Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

• Merhaba. Ön lisans (veya meslek yüksekokulu diye de geçiyor) mezunu olan birisi, öğrenim bilgisini ne olarak girmeli acaba?

Bir de fotoğraf ile ilgili bir sorum var:
    Fotoğrafçıda fotoğrafı çektirip, evde kendim "idphoto4you" sitesinde doğru ölçülerde düzenleyip kullanıyorum. Buraya kadar bir sorun yok. Sorun; fotoğrafçının fotoğrafımı bilgisayarından silmediğini düşünüyorum. Eğer benim fotoğrafımı kullanarak başvuru yaparlarsa (sahte başvuru gibi), benim başvuruma ve onların yapmış olduğu başvuruya da green card çıksa (düşük bir ihtimal biliyorum) ve aynı fotoğraf iki kere kullanıldığı için iki başvuru da eleniyor mudur acaba? Bize sonuçlar gösterilmeden önceki işlemlerden bahsediyorum. Yani sonuçlar açıklanmadan önceki işlemlerde eleniyor olabilme ihtimalimiz var mıdır bu olay yüzünden?

• @berk1937 Değişik bir komplo teorisi olmuş sizinkisi. Benim anlayamadığım çektirdiğiniz fotoğrafçı niye sizin fotoğraflarınızla bir başvuru yapsın? Her fotoğrafçı çektirdiği fotoğrafları arşivler müşterinin kaybedip tekrardan isteme, sonradan üzerinden oynama yapılmasını isteme, bir kaç kopyasını daha isteme vs. durumlara karşı bu gayet normal bir durum gönlünüzü ferah tutun. Yani fotoğrafçınızın greencarddan haberi olduğunu ve düzenli olarak başvuru yaptığını bile varsaysak düşünceniz mantıklı bir yere çıkmıyor. Bu süreç telaş heyecan ben de dahil herkesi yıpratıyor bence bu süreçte daha sakin olmalısınız böyle şeyleri kafanıza takmak gerçekten kendinizi yıpratmaktan başka bir fayda getirmez size. Umarım hayallerinize kavuşabilirsiniz.

• https://youtu.be/Rmx3_cGs6dc Az önce küçük bi şok yaşadım. Biz bu sene pasaport şartı geldi az da olsa sahte, çift başvurular azalır derken videoda ki hanımefendi sallamasyon bilgiler girerek formu onayladı ve bunu youtube üzerinden paylaştı. Herşeyi geçtim ya kafadan attığı pasaport nosu gerçekten başvuran birinin numarasıysa bu kişi onun hakkına girmiş olmuyor mu? Direkt elenmiş olucak kazansa dahi çifte başvurudan elenicek. Buna gayet normal bir şekilde tepki gösterdiğimde ise sanki fazladan başvurduğu kişi benim hakkıma girmiş gibi bana tepki gösterildi 😂 neymiş kaderimse kazanırmışım yani sanki fazla fazla başvuru oluyor diye tepki göstermişim gibi komik gerçekten

• @Pickles Pek bir mantık aramanıza gerek yok aslında 😅
    Sadece "olabilir mi?" kafasıyla düşündüm.

Bu arada, başvurumu yaptım. Başvuruyu yaparken, ikinci sayfaya geçmek istediğimde, "bu sayfaya erişilemiyor" gibi bir uyarı çıktı, ben de formu tekrar doldurdum ve ikinci sayfaya geçip "submit" edebildim. Herhalde "submit" butonuna basmadıktan sonra sorun yok.

• ⭐⭐⭐

@berk1937 Confirmation sayfasını görene kadar vazgeçmeyin.

• Merhaba, başvuruda forumun yönergelerine göre ilerledim. Aynı zamanda kafama takılan bir nokta var, başvuru esnasında olduğu gibi yazın denilmiş ama başvuruda Türkçe karakter kullanmıyoruz doğru mudur ? örn: İsimde ve diğer bir örnek POB : ŞİŞLİ yerine SISLI olacak şekilde mi olacak yoksa direkt olarak mı yazmamız gerekiyor ?

• @BogachanF Türkçe karakter kullanmadan doldurmalısınız.

• Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran herkese hayırlı olsun. 2 gündür onlarca kez denememe rağmen the requested was rejected. please consult with your administrator uyarısı alıyorum. chrome, explorer, farklı ınternet agları, pc'ler denemedıgım yöntem kalmadı, arkadaş kendınınkını yaptı benımkını denedı yıne aynı uyarı cıktı. Bu durumu yaşayıp, çözebilen var mıdır?

• arkadaşlar merhaba zor da olsa opera ile başvurularımız tamamladık fakat heyecanla ve sayfalara tekrar girmekten city town kısmına il province kısmına da ilçe yazdım adres ile ilgili bir işlem yapılmayacağından çok sorun olacağını düşünmüyorum ama bilemedim sizce sorun olur mu???

• Merhaba
    Paylaşım için teşekkür ederim,
    Egitim seviyem ilkokul, fakat 49_9021,00 kodlu HVAC meslek sahibiyim bu mesleği nereye eklemem gerekiyor yardimci olursaniz cok mutlu olurum.
    Saygilar

• @berk1937, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba. Ön lisans (veya meslek yüksekokulu diye de geçiyor) mezunu olan birisi, öğrenim bilgisini ne olarak girmeli acaba?

Bir de fotoğraf ile ilgili bir sorum var:
    Fotoğrafçıda fotoğrafı çektirip, evde kendim "idphoto4you" sitesinde doğru ölçülerde düzenleyip kullanıyorum. Buraya kadar bir sorun yok. Sorun; fotoğrafçının fotoğrafımı bilgisayarından silmediğini düşünüyorum. Eğer benim fotoğrafımı kullanarak başvuru yaparlarsa (sahte başvuru gibi), benim başvuruma ve onların yapmış olduğu başvuruya da green card çıksa (düşük bir ihtimal biliyorum) ve aynı fotoğraf iki kere kullanıldığı için iki başvuru da eleniyor mudur acaba? Bize sonuçlar gösterilmeden önceki işlemlerden bahsediyorum. Yani sonuçlar açıklanmadan önceki işlemlerde eleniyor olabilme ihtimalimiz var mıdır bu olay yüzünden?

vocational school secebilirsiniz. Boyle bir ihtimali dusunmeyin bence, ayni foto oldugunu anlayacaklarini sanmiyorum.

• @mochi
    evet, bence de hic hos olmamis.

@Haliax
    Bu aciklamanin dogru oldugunu sanmiyorum. Bilgiler uydurma birine ait ve son ekranda ayni bilgiler gorunuyor ve montaj gibi de degil, canli olarak yayimlamis zaten.

• @babatas34, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran herkese hayırlı olsun. 2 gündür onlarca kez denememe rağmen the requested was rejected. please consult with your administrator uyarısı alıyorum. chrome, explorer, farklı ınternet agları, pc'ler denemedıgım yöntem kalmadı, arkadaş kendınınkını yaptı benımkını denedı yıne aynı uyarı cıktı. Bu durumu yaşayıp, çözebilen var mıdır?

daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.

• @djmagic, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

arkadaşlar merhaba zor da olsa opera ile başvurularımız tamamladık fakat heyecanla ve sayfalara tekrar girmekten city town kısmına il province kısmına da ilçe yazdım adres ile ilgili bir işlem yapılmayacağından çok sorun olacağını düşünmüyorum ama bilemedim sizce sorun olur mu???

ters olmus ama problem olmaz.

• @Timur-Yalçintaş, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba
    Paylaşım için teşekkür ederim,
    Egitim seviyem ilkokul, fakat 49_9021,00 kodlu HVAC meslek sahibiyim bu mesleği nereye eklemem gerekiyor yardimci olursaniz cok mutlu olurum.
    Saygilar

Basvuru formuna eklemenize gerek yok. Eger secilirseniz mesleginizi yazacaksiniz.

• @crazycells merhaba. başvurumu yaparken adres bölümünde farketmeden noktalama işareti kullandım bu bir sıkıntı yaratabilir mi başvurumuzda
    örnek : ATATURK MAHALLESI ER SOKAK D BLOK NO 3/5 DAIRE 6 . (YANİ 3 5 yapmadım araya / işareti koydum ) ?

• Başvuru fotoğrafında sakal olup olmaması önemli midir?

• @crazycells Ben sadece kendisinin yaptığı açıklamayı paylaştım. Bana da inandırıcı gelmedi zira çelişkili açıklamaları var kendisinin:

Adsız.png

• @Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells merhaba. başvurumu yaparken adres bölümünde farketmeden noktalama işareti kullandım bu bir sıkıntı yaratabilir mi başvurumuzda
    örnek : ATATURK MAHALLESI ER SOKAK D BLOK NO 3/5 DAIRE 6 . (YANİ 3 5 yapmadım araya / işareti koydum ) ?

Ben de address kismini doldururken ayni isareti kullanmistim, problem degil

Benzer Başlıklar

• Polonyada green card başvurusu

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    5
    0 Oy
    5 İleti
    272 Bakış
    crazycellsC
    @eneskanar, içinde söyledi: Polonyada green card başvurusu Ekstra olarak bir şansım varmı yoksa yine Türkiye kontenjanından mı faydalanacağım? Adres olarak Türkiye mi polonya mı göstermeliyim? Polonya'da yasadiginiz icin adres olarak Polonya'yi gostermenizi tavsiye ederim. Turkiye dogumlu oldugunuz icin, cekilise uygunluk ulkeniz (kontenjan) Turkiye olacak.
  • 0 Oy
    49 İleti
    5k Bakış
    A
    Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
  • Green card başvurusu yaptıkdan sonra uyruk degisimi

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    5
    0 Oy
    5 İleti
    489 Bakış
    crazycellsC
    @ddgultekin, içinde söyledi: Green card başvurusu yaptıkdan sonra uyruk degisimi Herkese Merhaba; Bir süredir araştırıyorum ama bir cevap bulamadım. Yardımcı olabilecek veya bir fikir verebilecek olan varsa minnettar olurum. Ben türk vatandaşıyım ama eşim türk değil ve green card başvurusunu eşimin kendi uyruğuyla yaptık. Ama eşim sonra Türk vatandaşlığını da kazandı. Şimdi hem kendi vatandaşlığı var (Mısır) hem de Türk vatandaşlığı edindi. Bu durumda yapılması gereken bir şey var mıdır? Ne yapılmalı veya ne yapılmasını tavsiye edersiniz? Örneğin başvuru yaptığımız uyruğu ile devam mı edelim yoksa onun uyruğunu da Türk olarak mı değiştirmeyi mi talep edelim? Tabi mümkün mü bilmiyorum. Bir sorun çıksın istemiyorum sadece ve mümkünse onun da Türk vatandaşlığını kullanmak istiyoruz. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim. Cekilise uygunluk ulkeniz genelde dogdugunuz ulkedir, vatandasi oldugunuz ulke degildir. Eger dogdugunuz ulke cekilise uygunsa direkt olarak bu ulkeyi basvuru formuna gecirebilirsiniz.
  • 1 Oy
    637 İleti
    55k Bakış
    ATS16A
    @gucarslan teşekkürler, mutlu yıllar ️
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k