DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@tugcebkdgl 2 kişi için bile az değil bakıldığında hepimiz için can sıkıcı malesef ama iyi haber gelebilir bence... Pause pause diye diye gün geçiriyoruz. Bitse de kurtulsak .... Kalksa üstümden yük kalkacak herkes için eminim aynı
-
@ATS16 23 eylül
-
Ustraveldocs da son aşamaya kadar ilerleyip de en sonunda "case numberınız geçerli değil" (vaka numaranız geçerli değil" uyarısı alan oldu mu? nasıl çözüleceğini bilen var mı?
-
Başka konsolosluktan randevu tarihi aldıktan sonra dosyasını Ankara'ya taşıyan ve Ankara'dan yeni randevu bekleyenler var mı? Geçmiş sayfalarda böyle birkaç kişi hatırlıyorum. Son durumlar ne şekilde acaba?
-
@onursvr mülakat aldıktan sonra yaklaşık 7 ile 10 gün sonra sorun kalmıyor.ustraveldocs ile Ankara konsolosluğu arasındaki sistem güncellemeleri kaynaklı diye tahmin ediyorum ben her
gün denedim sürekli sizin aldığınız hatayi alıyordum.Yanlış hatırlamıyorsam 8 . Gün kabul etmişti sistem
Bunun için boşuna Stres yapmayin ,zaten streli bir dönemdeyiz .
Bol sanslar. -
@falsepoet Çok teşekkür ederim hocam. sağolun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum