göndermeme gerek var mı? (Bekar olduğumdan ve Mahkeme durumum olmadığından dolayı)

    Son olarak mail bana ulaştıktan kaç gün içinde hazırlayıp göndermek gerekir?


  • @EDM sira numaraniz kactir


  • @nfs741 merhaba, 2020EU000021XXX


  • Anladim simdiden hayirli olsun


  • @nfs741 teşekkürler. çıkan herkese hayırlı olsun.


Benzer Başlıklar

  • 20 Oy
    3k İleti
    329k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Hangi eyalet?

    Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum