Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @bolatmali Naçizane tavsiyem tabi şuan uyku tutmuyordu neyapacam düşüncesiyle ama bence şuan gerekirse telefonu kapatıp güzel bir uyku çekip yarindan itibaren bu konuya yogunlasmaniz şuan çokta sağlıklı dusunemezsiniz diye düşünüyorum

• @crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Burak-Erdoğan sorun degil, adresteki numarayi kullanabilirsiniz. Email'de yazan her maddeyi "eksik"mis gibi algilamamalisiniz.

tesekkürler @crazycells
    @rana bilginize bol sans:)

• @bolatmali 2 seçenekte bir tanıdık olmadıkça zor gibi.Bir avukat ile görüşe bilirsiniz.Bu konuda uzmanlığı olan, sanırım muslu hukuk bürosu var forum da veya aracı bir firma ile görüşüp anlaşmak ta seçenek, şimdi için demiyorum da aklınız da bulunsun bence.Araştırılmasında yarar var gibi.

• @bolatmali, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@turcouz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@bolatmali Buraya kadar az çok durumu anladık. Şimdi süreç ne durumda ve tekrar mülakat ne zaman yapılacak, kim bilgi verecek? Ayrıca bütün bu olanlardan sonra bir karara varabildiniz mi ne yapmanız gerektiği konusunda?

Sponsor ve ya Amerikadan iş teklifi almam lazım. Yeniden görüşme olmuyor. Bu belgeleri temin ettikten sonra pasaportlarımızla beraber yeniden ais kaydı oluşturarak göndermem gerekiyor konsolosluğa

dediginiz gibi bir daha mulakata katilmaniza gerek yok.

Fakat stres yapmaniza gerek yok. Eksikleri tamamlamak icin oldukca uzun bir zaman var onunuzde.

Eger tum maddi birikiminiz 25-30 bin dolar civarindaysa dedigim gibi, kucuk bir mektup ile konsolosa is mektubu ve sponsor belgeleri olmadan gondermeyi deneyebilirsiniz. Konsolos bu birikimi yeterli bulabilir. Ayrica eger yeterli gelmezse sponsor bulup belgeleri gonderebileceginizi de belirtirsiniz mektupta, bir sorun yasamazsiniz bu sekilde...

Dediginiz gibi is bulmak, mali sponsor bulmaktan daha zor bir is bence de...

• ⭐⭐⭐

@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@turcouz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@bolatmali Buraya kadar az çok durumu anladık. Şimdi süreç ne durumda ve tekrar mülakat ne zaman yapılacak, kim bilgi verecek? Ayrıca bütün bu olanlardan sonra bir karara varabildiniz mi ne yapmanız gerektiği konusunda?

Sponsor ve ya Amerikadan iş teklifi almam lazım. Yeniden görüşme olmuyor. Bu belgeleri temin ettikten sonra pasaportlarımızla beraber yeniden ais kaydı oluşturarak göndermem gerekiyor konsolosluğa

dediginiz gibi bir daha mulakata katilmaniza gerek yok.

Fakat stres yapmaniza gerek yok. Eksikleri tamamlamak icin oldukca uzun bir zaman var onunuzde.

Eger tum maddi birikiminiz 25-30 bin dolar civarindaysa dedigim gibi, kucuk bir mektup ile konsolosa is mektubu ve sponsor belgeleri olmadan gondermeyi deneyebilirsiniz. Konsolos bu birikimi yeterli bulabilir. Ayrica eger yeterli gelmezse sponsor bulup belgeleri gonderebileceginizi de belirtirsiniz mektupta, bir sorun yasamazsiniz bu sekilde...

Dediginiz gibi is bulmak, mali sponsor bulmaktan daha zor bir is bence de...

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için 🙏🏼

• @turcouz tekrar mülakat yok, sayın @bolatmali beye mülakatta verilen yazıdaki belgeleri toplayıp, pasaportlar ile tekrar konsolosluğa posta ile göndermesi gerekiyor, (AIS /PTT) kaydını güncellemesi lazım bu arada

Konsolosluğa pasaportu ve istenen evraklar ulaştıktan sonra, inşaallah vizelerini basıp sayın @bolatmali beye postalayacaklar

• @Muhtaradana En kısa sürede olur umarım...

• Mülakatın Türkçe veya İngilizce yapılması arasındaki farkın sonucu doğrudan etkilediğini düşünüyor musunuz? Mülakat tecrübesi olan arkadaşlar bizleri bilgilendirebilir misiniz?

• @crazycells Böyle durumlarda Türkiye de yada başka ülkede yaşayan aile yakınlarından maddi durumu iyi olan birilerinin sponsor yada para hibe etme gibi durumu bir fayda sağlarmı ?

• Merhaba, GC talihlisi olarak amerika'dan getirecegimiz iş teklifi için nasıl bir yol izlemeliyim ; form , evrak vs. ?

• ⭐⭐

@profaxes, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Mülakatın Türkçe veya İngilizce yapılması arasındaki farkın sonucu doğrudan etkilediğini düşünüyor musunuz? Mülakat tecrübesi olan arkadaşlar bizleri bilgilendirebilir misiniz?

Zerre kadar etkilediğini düşünmüyorum. Belge, bilgi ve yeterliliklerinizde herhangi bir sorun yoksa mülakatı geçmemeniz için bir sebep olmayacaktır, rahat olun.

• @birumut mülakat öncesi para verebilir tabiki yakınınız, ama göçmen vizelerde Türkiye'de yaşayan herhangi birinin sponsorluğunu kabul etmiyorlar diye biliyorum @crazycells
    ilgili konu linkini incelemek isterseniz ⬇️⬇️⬇️
    Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864) https://yesilkartforum.com/forum/post/2595

• @saulgoodman teşekkürler

• Şuan öğrenciyim, yazın amerikaya girip 2 yıllık uzatma alacağımı ve okulum bittiği zaman amerikaya yerleşeceğimi söylesem mülakatta sorun çıkar mı? Bankada 10bin dolar göstermeyi düşünüyorum

• Bankada gosterecegimiz meblağnın asil talihlinin değil de eşinin hesabinda olmasi süreci etkileyen bir durum mu?

• @uarman Değil diye biliyorum . Birçok forum üyesi kendi hesabi değilde eşinin hesabını göstermişti diye okumuştum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bolatmali ne türkçe mülakat yaptığın için olumsuz oldu ne de paranın kimde olduğu ne de az para olduğu tamamen kendisi hiçbir açıklama yapmıyor. Sen ilk başvuru yaparken daha sonra DS260 doldururken kendinle ilgili hangi bilgileri girdin daha sonra bu girdiğin bilgileri gönderdiğin evraklarla ispat edebildin mi eğer edemediysen ozaman ASLA TAVİZ VERİLMEYEN OLAY OLAN YALANCI DURUMA düşmüşsün. Ondan dolayı artık sen ağzınla kuş tutsan da onay alamazsın. Güvenebilecekleri kişiyi istiyorlar. Artık herkes kafasına yazılar yazıp buraya gelen yeni acemi insanlar da yanlış beyanları okuyarak eyvah acaba ben de mi ret yiyeceğim endişesine giriyorlar.

• ⭐⭐⭐

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@bolatmali ne türkçe mülakat yaptığın için olumsuz oldu ne de paranın kimde olduğu ne de az para olduğu tamamen kendisi hiçbir açıklama yapmıyor. Sen ilk başvuru yaparken daha sonra DS260 doldururken kendinle ilgili hangi bilgileri girdin daha sonra bu girdiğin bilgileri gönderdiğin evraklarla ispat edebildin mi eğer edemediysen ozaman ASLA TAVİZ VERİLMEYEN OLAY OLAN YALANCI DURUMA düşmüşsün. Ondan dolayı artık sen ağzınla kuş tutsan da onay alamazsın. Güvenebilecekleri kişiyi istiyorlar. Artık herkes kafasına yazılar yazıp buraya gelen yeni acemi insanlar da yanlış beyanları okuyarak eyvah acaba ben de mi ret yiyeceğim endişesine giriyorlar.

Peki direk red yemezmiydim bu durumda?
    Bilgilerimi kontrol ettim bir sorunum yok.
    Herhangi bir yalan beyanda da bulunmadım.
    Neden eksik evrak kağıdı verilir bu durumda?

• ⭐⭐⭐

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Sayın @crazycells , sayın @ayvalik10 dediği doğrumudur?
    Elbette evrakları tamamlayıp gönderdikten sonra onay alma ihtimalim yok gibi o zaman

• @ayvalik10 Ondan dolayı artık sen ağzınla kuş tutsan da onay alamazsın. “

Abd konsoloslugunda mi calisiyorsunuz? Bukadar emin konusuyorsunuz.

Benzer Başlıklar

• 28 Oy
    6k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    830 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k