[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@berk1937 Confirmation sayfasını görene kadar vazgeçmeyin.
-
-
Merhaba, başvuruda forumun yönergelerine göre ilerledim. Aynı zamanda kafama takılan bir nokta var, başvuru esnasında olduğu gibi yazın denilmiş ama başvuruda Türkçe karakter kullanmıyoruz doğru mudur ? örn: İsimde ve diğer bir örnek POB : ŞİŞLİ yerine SISLI olacak şekilde mi olacak yoksa direkt olarak mı yazmamız gerekiyor ?
-
@BogachanF Türkçe karakter kullanmadan doldurmalısınız.
-
Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran herkese hayırlı olsun. 2 gündür onlarca kez denememe rağmen the requested was rejected. please consult with your administrator uyarısı alıyorum. chrome, explorer, farklı ınternet agları, pc'ler denemedıgım yöntem kalmadı, arkadaş kendınınkını yaptı benımkını denedı yıne aynı uyarı cıktı. Bu durumu yaşayıp, çözebilen var mıdır?
-
arkadaşlar merhaba zor da olsa opera ile başvurularımız tamamladık fakat heyecanla ve sayfalara tekrar girmekten city town kısmına il province kısmına da ilçe yazdım adres ile ilgili bir işlem yapılmayacağından çok sorun olacağını düşünmüyorum ama bilemedim sizce sorun olur mu???
-
Merhaba
Paylaşım için teşekkür ederim,
Egitim seviyem ilkokul, fakat 49_9021,00 kodlu HVAC meslek sahibiyim bu mesleği nereye eklemem gerekiyor yardimci olursaniz cok mutlu olurum.
Saygilar -
@berk1937, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba. Ön lisans (veya meslek yüksekokulu diye de geçiyor) mezunu olan birisi, öğrenim bilgisini ne olarak girmeli acaba?
Bir de fotoğraf ile ilgili bir sorum var:
Fotoğrafçıda fotoğrafı çektirip, evde kendim "idphoto4you" sitesinde doğru ölçülerde düzenleyip kullanıyorum. Buraya kadar bir sorun yok. Sorun; fotoğrafçının fotoğrafımı bilgisayarından silmediğini düşünüyorum. Eğer benim fotoğrafımı kullanarak başvuru yaparlarsa (sahte başvuru gibi), benim başvuruma ve onların yapmış olduğu başvuruya da green card çıksa (düşük bir ihtimal biliyorum) ve aynı fotoğraf iki kere kullanıldığı için iki başvuru da eleniyor mudur acaba? Bize sonuçlar gösterilmeden önceki işlemlerden bahsediyorum. Yani sonuçlar açıklanmadan önceki işlemlerde eleniyor olabilme ihtimalimiz var mıdır bu olay yüzünden?vocational schoolsecebilirsiniz. Boyle bir ihtimali dusunmeyin bence, ayni foto oldugunu anlayacaklarini sanmiyorum. -
-
@babatas34, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran herkese hayırlı olsun. 2 gündür onlarca kez denememe rağmen the requested was rejected. please consult with your administrator uyarısı alıyorum. chrome, explorer, farklı ınternet agları, pc'ler denemedıgım yöntem kalmadı, arkadaş kendınınkını yaptı benımkını denedı yıne aynı uyarı cıktı. Bu durumu yaşayıp, çözebilen var mıdır?
daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.
-
@djmagic, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
arkadaşlar merhaba zor da olsa opera ile başvurularımız tamamladık fakat heyecanla ve sayfalara tekrar girmekten city town kısmına il province kısmına da ilçe yazdım adres ile ilgili bir işlem yapılmayacağından çok sorun olacağını düşünmüyorum ama bilemedim sizce sorun olur mu???
ters olmus ama problem olmaz.
-
@Timur-Yalçintaş, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba
Paylaşım için teşekkür ederim,
Egitim seviyem ilkokul, fakat 49_9021,00 kodlu HVAC meslek sahibiyim bu mesleği nereye eklemem gerekiyor yardimci olursaniz cok mutlu olurum.
SaygilarBasvuru formuna eklemenize gerek yok. Eger secilirseniz mesleginizi yazacaksiniz.
-
@crazycells merhaba. başvurumu yaparken adres bölümünde farketmeden noktalama işareti kullandım bu bir sıkıntı yaratabilir mi başvurumuzda
örnek : ATATURK MAHALLESI ER SOKAK D BLOK NO 3/5 DAIRE 6 . (YANİ 3 5 yapmadım araya / işareti koydum ) ? -
Başvuru fotoğrafında sakal olup olmaması önemli midir?
-
@crazycells Ben sadece kendisinin yaptığı açıklamayı paylaştım. Bana da inandırıcı gelmedi zira çelişkili açıklamaları var kendisinin:

-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells merhaba. başvurumu yaparken adres bölümünde farketmeden noktalama işareti kullandım bu bir sıkıntı yaratabilir mi başvurumuzda
örnek : ATATURK MAHALLESI ER SOKAK D BLOK NO 3/5 DAIRE 6 . (YANİ 3 5 yapmadım araya / işareti koydum ) ?Ben de address kismini doldururken ayni isareti kullanmistim, problem degil
-
@miralam süpersin kardeşim içimi rahatlattın vallahı :) bi ara gel ofise bi çay / kahve ısmarlayayım sana kardeşim :)
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@miralam süpersin kardeşim içimi rahatlattın vallahı :) bi ara gel ofise bi çay / kahve ısmarlayayım sana kardeşim :)
Gelirim bi ara, neden olmasim :)
-
@Haliax, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Ben sadece kendisinin yaptığı açıklamayı paylaştım. Bana da inandırıcı gelmedi zira çelişkili açıklamaları var kendisinin:

Turklerde boyle bir hastalik var :) bir isi bitiren, kendini o konunun uzmani ve otoritesi saniyor :)
"Gonder" tusuna basarken nasil bir hata yapilabilir? Benim aklima pek bir sey gelmiyor :) -
@Skygtr, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvuru fotoğrafında sakal olup olmaması önemli midir?
problem degil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum