[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
Merhaba sizi YouTube Ömer Malkoçoğlu tavsiyesi ile buldum iyi ki de bulmuşum! benim sorum Mülakata götürülecek gelir mal varlığı ile ilgili. En az 15.00$ + her birey için 5.000 $ deniliyor. Bu birikimi esas kazanan olan Eşim adına değil de benim hesabımdan ve araba ruhsatımdan bildirim yapsak geçerli olur mu? Ortak hesap yada onun adına vermem mümkün değil! Ailemin borç verme şartı bu!
-
@bahar
Mutlaka kazanan üzerine olması gerekmiyor.. Eşlerden birinin üzerindeki hesap - mal varlığı şeklinde gösterilebilir. Sorun olmaz -
@smesut Teşekkürler cevap için :) Bu çok iyi haber yaaa,inşallah...Esas talihli eşim ve belgeler onun üzerinden yürütülüyor ya, Konsoloslukta bununla ilgili sorun çıkarmazlar diyorsunuz. Öyleyse hemen para ve ruhsat devri yapacağım üstüne. Eşim gelmeyecek ve tüm zorlukları bahane ediyor! Bu sonuncusu halledersem Ne mutlu bana
-
@bahar eşim gelmeyecek derken Eşiniz konsolosluğa da mı gitmeyecek ?
yada Amerkayada giriş yapmayacakmı ? eğer bu iki durumunda cevabı evet ise Greencard alamazsınız. Kazanan talihli greencard vizesi alması ve Amerikaya diğer talihli aile üyelerinden önce veya onlar ile birlikte giriş yapmalı.
Kazanan talihli giriş yapmadan diğer talihliler Amerikaya giriş yapamazlar. -
@bahar hosgeldiniz.
-
@smesut Evet dediğiniz gibiymiş . Şimdiki sorun para mara “bulamam ben!” :) Onu kendi üstümden halledersem mecbur uçak biletini ben alacağım sonrası malum Son.
-
@bahar eşiniz neden gelmek istemiyor ? burda millet kazanmak icin birbirini yemek üzere aman duymasın kimse :)))
-
@bahar DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@smesut Evet dediğiniz gibiymiş . Şimdiki sorun para mara “bulamam ben!” :) Onu kendi üstümden halledersem mecbur uçak biletini ben alacağım sonrası malum Son.
sayin smesut'un dedigi gibi vize almanin yanisira esinizin de ABD'ye ilk girisi yapmasi lazim. Ondan sonra zaten geri gonus yapsa da sorun degil, siz kendi Green Card'inizla ABD'de yasamaya devam edebilirsiniz.
-
@bahar
çok net anlayamamak ile beraber işlemleri kendiniz halledip eşinizle Amerikaya gideceğinizi anladım.
Hayırlı olsun şimdiden. -
@crazycells Haklı olabilirsiniz. Ben de zaten doktor arkadaşlarım var, onlara danışarak yapacaktım. Belki forumda da doktor yorumu olur diye yazmıştım. Her zamanki desteğe teşekkürler
-
@crazycells Hoşbuldum.
-
@smesut Ben pek anlatamamışım ama çok siz gayet net anlamışsınız.Sağolun
-
@crazycells Bunu başarabilmek için yoğun çaba sarfediyorum umarım başarırım. Da ilerde deneyimlerimi paylaşırım (:
-
@bahar hanım öncelikle bu foruma hoş geldiniz. Biz eşim ben ve oğlum 3 kişi gitmeyi düşünüyoruz. Ama şöyle de bir durum var, bu işe biz ailemiz adına iyi olacağını düşündüğümüz için giriştik. Şu an için bana eşim "Ben kesinlikle gelmeyeceğim" dese ben sürece devam etmem. Zira git gel yaprak devam ettirilecek bir süreç değil bu. Giriş çıkış yaparak vatandaşlık alır sonrası bakarım olayı da maalesef yok. Umarım siz de eşinizi ikna ederek birlikte gidersiniz.
Saygılar, -
Haziran için randevu bilgisi dvlottery sayfamda ben ve eşim için var tarih saat ankara fakat gerekli evraklar hakkında şunları şunları getirin gibi bir bilgi mali gelmedi bazı yazılarda bakıyorum konslosluk bunları istiyor yazıyorlar ,csc kaydımı daha yapmadım ne yapmalıyım,
Case no :19xxx
-
@engosti DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Haziran için randevu bilgisi dvlottery sayfamda ben ve eşim için var tarih saat ankara fakat gerekli evraklar hakkında şunları şunları getirin gibi bir bilgi mali gelmedi bazı yazılarda bakıyorum konslosluk bunları istiyor yazıyorlar ,csc kaydımı daha yapmadım ne yapmalıyım,
Case no :19xxx
oyle bir email gelmesine gerek yok zaten, bu konunun ilk sayfasini okuyabilirsiniz...
-
Abi bune hız böyle helal sana crazycells
-
@arnblt Herşey kendi şartlarına göre oluşur:) Ailenizle mutluluklar.
-
@engosti DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Abi bune hız böyle helal sana crazycells
denk geldi 😀
-
@yekta Bi O rahat demek ki.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum