Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @salih2825 ablana sor fakat zannetmiyorum eşin ablanın 1. derece akrabası değil ama kesin olmak adına ablan bir sorsun sigorta şirketine


  • @lawyer40 Tebrik ederim bundan sonra ki hayatınızda başarılar dilerim


  • @recii35 çok süper mobilyacılık mesleğimi yapmak istiyorum diyebilirsiniz, Amerika'da bu işin iyi bir getiriside var deniyor, mülakatınızada olumlu bir katkısı olabilir


  • @recii35 çok süper iş teklifi ile bunu desteklemenin bence mülakatta çok olumlu karşılanacaktır, bol şans


  • @Ayvaz-Azizov tebrik ederim, mülakata Ankara'da mı gireceksiniz


  • @lawyer40, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    8 Kasım günü gerçekleştirdiğimiz mülakat sonucunda eşimle birlikte vizemizi almış bulunuyoruz. Öncelikle bugüne kadar gördüğümüz en yararlı forumun yaratıcısı, usanmadan sıkılmadan bin kere sorulmuş sorulara bile bizi aydınlatıcı cevaplar veren @crazycells'e teşekkürlerimizi sunuyorum. Verdiği güncel bilgiler ve hayat kurtarıcı listeleri için@Muhtaradana'ya ve geçmiş yıllar mülakat deneyimlerini tek bir yerde derleyerek bizi büyük bir araştırma derdinden kurtaran @bolatmali'na teşekkür ederiz.

    Herkesçe malum konular dışında bizim dikkatimizi çeken hususlara değinmek istiyorum.
    Eğer bir devlet kurumunda yaptırmayacaksanız aşı, aşılara bağışıklık testi gibi konularla boşuna zaman, para harcamayın. Doğrudan gidip sağlık kontrolü sırasında ne yapılıyorsa yaptırın, başınız ağrımaz.

    Evlendikten sonra pasaportumu değiştirmemiştim. Bundan dolayı elenir miyim diye ecel terleri döktüm. Pasaportu değiştirip konsolosluğa gönderdim gelince değiştiririz bilgileri dediler ve öyle de oldu. DS-260 formunu sürekli açtırıp değiştirmeye gerek yok görmüş olduk, bilginize.

    Sabah 08.30'daki mülakatımız için 7.50'de gittik ve içeride 4 saat kadar bekledik. Burada deneyimlerini paylaşan değerli forum üyeleriyle karşılaşmışızdır. İlk önce belgelerimizi alan Türk hanım çok yardımcıydı ilk andan moralimizi düzeltti. Mülakatımızı kırklı yaşlardaki güleryüzlü beyefendiyle yaptık. TR'deki yıllık gelirimizi, toplam malvarlığımızı, meslekte kaç yıllık tecrübemiz olduğunu, orada mesleğimizle ilgili neler yapacaklarımızı sordu. Bize sigortaya ilişkin birşey sormadı. Genel bilgimiz vardı ama poliçe örneğimiz yoktu. Vizemizin onaylandığını ve geçerli ABD turist vizelerimizin iptal edildiğini söyledi. Yine de detaylı sorular biraz terletmedi değil. Biz İngilizce konuşmaya başladığımız için mülakat İngilizce gerçekleşti. Bundan sonra iş ve ev aramaları ve orada nasıl bir hayatın bizi beklediğini merakla beklemekle ve bunlar için de forumu takiple geçecek. Herkesin hayırlısıyla vizesine kavuşmasını ve ABD'de hayal ettiği gibi bir yaşamı olmasını diliyorum.

    Tebrikler, bundan sonrası için bol şans diliyorum, her şey gönlünüzce olur umarım.


  • @Muhtaradana Teşekkür ederim, Evet Ankara'da.


  • Benim Amerika'da akrabalarım var, halamı sponsor olarak gösterebilirmiyim? nasıl belge alabilirim?


  • @Ayvaz-Azizov sponsor ilgili başlık var zaten arama sasece sponsor yaz başlıkşar çıkacak orada ilk sayfaya bak


  • Merhabalar 6 aralikta mulakatim var bankada 11.500 dolar var sizce tek kisi icin bu miktar cok mu az😔😔


  • Merhaba benim evlenmeden önceki ev arkadaşım 12k para ve 30 bin TL değerinde araç ile bugün vizesini almış.
    Evli ve 6 aylık kızı var Teksas ta yaşamayı düşünüyorlar ben sponsor olayını ve is teklifi olayını sorduğumda öyle bir şey demediler görüşme sırasında çok rahat konuştuk falan dedi
    Kendisi 112 de paramedik yaklaşık 10 yıldır çalışıyor istanbul da eşi ev hanımı sanırım oda sağlıkcı ama calismiyor
    Bana gitmeden önce bankada ki miktari dediğinde bu miktar yetmez diye söyledim bu forumda yazismalardan ve mülakata girip sponsor istenen arkadaslarin durumundan dolayı.
    Ama almışlar,bu birazda meslek ile de alakali diye tamamen mali durum etkili değil diye düşünüyorum


  • @Ayvaz-Azizov Mülakatınız Ankarada olacağı için ya Türkçe olmalı yada İngilizce olmalı diye düşünüyorum , siz temin ettiğiniz belgeleri yeminli tercümanla ingilizceye çevirttirebilirsiniz, bekarlık belgesini anlamadım
    Buna ek olarak doğduğunuz ülkeden polis belgesi ve türkiye'den arşiv kayıtlı adli sicil belgesini almanız lazım,ds 260 formunda Türk pasaportunuzu mu kullandınız?
    Size sayın @crazycells daha net ve doğru cevaplar verecektir


  • @Muhtaradana bekarlık belgesi özellikle buradan örnek x bir avrupa ülkesine gittik orada biri ile evlenip vatandaşlık almak için lazım :) amaç buysa daha ülkeden çıkmadan yanınızda götürmek gerekiyor :)


  • @Nothing-Man anladım, teşekkür ederim, bunu bilmiyordum


  • @Muhtaradana inşallah düşündüğümüz gibi olur bakalım hayirlisiyla bi mulakat gunune erisebileydik😀


  • @Muhtaradana Ben Ds 260 doldururken Ukrayna adına yaptım, formu doldururken henüz Türkiye kimliğim yoktu, biz burda vatandaşlığa başvururken Ukrayna konsolundan bekarlık belgesi almıştık ondan dolayı bir soruyim dedim, Green Card'ın kendi sitesinde hiç bekarlık belgesi hakkında bir şey yazılmadığına göre almasak daha iyi :)


  • @Nothing-Man Green Card Konsolosluk görüşmesine bekarlık belgesi gerekiyor mu?


  • @Ayvaz-Azizov inanın bu konuda çok fazla bilgim yok size sayın @crazycells ve @bezdarniy yardımcı olacaktır
    KCC nin istediği belgelerin karşılığı Ukrayna da nedir tam bilmiyorum, ama sayın @bezdarniy den muhtemelen cevaplar vardır


  • @Ayvaz-Azizov Kimliğiniz de zaten bekar olduğunuz yazmıyor mu, bildiğim kadarı ile gerekmiyor.


  • @Ayvaz-Azizov ayrıca bizden vukuatlı nüfüs kayıt örneği isteniyor, o belgede zaten daha önce evlendiniz boşandınız ise görünür. yanlış mı @Muhtaradana en son siz ds 260 için çıkartmış olmalısınız.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Mülakat Deneyimleri

    1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    768
    1
    10 Oy
    768 İleti
    90k Bakış
    ShahidogluS
    @Peyk74 yanıtınız için teşekkür. Size vize verdiler mi? yani vizeniz basıldı mı ? Dr. Molnar'da randevu nasıl ala bilirim ?
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 27 Oy
    2k İleti
    271k Bakış
    S
    @vitruvius çok çok geçmiş olsun. biran önce acil şifalar diliyorum. her işin başı sağlık.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum