Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, bu yıl 3. Kere çekilişe katılmayı düşünüyorum da pasaportumun geçerlilik tarihi 28 Aralık 2022 yenilemeye gerek var mı?

    Bazı yerlerde en az 2 yıl süresi olmak zorunda falan yazıyorda bilgi verirseniz sevinirim.


  • @basri-ensari, içinde söyledi: Başvuruda Pasaport Süresi Hk.

    Merhabalar, bu yıl 3. Kere çekilişe katılmayı düşünüyorum da pasaportumun geçerlilik tarihi 28 Aralık 2022 yenilemeye gerek var mı?

    Bazı yerlerde en az 2 yıl süresi olmak zorunda falan yazıyorda bilgi verirseniz sevinirim.

    Bir de son olarak yazmayı unutmuşum ön lisans okuyordum bu yıl mezun olucam ama ne zaman girilir bilmiyorum stajımı yapıyorum başvuruda ne yazayım lise mi üniversite mi?


  • Pasaport kuralı kalktı. Bu arada pasaport kuralı olsa bile pasaportunuz geçerli. Başvurduğunuz gün geçerliliğinin olması yeterli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gamefry sizler kcc mi çalışıyorsunuz ki bu kadar emin konuşuyorsunuz sadece yerel mahkeme kaldırdı fakat hükümet bir üst mahkemeye başvuru yapıp bu kararı bozdurabilir ondan eylül kılavuzu görmeden kesin konuşmayın


  • @ayvalik10 Size daha öncede yazmıştım konu ile alakalı. Mevzu hükümette çalışmak değil. Zaten açıklamaları kendileri yapıyor.

    FAM sitesinde (abd dış işleri kılavuzu) burada pasaport kuralının geçmiş çekilişler dahil kalktığı yazıyor. Daha ötesi yok.

    Yerel mahkeme dediğiniz nedir? Mahkeme kararıyla usülsüz şekilde pasaport kuralı uygulandığından dolayı kaldırıldı.

    Tekrar yasanın çıkması için şimdiye kadar aksiyon almaları gerekiyordu.

    Kcc’de mi çalışıyorsunuz, hükümette mi çalışıyorsunuz gibi ukalaca tavırlarla bilgi sahibi olmadan yazmayın tekrar lütfen.

    Zaten fazla bilgi kirliliği ile bir çok kişinin canı yandı. Yeter artık.

    Hükümet tarafından yayınlanan madde, okuyunuz,

    “ (d) (U) Passport Requirement: Starting with entrants in DV2021 (opened for entry registration in October 2019), each DV entry was required to include the passport number, country or authority of issuance, and expiration date for the principal entrant’s valid, unexpired passport or be qualified for a passport exemption. In February 2022, a federal district court vacated the regulation that provided the basis for this requirement. If you encounter applicants from the DV2021 through DV2023 program years who did not list valid passport information on their DV program entry, or had a change in the passport numbers provided between the time of DV entry and visa application, or there was a claimed exemption on the entry form, you should not consider that information at all as it is no longer legally relevant to the applicant's eligibility. If you have any questions concerning this issue, please contact your attorney adviser in L/CA. ”

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gamefry please contact your attorney adviser hükümetin avukatı kimdir ismini biliyor musun. Bu kadar konuya hakimsin ya ona soralım


  • @ayvalik10 O bizlere avukatlık hizmeti veren biri değil. Konsolosluk personelinin hukuki danışmanı.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum