[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
Merhabalar arkadaşlar sonunda randevu tarihi geldi çattı...) fakat benim medeni durumumu ve americada ki adresimi değiştirmem gerekiyor.. bunun için konsoloslukla nasıl bir yolla iletişime girmem gerekiyor... bu bilgileri nasıl güncelleyeceğim bilemiyorum... mail yada telefon yoluyla mı ? Yoksa başka bir şekildr güncelleme yapabilir miyim??
-
@maranty DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar arkadaşlar sonunda randevu tarihi geldi çattı...) fakat benim medeni durumumu ve americada ki adresimi değiştirmem gerekiyor.. bunun için konsoloslukla nasıl bir yolla iletişime girmem gerekiyor... bu bilgileri nasıl güncelleyeceğim bilemiyorum... mail yada telefon yoluyla mı ? Yoksa başka bir şekildr güncelleme yapabilir miyim??
Suradan konsoloslukla iletisime gecip DS260 formunuzu acmalarini talep edebilirsiniz:
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
Sonra degisiklikleri yapip, tekrardan formu gonderin.
-
Bu işlemi ptt şubesini seçtikten sonra mı önce mi yapsam daha doğru olur sizce ?
-
@crazycells üstadım ptt ve randevu talebini https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv sitesinden yapmışım. Sanırım doğru yer. Diğer bilgiler içinde çok teşekkürler. Yanlış yaparım diye strese girmiştim. Birde bu yılki gidişata bakarak konsolosluk ortalama ne kadar sürede tekrar randevu verir sizce...
-
Bu işlemi ptt şubesini seçtikten sonra mı önce mi yapsam daha doğru olur sizce ?
o asamanin pek alakasi yok aslinda, onemli olan dosyanin konsolosluga ulasmis olmasi. Mulakat tarihi aciklandiktan genelde 1 hafta 10 gun icinde konsolosluga ulasmis oluyor dosyalar. Siz de ona gore atabilirsiniz emaili.
-
@mustafa33 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells üstadım ptt ve randevu talebini https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv sitesinden yapmışım. Sanırım doğru yer. Diğer bilgiler içinde çok teşekkürler. Yanlış yaparım diye strese girmiştim. Birde bu yılki gidişata bakarak konsolosluk ortalama ne kadar sürede tekrar randevu verir sizce...
onumuzde pek tatil yok gibi, konsoloslugun takvimini ya da yogunlugunu cok iyi bilmiyorum fakat en gec Mayis ortasi ya da sonuna randevu alirsiniz bence.
-
@gkhanfeez bilgi güncellemesini bildirmek için nereye mail attınız
@maranty https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/ bu siteye girip sol en alt kısımda iletişim bilgi kısmı var oraya girim formu doldur kısmından mail gönderiliyor. bilgileriniz isteniyor zaten sizi yönlendiriyor 400 harflik bir mesaj kutusuna yazıyorsunuz sorununuzu kolay gelsin biraz geç gördüm kusura bkmayın
-
@gkhanfeez ne demek çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi çok değerli..
-
Herkese merhabalar.
10 Mayıs'ta mülakatım var ve uçak biletim 16 Mayıs'a alınmış durumda.
Mülakat deneyimlerinin çoğunu okudum. Herkes mülakat sürecinden 2 gün sonra pasaportunu teslim aldığını yazmış. Acaba evraklarımı 10-20 kere kontrol ederek teslim edersem 16 Mayıs'taki uçağımı kaçırma gibi bir durumum olur mu?
-
@mericovic açığa alma şansınız varmi bileti herhangi bir durumda
-
@mericovic umarım herşey yolunda gider. Hemen vizeniz onaylanır. Ama diğer durumları da düşünmek gerekir. Zira mülakat vize garantisi vermiyor. Bence bileti açığa alamazsanız bile sigorta falan yaptırmayı deneyin. Kaçırma durumlarına göre bir garanti oluyor. Ama bileti aldıktan sonra bunu yaparlar mı bilmiyorum. Ayrıca evrak eksikliğinden gecikme olmuyor sadece. Ek inceleme isteyebiliyorlar duruma göre.
-
vizemiz bugün issued oldu arkadaşlar :)
-
@damladav bizimde:)
-
-
-
issued olan tüm arkadaşlar hepinize tebrikler...
Darısı başımıza diyeceğim ama bizler (35k üstü) için umutlar tükeniyor, son umut Haziran cut off'un 22-23 bin civarında gelmesi, bunun olmaması durumunda en azından ben kendim adıma ümidimi kaybedeceğim.
Şu an hala bir umut ışığı olsada içimde genel rakamlar ve kalan süre moralimi bozuyor... Olmaz ise Amerika'nın neler kaybedeceğinden haberi yok :)
-
şimdi mayıstan itibaren 5 tane bulten kaldı . her bülten açıklandıgında mülakat ortalama 2 ay sonraya veriliyor. temmuz bülteninde numaramız açıklansa eylül ayında mı mülakata gitmiş olacaz
-
@mericovic DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Herkese merhabalar.
10 Mayıs'ta mülakatım var ve uçak biletim 16 Mayıs'a alınmış durumda.
Mülakat deneyimlerinin çoğunu okudum. Herkes mülakat sürecinden 2 gün sonra pasaportunu teslim aldığını yazmış. Acaba evraklarımı 10-20 kere kontrol ederek teslim edersem 16 Mayıs'taki uçağımı kaçırma gibi bir durumum olur mu?
cok erkene almissiniz. 16 Mayis'a kadar pasaportunuz yetismeme ihtimali var. 10 Mayis persembe gunu oluyor, o gun ya da cuma gunu konsolosluk islerinizi bitirip pasaportu postaya verirse en gec ptesi gunu elinize gecmis olur, ama eger islemler uzarsa 16'sina yetismeyebilir. Genelde kisa suruyor surec ama yine de risk aliyorsunuz.
-
@yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
şimdi mayıstan itibaren 5 tane bulten kaldı . her bülten açıklandıgında mülakat ortalama 2 ay sonraya veriliyor. temmuz bülteninde numaramız açıklansa eylül ayında mı mülakata gitmiş olacaz
Bu ay Mayis bulteni aciklanacak ve o bultende on bilgi olarak Haziran bulteni bilgileri de yer alacak. 2 ay hesabi bundan kaynaklaniyor.
-
TEKRAR RANDEVU TALEBİNDE BULUNDUM. ÇOKKKK STRESLİYİM. İNŞALLAH HERHANGİ BİR PROBLEM ÇIKMAZ. AYRICA BU SÜREÇTE YARDIMINI ESİRGEMEYEN CRAZYCELLS'E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum