Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 363.5k 361
  • ⭐⭐

@vermaynen, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

skyscanner gibi bircok sitede ucak bileti aratirken ilk sirada en uygun fiyat veren travelgenio bilet firmasi hakkinda bilgi sahibi olan varmi yada burdan daha once bilet almis olan var mi acaba ?

Bunun çözümü şu bence bileti alın ama aldığınız biletin geri iade seçeneği olandan alın giriş yaptıktan sonra iade edersiniz hatta giriş yapmadan bir önce alırsın girince iade edersin. Geri iade seçeneklerine dikkat ama kesintisi çok olan havayolu olmasın :)

• @gkhanfeez, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

skyscanner gibi bircok sitede ucak bileti aratirken ilk sirada en uygun fiyat veren travelgenio bilet firmasi hakkinda bilgi sahibi olan varmi yada burdan daha once bilet almis olan var mi acaba ?

Bunun çözümü şu bence bileti alın ama aldığınız biletin geri iade seçeneği olandan alın giriş yaptıktan sonra iade edersiniz hatta giriş yapmadan bir önce alırsın girince iade edersin. Geri iade seçeneklerine dikkat ama kesintisi çok olan havayolu olmasın :)

tskler :) hangi hava yolunda bu uygulama var biliyormusunuz ben aramalarda boyle birseye denk gelmedim isin acikcasi nerde bu ibare yazar yada nasil ogrenebilirim ?

• @vermaynen, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@gkhanfeez, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

tskler :) hangi hava yolunda bu uygulama var biliyormusunuz ben aramalarda boyle birseye denk gelmedim isin acikcasi nerde bu ibare yazar yada nasil ogrenebilirim ?

Fransa için ucak bileti bakmıştım en ucuz pegasus ta gözüküyordu seceneklerinde iptal paketi olan var ondan alabilirsiniz

• @mamilim90, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@gkhanfeez, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Fransa için ucak bileti bakmıştım en ucuz pegasus ta gözüküyordu seceneklerinde iptal paketi olan var ondan alabilirsiniz

tesekkurler inceleyecegim :)

• aktarmali Lot havayolundan ucuzu yok. varsova aktarmali. 3kusur saat bekleme. LoT firmasi nasildir hic bir fikrim yok acikcasi. Direk ucus da thy den baska secenek yok sisirilmis fiyat. Aradiki fiyat farki 500-1.000tl kadar. Kafam karisik isin acikcasi. Yakin zamanda kampanya v.s birseyler olacak mi fikri olan var mi acaba ?

• thy toplu ucak bileti aliminda indirim yapiyor mu acaba ornegin 4 kisi ucak bileti alacak olsak yada acentalar yapabilir mi fikri olan var mi acaba ?

thy toplu ucak bileti aliminda indirim yapiyor mu acaba ornegin 4 kisi ucak bileti alacak olsak yada acentalar yapabilir mi fikri olan var mi acaba ?

Biz hep 3 kişi alıyoruz, şimdiye kadar hiç indirim yapılmadı.

thy toplu ucak bileti aliminda indirim yapiyor mu acaba ornegin 4 kisi ucak bileti alacak olsak yada acentalar yapabilir mi fikri olan var mi acaba ?

toplu alımlardan kasıt genelde 10 ya da ustu olarak geçerlidir, grup indirimi almak için daha kalabalık olmak gerekli.

• @knnrn, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Biz hep 3 kişi alıyoruz, şimdiye kadar hiç indirim yapılmadı.

Tesekkurler.

• thy ucak biletinde aciklama kisminda no-show diye birsey var anladigim kadariyla ornegin gidis donus aldiniz ve o tarihte donmediniz bilet yaniyor ve uzerine 2bin tl ceza oduyoruz gibi anladim yanlis mi anladim acaba tam olarak nasil ifade ediliyor?

• no Show ifadedsi otelcilikte de kullanılan bir terimdir. kredi kartı yada nakit olarak odediginiz bir hizmeti haber vermeden kullanmaz , rezervasyonu iptal etmez ya da ileri bir tarihe atmaz iseniz bilet fiyatını geri almazsınız ayrıca ceza uygulanabilir. TK ile konuşup daha net bilgi alabilirsiniz.

• @cnpist, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

no Show ifadedsi otelcilikte de kullanılan bir terimdir. kredi kartı yada nakit olarak odediginiz bir hizmeti haber vermeden kullanmaz , rezervasyonu iptal etmez ya da ileri bir tarihe atmaz iseniz bilet fiyatını geri almazsınız ayrıca ceza uygulanabilir. TK ile konuşup daha net bilgi alabilirsiniz.

sonucta biletin parasini oduyor adam ister kullanir isterse kulllanmaz mecbur mu kullanmaya neyin ceza uygulamasi sacmalik.

• o yüzden dedim, bilet aldı iseniz TK ile kousun diye. sartlar ve usuller hakkında en net bilgiyi onlar verecekler.

• No show soyle bir sistem; eger habersiz hizmetin bit kiamini kullanmadigin zaman, havayolu hiztmetin tatamini kullanmayacagini farz ederek hizmeti iptal ediyor. Orneklemek gerekirse, istanbul aktarmali Ankara-NY gidis donus ucusunuz var, dediniz ki ugramayayim gidip istanbuldan binetim direk, ankara-istanbul ucusunuz no show oldugu icin kalan butun biletleriniz iptal olur. Veya iki bagimsiz havayolundan bilet aldiniz ve ilk ayakta rotar oldu ve ikinci ayagi kacirdiniz, no show yuzunden biletiniz iptal olur. Gidis-dinus biletin gidis kismini kullanmadiniz, donus bileti iptal olur. No show durumuna dusmemek icin zaman limitleri icinde havayoluna basvurmak gerekli, basvurunca da bilet kosullarinda yazan ceza miktarlari devreye girer. Parasini odedim ister kullanirim ister kullanmam demek bir tercih ama havayollari bu tur suistimalleri takip edip kara listeler hazirliyor. Boyle bir listeye girerseniz ucaga kabul edilmeme riski var.

• İstanbul'dan Almanya Veya Fransa aktarmalı uçuşta transit vize isterler mi?

• @sigmoidalmammal, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

No show soyle bir sistem; eger habersiz hizmetin bit kiamini kullanmadigin zaman, havayolu hiztmetin tatamini kullanmayacagini farz ederek hizmeti iptal ediyor. Orneklemek gerekirse, istanbul aktarmali Ankara-NY gidis donus ucusunuz var, dediniz ki ugramayayim gidip istanbuldan binetim direk, ankara-istanbul ucusunuz no show oldugu icin kalan butun biletleriniz iptal olur. Veya iki bagimsiz havayolundan bilet aldiniz ve ilk ayakta rotar oldu ve ikinci ayagi kacirdiniz, no show yuzunden biletiniz iptal olur. Gidis-dinus biletin gidis kismini kullanmadiniz, donus bileti iptal olur. No show durumuna dusmemek icin zaman limitleri icinde havayoluna basvurmak gerekli, basvurunca da bilet kosullarinda yazan ceza miktarlari devreye girer. Parasini odedim ister kullanirim ister kullanmam demek bir tercih ama havayollari bu tur suistimalleri takip edip kara listeler hazirliyor. Boyle bir listeye girerseniz ucaga kabul edilmeme riski var.

ornegin soyle bir durumda sorun oluyor mu tr den abd ye gidis donus aldik gittik abd ye fakat donusu aldigimiz tarihte donmedik sadece ucuz olsun diye aldik gidis donus belki 1 sene sonra belki 2 sene sonra doncez illa aldigimiz tarihte donmek zorundamiyiz ?

• @KingTricky, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

İstanbul'dan Almanya Veya Fransa aktarmalı uçuşta transit vize isterler mi?

ABD vizesi varsa ve havalimanini terketmeyecekseniz Almanya veya Fransa'nin transit vize istememesi lazim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @ayvalik10, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/thy-den-kuzey-avrupa-kampanyasi/321741/

bitmeden hemen alın aktarmalı amerikaya

İstanbul

Londra

164 USD

Edinburgh

269 USD

Stockholm

199 USD

Helsinki

219 USD

Dublin

259 USD

Manchester

219 USD

Oslo

219 USD

Kopenhag

199 USD

Moskova

209 USD

St. Petersburg

279 USD

Riga

199 USD

Tallinn

219 USD

Sochi

289 USD

Rostov

299 USD

Minsk

299 USD

Vilnius

199 USD

amerika yok burda ?

• ⭐⭐

Arkadaslar bir dipnot gecmek isterim. Skyscanner dan ucak biletlerini takıp edıyorum dolar kuruna endeksli sanırım, suan dolar dususte olmasından dolayı , gecen haftaya göre 250 lira daha dusuk.

Benzer Başlıklar

• COS sürecinde ABD içi uçak yolculuğu yapmak

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    148 Bakış
    T
    merhaba j1 vizemi B2 turist vizesine çevirmek istiyorum fakat başvurudan sonra bekleme sürecinde amerika içi seyahat hakkım hala geçerli midir? havaalanında görevliler sonuç olarak pasaportumdaki vize tarihini expired olarak görecek bir sorun teşkil eder mi ? ne yapmalıyım?
  • Amerika/Kanada Kalkisli Ucak Bileti Daha Uyguna Nasıl Alırım ?

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    112 Bakış
    J
    Merhaba arkadaslar, Bu ayin 17 sinde Turkiye'ye donmek istiyorum ama Turkiye kalkisli ucusken Kanada veya Amerika kalkisli olunca fiyat 2-3 katına cikiyor. Ben su an Montreal'deyim ama uygun uçuş bulursam Amerika'ya da gecebilirim. En uygun 25000 tl ye buldum. Daha uyguna gidip dönüş nasıl alabilirim +-5 gun 17 Ekim-17 Ocak olarak ?
  • Turkiye'ye Ucak Bileti Ucretleri

Taşındı Yolculuk
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    S
    Merhabalar bu konuda net bilgiye sahip birisi var mı? 1 sene önce greencard çekilişli ile Amerika'ya geldim ve burada pasaporttun yenilettim çünkü damga damgası basılan pasaportum 1 senesi kalmıştı ve zaten 1 senelik vize başmışlardı bitti şuanda ama bende greencard var ve yeni pasaportum var burada eski pasaportumda yanımda Amerika'dan Türkiye'de Ağustos ve Eylül ayları için ucuz bilet bakıyorum ama hep avrupa üzerinden uçaklar var transit alanı kullanarak uçtuğum uçuşlar için Türkiye vatandaşı olduğum için yine transit vize almam gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa Turkish Airlines kullanmayıp Avrupa firmaları üzerinden gelmeyi düşünüyorum ucuza getirmek için ve gerekmiyorsa belli bir saat limiti var mı havalimanında bekleme süresi olarak öğrenebilir miyim?
  • Amerika'ya Girişte Uçakta Doldurulan U.S: Customs and Border Protection Formu

Taşındı Yolculuk
    50
    1
    13 Oy
    50 İleti
    26k Bakış
    C
    En son bana da ucakta verdiler, doldurdum ama isteyen olmadi alanda , oylece ciktim gittim. Covid sebepli bence, az temas etmeye calisiyorlar insanlarla.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k