@crazycells Merhaba.
Eşimin babasını joint sponsor olarak CEAC sistemine yüklemiştim. Ve tüm belgeleri sisteme yükledim. Tüm belgeler 1 gün içinde kabul oldu fakat, bir mesaj aldık. Mesajda babasının joint sponsor olamayacağını household member olması gerektiğini, babasını household member olarak sisteme e tüm belgeleri onun adı altına yüklememi söylediler. Şöyle bir durum var, CEAC sisteminde babası joint sponsor olarak gözüktüğünden dolayı, babasını household member olarak eklemeye çalıştığım zaman, CEAC portalı hata veriyor. Hata da babasının zaten joint sponsor oldugu yazıyor. bende 3 hafta önce tum belgeleri sisteme joint sponsor anlasması I-864a yı da ekledım. Bugun NVC yi aradım durumu anlattım. Benden, bir dilekçe yazıp, dilekçede babasının CAEC portalından joint sponsor olarak kaldırılmasını, imzalyı halinin NVC ask kısmındakı form ile birlikte göndermemi istendi. Bu sayede babası joint sponsorluktan kaldırılacak. Beni endişelendiren, bu ASK formlarına gönderiliş tarihine göre cevaplıyorlarmış. Şuan da Eylül 20 ve öncesi tarihli gönderilenlere cevap veriyorlar. Bu da bana cevap vermeleri, 5-6 haftayı bulacak gibi. Daha sonra, babasını Household member olarak ekledikten sonra I-864a yı ve gerekli belgeleri sisteme tekrar sisteme yüklemem gerekecek. Bu belgelerin onaylanması da 4-5 haftayı bulacak gibi. Sanki NVC de belgelerin approve edilmesi için süreyi ekstra 9-10 hafta uzattım gibi. @crazycells siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.