@rookie ABD de Yaşanabilecek En iyi 10 Şehir içinde söyledi:
@sadriabi abim yeni gördüm yazını kusura bakma dedim Alabama damat bu benim kesin 😎 Abi ben Huntsville şehrindeyim kuzey Alabama da Tuskegee ise 200 mil kadar güneyde ama illa ki oraya giderken buradan geçeceksin Martın kaçında geliyorsun kaç gün kalacaksın ayrıntıları ilet abi görüşelim ☺
@Rookie ucakla geliyorum. Mongomery havaalanina inecegim. Uzakmis senin orasi ama gordugum kadariyla Tennesee'ye yakinsin. Bir kez daha hatırlattı bu memleket bize ne kada büyük olduğunu 🙂
Takvim oldukca sıkışık malesef pazartesi öğleden sonra iniyorum carsamba ogleden sonra donuyorum arada toplam 16 saat egıtım verecegım. Cep telefonumu özelden yazıyorum. Konuşalım bari. Selamlar, sevgiler 🙂

bende gezmek farklı yerlerde bulunmak istiyorum.ABD' de yaşayıp Vegas, NYC görmeden yaşayan milyonlarca ABD doğumlu insan var. Görece merkezden uzakta daha ufak yerleşim yerlerinde yaşamak mümkün olduğu kadar gezmek isterim, tabii kısmet henüz ortada bir başvurudan başka somut bir şey yok maalesef

my precious mu diyorsun smeagol gibi 
, sevdiğim saydığım bu Türk arkadaşların ve direk uçusun olması dışında.. En soğuklara dayanabileceğimi bilsem Boston
En pahalısıyla baş edebileceğimi bilsem sf veya la
ama en makullerine(mesleğe ve iş bulma ihtimaline bakarak özellikle) ve mutlaka mutlu olabileceğimiz yerlere bakmak lazım sanırım ilk etapta.. belki nc..