Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ercan-Tekoglan merhaba petrol alanında calışmak için gerekli sertifika programlarını sunan eğitim sertifika ya da diploma veren f1 vizesine uygun nerler var . bilginiz var mı acaba

• Merhabalar bisey danışacaktım da Amerika’da new jersey de yaşıyorum İngilizce kursları var mı
    Bildiğiniz ücretsiz ya da uygun

• Merhabalar Los Angeles civarında ücretsiz dil okulları varmı bilgisi olan yardımcı olabilir mi

• @Yesim-nisa-Kilic merhabalar bizim de 3 hafta oldu nj burlingtona geleli. Siz kurs işini halledebildiniz mi? Tecrübelerinize ihtiyacımız var (:

• ⭐⭐⭐⭐

@memetozkan

NJ’de ikamet ettiğinizi düşünerek yazıyorum. Google’da “free day and evening GED/ESL/Adult Basic Education Literacy classes for New Jersey residents” yazarak size yakın public school veya community college’ların web sitelerinden size yakın konumdaki okulda kaydınızı oluşturabilirsiniz. Yaz okulları her eyalete göre değişmekle beraber Mayıs ayı sonunda başlıyor ve kayıtları da Mayıs ayı başında kapanıyor, hızlı araştırmanızı tavsiye ederim.

• Merhabalar california'da bildiğiniz ücretsiz veya uygun fiyatlı ingilizce kursu var mı?

Benzer Başlıklar

• 1
  • 132
  • 67
  • 13
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |