Hiç kredi kartı kullanmadım. Bi ihtiyacımdan dolayı kredi başvuru yaptım. Skorum oluşmadığından dolayı red yemiştim. Başvurumu yapan kişi kredi kartı kullanmamı önermişti. İlla bir şekilde sizi çekiyorlar bankaya.
sıla5566 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kredi Skoru / Credit HistoryBankacılık içinde yayımlandı
-
RE: İngilizce'yi nasıl öğrenmeye çalışıyorsunuz?İngilizce içinde yayımlandı
@serel daha önce mobil uygulamaları denemiştim. Dediğiniz kişilere de bakacağım. Tavsiye için teşekkür ederim.
sıla5566 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Evden İngilizce Sınavı (Duolingo, TOEFL at Home vb)İngilizce içinde yayımlandı
Evden çalışmak bence zor destek almak gerekiyor.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Almanya'da iş vizesi için min. hangi seviyeye ihtiyaç oluyor?
-
RE: İngilizce öğrenmek için kaynak kitaplarİngilizce içinde yayımlandı
The academic publishing yada moda dil kaynaklarını kullanan var mı?
-
RE: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleriİletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
vodafone kullanılabiliyor mu Abd 'de?
-
RE: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?İngilizce içinde yayımlandı
Genel ingilizcemi geliştirebileceğim kurs arayışındayım. Avrupa yakasında Mecidiyeköy ve Beşiktaş'taki bir kaç kursu gezdim. Beşiktaş'ta gezdiklerim arasında akademik international dil okulu ile istanbul dil akademi kursu arasında kaldım. Henüz karar vermedim. Şu anda eğitim alan varsa bilgi alabilir miyim?
-
RE: 2024 Başkanlık SeçimiGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
Herhalde Biden seçilmesin diye bilinçli olarak onu aday yapıyorlar.
-
@serel daha önce mobil uygulamaları denemiştim. Dediğiniz kişilere de bakacağım. Tavsiye için teşekkür ederim.
-
@celica bu yöntemi denemedim hiç. Kurs araştırmasındayım. Bu yöntemide deneyeceğim. Teşekkür ederim.
-
RE: Kredi Skoru / Credit HistoryBankacılık içinde yayımlandı
@EzgiLera Ben istanbul için söylemiştim ama İngiltere'de arkadaşım yaşıyor. Onlarda sırf kredi notları oluşsun diye Vodafone dan pahalı olmasına rağmen faturalı hat alıp üstüne telefon aldılar. O şekilde kredi notu artıyormuş. Ev kiralama işi içinde İngiltere'de yaşayan akrabası sponsor olmuştu. Orada referans sistemi sponsor diye geçiyor. Kredi kart kullanmamamın özel bir sebebi yok
tercih etmedim hiç