Dvlottery sitesin de yaşanan sorun hk.
-
Merhaba, yakalaşık iki gündür site üzerinden greencard başvurusu yapmak istediğim de sürekli "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." hatası ile karşılaşmaktayım farklı bilgisayardan ve internetten denememe rağmen sorun düzelmedi konu hakkında bilgisi olan var mı ? şimdiden teşekkürler.
-
@Kamil-Özcan, içinde söyledi: Dvlottery sitesin de yaşanan sorun hk.
Merhaba, yakalaşık iki gündür site üzerinden greencard başvurusu yapmak istediğim de sürekli "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." hatası ile karşılaşmaktayım farklı bilgisayardan ve internetten denememe rağmen sorun düzelmedi konu hakkında bilgisi olan var mı ? şimdiden teşekkürler.
https://www.dvlottery.state.gov
Su siteden deneyin tekrar isterseniz, hangi asamada hata aliyorsunuz? Su video'dan goruntuleri kontrol edebilirsiniz:
www.youtube.com/watch?v=h8-8tjaYDK0 -
@Kamil-Özcan, içinde söyledi: Dvlottery sitesin de yaşanan sorun hk.
Hocam gündüz aynı sorunla karşılaşıp gece saat 2-3 gibi denediğinde sıkıntısız halleden arkadaşlar oldu buradan.
Bir de gündüz saatlerinde Chrome'dan bu hatayı alıp Iphone Safari'den başvuruyu deneyip olumlu sonuç alan oldu.
-
@Kamil-Özcan bide bu linke tıklayın: https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx
-
Abiler yazılan her şeyi denedim gece gündüz eşim ve ben evden ofisten her yerden deniyoruz ama hala olmuyor farklı browserlardan da dedim yok sanırım bu sene başvuru yapmamı istemiyorlar. Cevaplar için teşekkürler.
-
@Kamil-Özcan VPN veya ip değiştirtiniz mi
-
hayır değiştirmedim
-
@Kamil-Özcan ip değiştirip deneye bilirmisiniz
-
Yine olmazsa dvlottery sistemi hatalı o yüzden beklemek derekiyor
-
Bu ileti silindi! -
Bende de aynı sorun vardı fotoğraf 600*600 değilmiş fark ettik ayarladım çözüldü
-
Fotoğraflar 600x600 183 kb sorun nedir hala çözemedik
-
Fotoğraf adında belki Türkçe karakter vardır ondan kabul etmiyordur, başka arkadaşlar bu durumu yaşayıp Türkçe karakterleri silmişler fotoğraf isminden ve başvuru başarıyla sonuçlanmış.
-
Kullandığınız bilgisayar şikete ait ise bir kısıt olabilir, kişisel başka bir pc den yapın ve başka bir internet ağı ile deneyin
-
iki farklı şahsi bilgisayardan ve internetten denedim yazı karakterleri türkçe değil noktalama işareti yok hiç biri işe yaramadı malesef
-
@Kamil-Özcan valla sırf başvuru yapın diye bilgisayarımı alıp geleceğim 😂😂 geride bırakmak olmaz
-
Hocam hepinize teşekkürler çok sağolun resmin kalitesini düşürdüm biraz 150 kb olan fotoğrafı 85 kb düşürünce oldu tekrardan çok teşekkürler herkese bol şans diliyorum.
-
Merhaba,
Herkes gibi ben de günlerdir aynı sorunu yaşıyorum.Denemediğim tarayıcı kalmadı hem pc hem de mobilden ama sonuş değişmedi, onay sayfasına ulaşamıyorum:)
Resim 600 * 600 128kb herhangi bir türkçe karakter yok gerçekten sinir bozucu. Başka ne yapabilirim bilmiyorum! -
@flatwhite, içinde söyledi: Dvlottery sitesin de yaşanan sorun hk.
Merhaba,
Herkes gibi ben de günlerdir aynı sorunu yaşıyorum.Denemediğim tarayıcı kalmadı hem pc hem de mobilden ama sonuş değişmedi, onay sayfasına ulaşamıyorum:)
Resim 600 * 600 128kb herhangi bir türkçe karakter yok gerçekten sinir bozucu. Başka ne yapabilirim bilmiyorum!Bir - iki hafta sonra yoğunluk azalacaktır muhtamelen hocam. :)
Nasıl olsa başvuru sırasının piyango için bir önemi yok.
Geç olsun güç olmasın.
-
Haklısınız teşekkürler:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum