[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@bolatmali Başvuru yaparken yazdığımız adres değil demi bu. Ds260 formuna yazacağımız adres mi?
-
@rana Geçmiş olsun öncelikle. Bizde Boston, MA ya gideceğiz 4 Kişilik bir Ailenin otalama gideri $77.000 görünüyor verilerde. Ne yapacağız $77.000 dolar mı göstereceğiz? Sürekli bir sorun çıkıyor. Bize bir Eyalet bütçe grafiği göstersinler bizde ona göre bütçe ayarlayalım. @crazycells bu konuda bir yorum alabilir miyiz? Teşekkürler
-
@aaktas29, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@bolatmali Başvuru yaparken yazdığımız adres değil demi bu. Ds260 formuna yazacağımız adres mi?
Evet, o kısım
-
@bolatmali o kısım derken anlamadım özür dilerim. Ds260 a yazdığımız adres mi?
-
@Özgür-Dinç, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@rana Geçmiş olsun öncelikle. Bizde Boston, MA ya gideceğiz 4 Kişilik bir Ailenin otalama gideri $77.000 görünüyor verilerde. Ne yapacağız $77.000 dolar mı göstereceğiz? Sürekli bir sorun çıkıyor. Bize bir Eyalet bütçe grafiği göstersinler bizde ona göre bütçe ayarlayalım. @crazycells bu konuda bir yorum alabilir miyiz? Teşekkürler
@crazycells daha iyi yönlendirecektir fakat,
Maddi teminatın yanında, iş deneyimlerinize, deneyimlerinin orada geçerli olup olmadığına, özelliklede ingilizce bilip bilmemenizede bakıyor siyahi bey.
Sizlerin mülakatına yeterince süre var. Bence bu süre içerisinde eğer ingilizce bilmiyorsanız muhakkak öğrenin derim. Faydası olacaktır sizlere -
@aaktas29, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@bolatmali o kısım derken anlamadım özür dilerim. Ds260 a yazdığımız adres mi?
Ds formunda ssn ve greencardlarımız verdiğimiz adres
-
merhaba arkadaşlar..an itibari ile görüşmemizi bitirmiş ve eve gelmiş bulunmaktayız..bütün gece stresten uyumadım.. saat 7,30 gibi konsolosluk önüne geldik bir 5 dakika sonra içeri aldılar.. güvenlik kontrolü çok rahattı hemen içeri geçtik..içerde numaramızı aldık çok sürmeden evraklar istendi..sağlık raporu hariç tüm evrakları verdik..tekrar beklemeye başladık bu sefer yanınca ödeme yaptık 4 kişi 1320 usd ödedik sonra tekrar beklemeye başladık.. 3 kez yandığında genç siyahi birisi ve sarsın daha uzman bir kadın vardı.. çok sempatik ve tatlıydılar cocuklara şeker ikram ettiler.. parmak izlerini verdik.. cocuklar için sadece sol elimden ikikez daha parmak izi verdim.. nereye gideceğim sordu .. söyledim.. okadar herşey çok iyi görünüyor dedi.. herhangi sorun yok şağlık raporunuzu gönderdikten sonra viezeniz hazır dedi tebrikler dedi bitti.. 0925 herşey bitmişt. elimize ap kağıdı verip uyarıların yaptılar gülüştük çıktık... anlatacak birşeyi bile tecrübe edemedik çok kolaydı..
-
Birkac gun icinde diger mulakat sonuclarini da ogrendigimiz zaman, diger konsolosluk calisanlarindan da maddi yetersizlik cevabi alan olursa demekki artık maddi yeterlilik tutarları konusunda konsolosluğun çok daha katı olduklarını düşünebiliriz(yani işinde yeni olan genç adama mahsus birşey değildir bu yetersizlik cevapları diye tahmin ediyorum, belki yeni olduğu için işi biraz daha sıkı tutmak istiyor olabilir ama kafasına göre de geleni gideni ap ye bırakmıyordur heralde ya, yazarken bile karar veremedim ben 😜).
O aşamadan sonra şundan emin olmak lazım, genel bir yeni maddi yeterlilik tutarı mı belirlenmiş-yani artırdılar mı?- yoksa eski tutarlar geçerli hala ama buna artı olarak eyaletleri gözeterek mi bakacaklar maddi yeterliliğe..
Şöyle de olabilir, eyaletlerin yaşam giderlerinin 6aylık tutarlarını falan mi istiyorlar acaba diye düşündüm sayın @Özgür-Dinç in iletisini okuyunca..Sayın @bolatmali bence sizin de illaki bir sponsor bulmanız gerekmiyor, acemi olduğu için size daha fazla maddi kaynak gösterin demeyi unutmuştur. İlave maddi göstergelerle pasaportu gönderseniz olacaktır.
Tabi bunların hepsi afaki konuşmalar, deneyimler artmadan bilemeyeceğiz..hepinize kolaylıklar diliyorum, yeterince stresli olan bu süreci en kolay şekilde atlatın insallah hepiniz. -
@harikeyn tebrikler yen hayatınızda mutluluklar. :)
-
@harikeyn Tebrikler yolunuz açık olsun :)
-
@harikeyn tebrikler gideceğiniz yer neresiydi (meraktan soruyorum) yeni hayatınız mutluluk getirsin
-
@haymatlos_ kentucky
-
@Nothing-Man hayır birlikte değiliz
-
@harikeyn az araştırayım orayı da :))
-
@harikeyn öncelikle tebrikler, umarım herşey gönlünüzce olur :). Acaba nereye gideceksiniz ve hesapta ne kadar para gösterdiniz?
-
@Muhtaradana teşekkür ederim umarım sizin de süreciniz sıkıntısız rahat bir şekilde geçer.ayrica paylaşımların için de teşekkür ederiz sürecimiz de katkin çok.
-
.tebrik eden herkese teşekkur ediyorum süreci devam eden arkadaslarasa sabırlar diliyorum..bilgi olması bakımında banka hesabımda 29.000 us cıvarı ve bırde 50.000 tl eden aracım var... 4 kişilik bir aile için mali döküm kabul gördü.. hatta bu konu hiç açılmadı nezaman yattı nedir hiç bakılmadı tum parayı tek hesapta 15-16-17 ekimde topladım..tek sordukları soru nereye giceceksin oldu..üstellik gorusmeyi siyahi genç arkadaş yaptı..kesinlikle çok sempatık ve yapıcıydılar..
-
@dmrtkn çok teşekkür ederim :)
-
@Nothing-Man çok teşekkür ederim sağolun :)
-
@pasham38 çok teşekkür ederim size de hayırlısı olsun.yeni hayatinizda herşey gönlünüzce olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum