Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @keysnambır

    pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. yada ptt ye gidip kime teslim edildiyse gidip ondan alacam. hiç tanımadığım bi adamın elinde pasaportum var. gitmek için bi sebep daha. ne saçma bir ülkede yaşıyoruz.


  • @keysnambır zaten kendi pasaport bilgilerini giriyor arkadaş, teslim alanı da bulup teslim alır sanırım pasaportunu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @desperado, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    merhaba arkadşalar,
    pasaport başvuru yaptım ve pasaportum sağolsun ptt kargo ile yanlış kişiye teslim edilmiş.( akıllısı bizi bulmaz ki )

    e devlet üzerinden pasaport bilgilerimi görebiliyorum da pasaport numarası hangisi oluyor. en azından pasaport gelene kadar bu bilgiler ile başvuru yapabilirmiyim.
    e devlette seri numarası belge numarası diye bir alan var. burada U ile başlayan 9 haneli bir kod bulunuyor. bunumu kullanıyoruz acaba.

    buyuk bir talihsizlik olmus... PTT, pasaport teslim ederken kimlik kontrolu yapmiyor mu...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @desperado, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    @keysnambır

    pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. yada ptt ye gidip kime teslim edildiyse gidip ondan alacam. hiç tanımadığım bi adamın elinde pasaportum var. gitmek için bi sebep daha. ne saçma bir ülkede yaşıyoruz.

    Sorun degil, 5 Kasim'a kadar bekleyebilirsiniz gerekirse. Ama bence de pasaportunuz almak su an icin onceliginiz olsun...


  • merhaba
    green carda basvuranlar kendi bilgilerini pasaport ve resim yükleyecekler bu eşi içinde pasoport ve resim geçerlimi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @enver39 sen kendin için başvuru yaparken senin ve eşinin varsa çocuklarının resimleri yüklüyon fakat sadece pasaport olarak senin numaran gerekli eşin için de AYRI İKİNCİ bir başvuru yapacaksan bu sefer sadece eşinin pasaportun numarası yazılacak diğer resimler yine herkesin yüklenecek


  • Öncelikle merhaba vermiş olduğunuz kıymetli bilgiler için öncelikle teşekkür ederim, soruma gelicek olursak YouTube daki gren card kazananların yorumlarına dayanarak lise son sınıf ta olan biri olarak başvuru formunda lise mezunu olarak Seçim yaptık seneye Haziran ayında diplomayı alıyorum velevki gren card çıktığında bir sorun yaşarmıyım? Bunu sormamın nedeni başvuruyu yaptıktan sonra YouTube dan videosunu izlediğim Ayhan ogmen us ta avukat lise son sınıf öğrencilerinin no diplom seçeneğini seçmesi gerektiğini, başvuru sırasında lise mezunu olmadığından ve iş tecrübesi nin olmasının gerektiğini söylüyor, siz bu duruma ne dersiniz vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli, olurda bana çıkarsa bu sebepten konsolosluk tan red yiyip boş yere masrafa girmek istemiyorum, lütfen yardımcı olun.

  • ⭐⭐

    @ekc mulakat günü diplomanız elinizdeyse ankara konsolusluğu bir sorun çıkarmıyor bilginize


  • @yapay-zeka böyle durumda olup mülakatı geçen olmuşmudur bilginiz var mı ?


  • Merhabalar, şuan ablam için başvuru yapacağım ama kendisi normalde İtalya'da doktora yapıyor, uzun süredirde orada yaşıyor arada bir gidip geliyor. Yaklaşık 2 haftadır Türkiye'de ve 1 hafta sonra gidecek. Bugün nerede yaşıyorsun kısmına "Türkiye" olarak mı girmeliyim? Kısa bir süre olduğu için aklıma takıldı sadece...


  • Merhaba greencard başvurusunda bulundum fakat soyadımda son harf silinmiş yani kendirli olması gerekirken kendirl olmuş bu ne kadar sorun yaratır bılgınız varmı rica etsem bilgilendirebilirmisiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ekc, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    @yapay-zeka böyle durumda olup mülakatı geçen olmuşmudur bilginiz var mı ?

    evet, oldu. Is tecrubesine gerek yok bu durumda, aktardiginiz bilgiler maalesef dogru bir yonlendirme degil.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozan350, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Merhabalar, şuan ablam için başvuru yapacağım ama kendisi normalde İtalya'da doktora yapıyor, uzun süredirde orada yaşıyor arada bir gidip geliyor. Yaklaşık 2 haftadır Türkiye'de ve 1 hafta sonra gidecek. Bugün nerede yaşıyorsun kısmına "Türkiye" olarak mı girmeliyim? Kısa bir süre olduğu için aklıma takıldı sadece...

    Eger talihli olursa hangi ulkede mulakata girmeyi dusunuyor? Turkiye mi? Italya mi? O ulkeyi isaretleyebilir, sonradan degistirmeye gerek kalmamis olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Alperen-Kendirli, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Merhaba greencard başvurusunda bulundum fakat soyadımda son harf silinmiş yani kendirli olması gerekirken kendirl olmuş bu ne kadar sorun yaratır bılgınız varmı rica etsem bilgilendirebilirmisiniz.

    Yeni basvuru yapmayin, genelde bu tur ufak hatalari gormezden gelebiliyorlar bilginize. ama tabii ki buna dosyanizi inceleyen konsolos karar verecek.


  • @crazycells Geç cevap gelince "today" ibaresinden dolayı Türkiye olarak işaretledim. Adresinide burası olarak girdim. Artık kazanırsa Türkiye'den devam eder artık karışıklık olmaması için... Bu arada aklıma gelmişken sorayım, eğer talihli olursa ds260 kısmındaki 6 aydan uzun süre yaşadığı yerlere, Türkiye'ye gelip burada girerse örnek veriyorum, geleli 2 hafta olduysa oradaki adresleri yeniden eskiye doğru yazmamız gerekiyor demiştiniz videoda, ve 6 aydan uzun süreli kaldığımız yerleri yazmamız gerektiğini... Oradaki tarihleri nasıl sıralamamız gerekecek? Mülakata burada girecek ve eskidende burada 6 aydan uzun süre kaldı sonuç olarak, O zaman geldiğinde o anda Türkiye'de olduğu için 1-Türkiye 2-İtalya olarak mı yazmalıyız?


  • Merhabalar. Az önce greencard başvurusu yaptım, işlemler sırasında CONTINUE ye bastığımda beni bir kaç kez sayfadan attı ve tekrar tekrar girip doldurmak zorunda kaldım. Sonunda doldurdum ve SUBMIT kısmına geldim. Submit'e bastığımda beni tekrar sayfadan attı, beyaz ekranda sisteme ulaşılamıyor vs. gibi bir yazı yazdı. sonra tekrar girdim ve baştan doldurdum, sıkıntısız geçtim ve submit yaptım, bu kez hata vermeden Confirm numaramı vs. gösterdi. acaba ilk submit yaptığımda hata versede bilgilerimi kaydetme olasılığı var mı? iki kez kayıt mı olmuş oldum? Yoksa ilkinde sayfa hata verdiği için kayıt olmamışmıdır? Cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar. Umarım iki kez başvuru yapmış sayılmamışımdır. İlk submitte sistem hata verdi, ikinci submitte adım soyadım, confirm numaram vs çıktı. Başvuru yapmış oldum yani. Tedirginlik içindeyim.

    @crazycells
    @ayvalik10
    @VolkanU
    @semavi


  • @Altaylı639 anlatımınıza göre sıkıntı yok gözüküyor
    En sonda success sayfasını görmüşsünüzdür, diğer ikisinde sizi sayfa atmış


  • @Altaylı639 Sıkıntı olmamıştır.
    Doldururken çok vakit harcarsanız sayfa zaman aşımına uğruyor ama bir işlem yapmadan göremiyorsunuz. Yani siz submit dediğinizde çoktan siteyle ilişiğiniz kesilmiş oluyor..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Altaylı639 success yeşil yazısını ne zaman bastığın zman gördüysen ozaman seni kayıt alyına alıp kaçııncı kişi isen senin numaranı veriyor


  • İyi Günler. Başvurumu gerçekleştirmek istiyorum.Ancak bir konuda takıldım.Pasaportun verildiği ülke kısmında ikileme düştüm.Ben amerikadayken TC Houston BK den yani konsolosluktan pasaportumu uzattırdım 2023 e kadar şimdi ben pasaportun verildiği ülke kısmına Amerika mı yoksa Türkiye mi yazmalıyım? Şimdiden teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

119
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum