Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
İstanbul'dan Almanya Veya Fransa aktarmalı uçuşta transit vize isterler mi?
-
@sigmoidalmammal, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
No show soyle bir sistem; eger habersiz hizmetin bit kiamini kullanmadigin zaman, havayolu hiztmetin tatamini kullanmayacagini farz ederek hizmeti iptal ediyor. Orneklemek gerekirse, istanbul aktarmali Ankara-NY gidis donus ucusunuz var, dediniz ki ugramayayim gidip istanbuldan binetim direk, ankara-istanbul ucusunuz no show oldugu icin kalan butun biletleriniz iptal olur. Veya iki bagimsiz havayolundan bilet aldiniz ve ilk ayakta rotar oldu ve ikinci ayagi kacirdiniz, no show yuzunden biletiniz iptal olur. Gidis-dinus biletin gidis kismini kullanmadiniz, donus bileti iptal olur. No show durumuna dusmemek icin zaman limitleri icinde havayoluna basvurmak gerekli, basvurunca da bilet kosullarinda yazan ceza miktarlari devreye girer. Parasini odedim ister kullanirim ister kullanmam demek bir tercih ama havayollari bu tur suistimalleri takip edip kara listeler hazirliyor. Boyle bir listeye girerseniz ucaga kabul edilmeme riski var.
ornegin soyle bir durumda sorun oluyor mu tr den abd ye gidis donus aldik gittik abd ye fakat donusu aldigimiz tarihte donmedik sadece ucuz olsun diye aldik gidis donus belki 1 sene sonra belki 2 sene sonra doncez illa aldigimiz tarihte donmek zorundamiyiz ?
-
@KingTricky, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
İstanbul'dan Almanya Veya Fransa aktarmalı uçuşta transit vize isterler mi?
ABD vizesi varsa ve havalimanini terketmeyecekseniz Almanya veya Fransa'nin transit vize istememesi lazim.
-
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/thy-den-kuzey-avrupa-kampanyasi/321741/
bitmeden hemen alın aktarmalı amerikaya
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/thy-den-kuzey-avrupa-kampanyasi/321741/
bitmeden hemen alın aktarmalı amerikaya
İstanbul
Londra
164 USD
Edinburgh
269 USD
Stockholm
199 USD
Helsinki
219 USD
Dublin
259 USD
Manchester
219 USD
Oslo
219 USD
Kopenhag
199 USD
Moskova
209 USD
St. Petersburg
279 USD
Riga
199 USD
Tallinn
219 USD
Sochi
289 USD
Rostov
299 USD
Minsk
299 USD
Vilnius
199 USD
amerika yok burda ?
-
Arkadaslar bir dipnot gecmek isterim. Skyscanner dan ucak biletlerini takıp edıyorum dolar kuruna endeksli sanırım, suan dolar dususte olmasından dolayı , gecen haftaya göre 250 lira daha dusuk.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Arkadaslar bir dipnot gecmek isterim. Skyscanner dan ucak biletlerini takıp edıyorum dolar kuruna endeksli sanırım, suan dolar dususte olmasından dolayı , gecen haftaya göre 250 lira daha dusuk.
bende yaklasik 2-3 haftadir takip ediyorum fiyat hep ayni skyscanner dan :) dolar 85 den 60lara dusmesine ragmen fiyat da degisiklik hic olmadi cerezleri temizliyorum surekli gizli mod da giriyorum telden bakiyorum ama hic oynama yok malesef. kurusu kurusuna ayni olmasi can sikintisi. gunde 10 kere kontrol ediyorum en az ama nafile gece gunduz farkli rakam goremiyorum. Sabitledir mi naptilar anlamadim. :( 21 gun kuralini uygulayacagim bakalim ozamanda ayni fiyatlari mi gorecegim. 21 gun kala daha uygun oluyormus diye bir yazi okumustum pek inanmadim ama zaman var denemekten zarar gelmez. :)
-
@vermaynen zaten bu ülkelerden aktarma bakarsanız çok daha uygun çünkü bu ülkelerden şimdiye kadar yüzlerce kişi amerikaya gitti hiçbirinde de transit vize istenmedi.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@vermaynen zaten bu ülkelerden aktarma bakarsanız çok daha uygun çünkü bu ülkelerden şimdiye kadar yüzlerce kişi amerikaya gitti hiçbirinde de transit vize istenmedi.
evet ama hava limaninin icinden cikmamam lazim ve ayni gun ordan da abd ye bilet bulmam lazim. Ugrastirici geldi acikcasi bana ve asagi yukari cok bir fiyat farki goremedim. Yinede tskler ayvalik, :)
-
@vermaynen transit ucustan bahsedıyorum. ayrı ayrı bılet almıyorsunuz kı. bir bilet alıp aktarma yapıyorsunuz.
-
@vermaynen transit ucustan bahsedıyorum. ayrı ayrı bılet almıyorsunuz kı. bir bilet alıp aktarma yapıyorsunuz.
evet biliyorum. mynet deki haberdeki kampanyadan bahsediyordum kuzey avrupaya ucus kampanyasi oldugu icin mecburen iki ayri bilet almak gerekiyor diyorum :)
-
-
travelgenio
butgetair.tr
tripoki.com
tripair,
gotogate,
tickets.com.tr
mytrip,
gate1.tr
aerobilet,
travel2beSkyscanner da bilet taramasi yaptigimizda yukaridaki firmalari cikariyor ve bu yukardaki firmalarin herhangi birinden bilet alaniniz oldu mu acaba gevenilirlik acisindan soruyorum?
-
Değerli dostlar,
JFK'dan NJ'ye gideceğim en uygun yöntem nedir acaba? Şöyle ki, ben eşim bir de ufaklık var. Bu yüzden araç ile gitmek istiyorum, onca bagaj ile metroda vs yollarda rezalet çekmeyi göze alamıyorum. Juno'dan teklif aldım, fiyatlar $110 civarında, Lyft daha pahalı geldi. NJ gidecek hatta adrese teslim shuttle kullanan var mı daha önce?
Ne dersiniz, deneyimlerinizi paylaşırsanız makbul geçer,Çok teşekkürler,
Cihangir K. -
@vermaynen bız skyscanner dan haftasonu bıletleme yapmak ıstedık ticket.com a yonlendırdı, son odeme kısmında sureklı larak hata verdı ve hıc bır kartımızı kabul etmedı. ( bu arada skyscannerda yazan fıyatın ustune alırken 300 tl -1k arası yuksek meblağ cıkıyor, görünen ücret olmuyor). müşteri hizmetlerini aradık yolladıkları lınktende olmayınca aerobilet ten aldık. hıc bır sorun yasamadık.
-
@vermaynen bız skyscanner dan haftasonu bıletleme yapmak ıstedık ticket.com a yonlendırdı, son odeme kısmında sureklı larak hata verdı ve hıc bır kartımızı kabul etmedı. ( bu arada skyscannerda yazan fıyatın ustune alırken 300 tl -1k arası yuksek meblağ cıkıyor, görünen ücret olmuyor). müşteri hizmetlerini aradık yolladıkları lınktende olmayınca aerobilet ten aldık. hıc bır sorun yasamadık.
Tesekkurler bilgilendirme icin bende skyscanner dan bakiyorum en uygun ucreti her aramam da travelgenio cikartiyor ama guvenemiyorum acikcasi. Aerobilet i bilet fiyatina tekrar bakayim. Bende ucuzabilet.com dan alirim diye dusunuyordum en kotu ihtimal. Thy ile direk ucus gerceklestirmek istiyoruz. Ayrica thy yi tel ile aradim bilet fiyati sordum ve netten kendi sitesine baktim arada 700 lira fark cikardi neden boyle diye sordum sitesinizde su kadar siz bu kadar diyorsunuz biz hizmet bedeli aliyoruz diyor thy calisani netten alirsaniz hizmet bedeli eklenmiyormus. :))) Ayak ustu dolandirmaya calisiyorlar resmen.
-
KLM firması ile Ocak ayına gidiş, şubata dönüş bileti alacağım. Amsterdam üzerinden aktarma veriyor New York için. Aktarma süresi 1 saat. Valizim yok, sadece sırt çantam olacak. Süre yeterli mi sizce? Fiyat olarak da gidiş dönüş 410-420 dolar arasında gösteriyor... Ne önerirsiniz?
-
@mindi, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
KLM firması ile Ocak ayına gidiş, şubata dönüş bileti alacağım. Amsterdam üzerinden aktarma veriyor New York için. Aktarma süresi 1 saat. Valizim yok, sadece sırt çantam olacak. Süre yeterli mi sizce? Fiyat olarak da gidiş dönüş 410-420 dolar arasında gösteriyor... Ne önerirsiniz?
Ayni havalimanindan ayni firmanin bir sonraki ucagini kontrol edin isterseniz. Aktarma suresi biraz kisa, ben olsaydim eger sonraki ucak icin 12 veya daha fazla saat bekleyecekseniz risk almazdim. Bir de aktarma suresini 1 saat olarak dusunmeyin, ucaklarin kapilari genelde ic hat ucuslarda 15 dk once, dis hat ucuslarda 30 dakika once kapaniyor.
Valiz olmamasi bir avantaj ama sizden kaynaklanmayan, ucaklardan ve hava durumundan kaynaklanan gecikmeler olabilir.
Siz yine de kendinize gore bir degerlendirme yapip karar verin isterseniz. Almaya deger bir risk gibi duruyorsa o durumda fiyat olarak iyi gorunuyor cunku. -
merhabalar. biz eşimle ukrayna havayolları ile kiev aktarmalı bilet almayı düşünüyoruz. ankara-kiev-newyork. aktarmayı 15 saat olandan alıp kievde dolaşmayı planlıyoruz sadece sırt çantalarımızla. bilet fiyatlarıda 3200-3600 tl civarında dolaşıyor 2 kişi ocak 2020 için. daha önce böyle bir rota oluşturan oldumu acaba? sıkıntı yaşayan filan?
-
evet vardı hatta kışın ortasında canlı yayın yapmıştı ancak gittikten sonra artık foruma uğramıyor. Dolaşmayı derken havalimanı dışına çıktığınız zaman tekrar girişte sıkıntı yaşar mısınız. Bunun cevabını sorun ama buraya değil
https://yesilkartforum.com/forum/topic/335/abd-ye-uçak-bileti-hangi-ulkeler-transit-vize-gerektiriyor/58
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum