Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Markette Çalışmak

Diğer Meslekler
256 63 20.4k 54
  • ⭐⭐

@redsat2000, içinde söyledi: Markette Çalışmak

@RoadtoNewLife @muhammetnzr Bu sahada çalışmak kolay gelebilir. Ancak İngilizce malzemelerin ne oldukları ,malzeme bilgisi ve ABD alışkın olduğu markalara aşina olmanız lazım. Bu düşündüğünüz kadar kolay da değil. İşin içine birde İspanyolca meselesi de girerse bazı bölgeler için iş daha komplike hale geliyor. Ayrıca aynı malzemelerin bir çok çeşidi var. O konuda işletmeciden eğitim almanız gerekebiliyor.

Amazon daki işlere başvurular bir kuşak daha üst segment. Onun için işe alımlar normal işe göre kolay olmuyor. Daha çok tecrübe ve Walmart gibi yerlerde yapılmış tecrübe istiyor.

Müşteri bana bi ürün sorduğunda ve ben müşteriyi anlamadığımda telefonumu çıkarıyor Walmart App’i açarak “Can you please spell it?” diyordum. İstediği ürünün reyonuna sıra numarasına kadar bulup götürüyordum. Çok mutlu oluyorlardı. Oysa onlar da kendi telefonlarını kullanarak bulabilirler :)

• @redsat2000 bilgilendirme icin tesekkur ederim. Benim de baslangic icin dusundugum sektorlerden biri. Bir kac sorum olacak.

1. 40 saat calistiginiza gore full time mi kabul ediliyorsunuz. Bu durumda saglik sigortasını sirket mi karsiliyor?Kapsamı sadece size mi yoksa aile bireylerinizi de kapsiyor mu?
    2. "Flexible" calisma imkanlari nasil?
    3. "Promotion" imkanlarini nasil goruyorsunuz? Bu durumda saatlik ucret ne oluyor?
  • ⭐⭐⭐⭐

@newman Denizcilik ile ilgili haber halen yok. Arayışlar devam ediyor . Ekim ortası yatçılık fuarı var onu bekliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Edelweiss bir Walmartli olmaniza sevindim. Günde 8 saat çalışma artı 1 saat yemek molası var. Sezonluk durumum full term geçiyor yarın. Maaş ona göre değişecek sanırım. 15 günde bir 4 saatin üstü overtime mim oldu. Bugün mesela 2 saat erken ise gitmiştim. Hemen check in yapip 2 saat overtime aldım. İş ağır ama ekip çok iyi . İyi bir diyalog kurdum mozaik ekip yapısına göre . Application is dediğiniz gibi onlara malzemenin yerini soylediginizde acaip mutlu oluyorlar. Latinlerle Google translate yoluyla irtibat kuruyorum. Derdini cozdugundeki gözlerindeki ifade anlatılamaz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ybi04 sağlık sigortasi 1 yıl süre ile sana ait. Bu açıdan Obamacare haricinde şansınız yok.
    Fulterm 40 saat ustu overtime oluyor saati 17 dolar
    Saatleri ilk etapta onlar ayarlıyor örneğin 1 grup 0400 1300 arasi 2 grup 1300 2200 arasi
    3 sorunun promotion kısmını şuan için cevaplayamiyorum. 90 gün sonrası discaunt Card alacağız.
    Şuan için saatlik ücret 11 usd

• Arkadaşlar işten çıktıktan sonra uber/lyft doordash/grubhub için enerjiniz kalıyor mu? Ya da ek iş tercihleriniz neler?

• ⭐⭐

@redsat2000 ben Yellowstone parkına yakın bi bölgede çalışıyordum. Çok sayıda Çinli turist geliyordu. Ve ilginçtir gelen turistlerin %99 u İngilizce bilmiyordu. Translate üzerinden iletişime geçip pirinç pilavı pişirme makinası veriyorduk adamlara 😀 Walmart hakikaten çok iyi bi kurum. ABD’ye döndüğümde geçiş dönemimde yeniden çalışırım muhtemelen.

Discount card’in büyük avantajı var. Yanılmıyorsam yüzde 10 her üründe indirim sağlıyor. Bu sebeple bazı elektronik alışverişlerimizi Walmart’dan yapmıştık biz.

Ayrıca overnight stockerlar daha yüksek maaş alıyorlar diye biliyorum. Walmart’da başlangıç seviye pozisyonlar arasında en çok unloading/stocking dept. kazanıyor. Sonra maaş sırası ise overnight stocking, stocking ve cashier.

• @redsat2000 @Edelweiss marketlerde part time çalışma imkanı var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@ybi04 marketleri bilmiyorum ama işinize yarayabilir belki diye paylaşmak istedim, austin burlington mağazasında (boyner tipi bir mağaza) bir hanım part time çalışıyor mesela. Ortamı ve ekibi çok seviyor, hep çok anlayışlı olduklarından falan bahsediyor. Belki o tarz mağazalar da düşünülebilir bilemiyorum.

• ⭐⭐

@RoadtoNewLife, içinde söyledi: Markette Çalışmak

Arkadaşlar işten çıktıktan sonra uber/lyft doordash/grubhub için enerjiniz kalıyor mu? Ya da ek iş tercihleriniz neler?

Uber ve Lyft yorucu işler... Market işi de ağır, market mesaisinden sonra kolay olmayacaktır. Belki genç ve dinç biriyseniz bir süre katlanırsınız ama çok dikkat etmek lazım, yorgun halde karanlıkta araç kullanmak riskli olabilir. Belki yine başka bir sabit yerde, hata yapınca sonucu ölümcül olmayan ek işlere bakmak daha iyi olur.

• ...........................

• ⭐⭐

@ybi04 Tabi ki var. Ben part time çalışıyordum. Schedule'ımda günde 5 saat vardı ancak ben +10 saat çalışıyordum bir çok zaman. Tabi bu bizim supercenter için geçerliydi. Her yerde bu imkanları tanıyacaklarını sanmıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@ybi04 part time veya full time çalışmak senin elinde olan birşey ancak full time yakalayamazsan çok cüzi bir maaşın olur. 2 iş yapanlar için part time uygun olabilir . Yalnız bir şeyi aklından çıkarmaman lazım. Çoğunlukla iş çalışma zamanlarını onlarain dediği gun ve zamana ayarlaman lazım. Çünkü off günlere çok düşebilirsin. Bu durumda para kazanma şansın azalır. Abd de sistem çok iş yaşayacak kadar para kazanmayı ifade ediyor. Ne yazık ki Türkiyedeki simarikligimizi burada kullanmak biraz imkansız.

• ⭐⭐⭐⭐

@yalta hayırlı olsun. İlk zamanlar senin yaşadığın izdirabi bende harfiyen an ve an yaşadım. Sonra yavas yavas alismaya calisiyorsun.Sana tavsiyem sırt ve el ağrısı için kremler var yatmadan önce onları sürmen. Onlar ağrıni hafifletecektir. Benim işe başlayalı 1 ayım doldu. Egitimim ve oryantasyonum tamamlandı. Tam zamanlı konuma geçtim. Bakalım şimdi ne olacak hayırlısı

• Merhaba @redsat2000 sizin daha önce Miamide oda aradığınızı gömüştüm, belli ki Miami'de yaşıyorsunuz artık. Bende 15 Ekim'de geliyorum 1 haftalık AirBnb'den Hialeah bölgesinde yer ayarladım ilk hafta için ama daha sonrası için oda arıyorum. Siz bu durumları nasıl çözdünüz, craiglist ve roomster gibi yerler gerçekten işe yaramaz durumda diyebilirim.

• .........

• @Orhan-Volkan-Zanbak olayı tam olarak çözdüm denemez. Size tavsiyem Facebook markeplace den araştırmanız. Yada yakın çevre ile. Ben hostel tarzı bir yerde kalıyorum . Maasin kısıtlı olması ve yazılan iş planı tam tutarlı olmadığı için kiraya çıkmadım. 650 -750 den aşağı kiralık oda bulmanız imkansız Miamide. Öğrenci sezonu olmasi nedeniyle fiyatlar yükseldi.

• @yalta 40 saat tam zamanlı iş ancak bazen yöneticiler bazen ek iş verebiliyor oda overtime oluyor. Ben ise erken gelip overtime kalıyorum. Saat ücreti 16.5 usd 3-4 saat 15 günde bir overtime oluyor.

• @yalta bulasik isine ugrayan bin pisman hep. ca da 2 ay dayanabildim ben. adamlarda bitmeten bulasik var resmen.

• ⭐⭐

ben new york citiy de markette calışdım 8 saat 1:30 da başlayıp akşam 9:00 bırakıyordum işim temizlikdi
    karton preslemekde bana aitti tırnaklarım simsiyah olmuşdu bidefada her iki ayagımın tırnağı düşmüşdü elimle tırnağı tutup cekdim
    amish markette çalışdım

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Basketbol Antrenörlüğü

Diğer Meslekler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    298 Bakış
    T
    @Baha-Coskun Bende Beden eğitimi öğretmeniyim. Dosya taşıma bi yandan iş bulma derdi bi yandan heryerden saldırıyorum. İş bulma sitelerine PE Taeachers arayan okullara cv atıyorum 15 yıllık öğretmenlik, Tenis Antrenörlük, Yelkenli tekne eğitmenliğim diğer ekstralarım da var. Umarım işsiz kalmam tabi gidebilirsem
  • Amerika'da kaynakçılar için en uygun eyalet ve şehir

Taşındı Diğer Meslekler
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    Gökce AtahanG
    anladığım kadarı ile çalışmak istediğiniz yerden davetiye gelmesi gerekiyor
  • Amerika'da elektrikçilik

Diğer Meslekler
    21
    0 Oy
    21 İleti
    7k Bakış
    K
    @ATS16 teşekkür ederim hem lise hemde üniversite transkriptleri için fiyat alacağım. Bilgiler için çok teşekkür ederim.
  • Amazon'da E-Ticaret düşünenler

Taşındı Diğer Meslekler
    148
    4 Oy
    148 İleti
    12k Bakış
    EcheE
    Herkese Selamlar. Biz de E2 COS yapmak istiyoruz. B2 vizemiz var. Amazon e-ticaret yapmayi dusunuyoruz. FBA modeli ile wholesale yapmak istiyoruz. Bu konuda tecrübesi olan var mıdır, özellikle tedarikci veya distribütör bulma noktasında araştırmalarımız devam ediyor. Deneyimi olan varsa paylaşırsa, sevinirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k