Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• Evet arkadaşlar dv2020 için ilk mülakat tarihleri verilmeye başlandı. Bugün gelen maillede Bizim mülakatımızın 3 Ekim 07:45 de olduğunu öğrendik. Mülakat tarihi alan ve evrak maili alan tüm arkadaşlarıda tebrik ederim.

• Merhaba Sayın @crazycells Aıs kaydında hangi seçeneği seçmemiz lazım süreç değişmiş sankiScreenshot_20190830-225810_Chrome.jpgScreenshot_20190830-225815_Chrome.jpg

• ⭐⭐

@DeathZombie, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Evet arkadaşlar dv2020 için ilk mülakat tarihleri verilmeye başlandı. Bugün gelen maillede Bizim mülakatımızın 3 Ekim 07:45 de olduğunu öğrendik. Mülakat tarihi alan ve evrak maili alan tüm arkadaşlarıda tebrik ederim.

Tebrikler :)

• @Muhtaradana 1-3-4 olabilir. Tabii en doğrusu diversity olanı. Ama farklı seçenek seçenler için şimdiye kadar bir sıkıntı olduğunu duymadık.

• @DeathZombie Bana, ESC'de update olduğunu ve kontrol etmem gerektiğine dair bir mail geldi. Kontrol ettiğimde mülakat tarihimi gördüm. Mülakata götürülecek evrakları belirten veya doğrudan mülakat tarihini söyleyen bir mail gelmedi.

• @ICu evet sadece mülakat tarihinin olduğu bir yazı. Götürülecek evraklarda konuda var. Onları hazırlamamız yeterli

• Ais kaydı nasıl yapılır( Dv 2020)

1. Adım : ais.usvisa-info.com adresine giriş yapılır.
    • 2.Adım : Kaydol seçeneği tıklanıp dv lotteri seçeneği işaretlenir hesap oluşturulur ve gelen e-mail linkine tuklayıp hesap aktif hale getirilir.

• 3.adım : Aktif edilen sayfa ya kayıt bölümüne gidilir ve istenen bilgiler (pasaport no tel no e mail ) doğru olarak yazılır ve son olarak da sizden pasaportun geleceği ptt şubesi seçmenizi isterler

Seçim yapınca isterseniz ek ödeme yapıp adresinize gönderelim diye yazı gelir ben hayır dedim ve kaydol butonuna basıp kayıt biter ekrana otomatik olarak randevu yeri ve tarihi ve pasaportun geleceği ptt şubesinin adresi çıkar hepsi bu

• 4.Adım : e mailinize ankara dan ve kcc den noreplay başlığı altında 2 mail gelir ve kaydınızın başarılı şekilde yapıldığını yazar bilgileri en geç şu tarihe şu saate kadar değiştirebilirsiniz sonra değiştiremezsiniz yazar hepsi bu

Bu bilgileri paylaşan DV 2020 talihlisi sayın Eftal bey'e teşekkür ederiz.

• ⭐⭐⭐

@ICu O eposta ayrıca geliyor ama gelmese bile forumda belgelerin listesi bulunuyor. Eposta gelmezse forumdaki listeye ek olarak özel bir durumunuz varsa (yurtdışından sabıka kaydı vs gibi) bunların da belgelerini götürmeyi unutmayın lütfen.

• @erkcet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Tüm aileden belgeler isteniyor peki bu belgeleri 10 yaş altı için nasıl alacağız? Çocuklarda e-devlet şifresi alınıyor mu?

sadece pasaport fotokopisi yetiyor. zaten polis kaydi gerekmiyor cocuklar icin bir de anne veya babanin nufus kayit orneginde kendi bilgileri oldugu icin ayrica da almaniza gerek yok.

• @Muhtaradana "diversity lottery" secenegi sadece ve sadece loto talihlileri icin oraya konuldugundan bu secenegi secmeniz tabii ki daha mantikli :)

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Ais kaydı nasıl yapılır( Dv 2020)

1. Adım : ais.usvisa-info.com adresine giriş yapılır.
    • 2.Adım : Kaydol seçeneği tıklanıp dv lotteri seçeneği işaretlenir hesap oluşturulur ve gelen e-mail linkine tuklayıp hesap aktif hale getirilir.

• 3.adım : Aktif edilen sayfa ya kayıt bölümüne gidilir ve istenen bilgiler (pasaport no tel no e mail ) doğru olarak yazılır ve son olarak da sizden pasaportun geleceği ptt şubesi seçmenizi isterler

Seçim yapınca isterseniz ek ödeme yapıp adresinize gönderelim diye yazı gelir ben hayır dedim ve kaydol butonuna basıp kayıt biter ekrana otomatik olarak randevu yeri ve tarihi ve pasaportun geleceği ptt şubesinin adresi çıkar hepsi bu

• 4.Adım : e mailinize ankara dan ve kcc den noreplay başlığı altında 2 mail gelir ve kaydınızın başarılı şekilde yapıldığını yazar bilgileri en geç şu tarihe şu saate kadar değiştirebilirsiniz sonra değiştiremezsiniz yazar hepsi bu

Bu bilgileri paylaşan DV 2020 talihlisi sayın Eftal bey'e teşekkür ederiz.

ilk iletideki bilgilere kiyasla bir farklilik var mi? Eger varsa, ona gore guncelleme yapayim...

• Merhaba,
    02 Ekim 2019 07:45 e randevu verildi.

• ⭐⭐⭐⭐

@revab İşleriniz kolayına gelsin.

• @revab, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhaba,
    02 Ekim 2019 07:45 e randevu verildi.

Bol sanslar.

• Teşekkür ederim

• Resimli AIS/PTT kaydı nasıl yapılır? (Diversity Visa)

İlk önce
    https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv
    adresine gidilir.
    1.jpg

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

Bu ekran görüntülerini paylaşan, DV2020 talihlilerinden
    Sayın @tedbundy , @DeathZombie , @enessolcerr e çok teşekkür ederim, bu bilgileri oluştururken her aşamada desteklerini esirgemediler @crazycells

• Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler

• @crazycells herkese merhaba. Forumun yeni üyesiyim. Daha doğrusu sadece buradaki yazıları okuyan taraftaydım. Benim case numberim 2020EU00000XXX. 23 ağustosta Kcc'ye gerekli belgeleri taratıp yolladım ve onlardan da received diye mail aldım. Ancak hala mülakat tarihine ilişkin mail atmadılar. http://www.dvlottery.state.gov. sitesinden de kontrol ettim ancak mülakat tarihine ilişkin bir bilgi yok. 2 haftada herhangi bir email gelmemesi normal mi?

• Merhabalar,
    DS-260 formunu doldururken 3 yaşında ve 1 aylık olan iki çocuğum için pasaport henüz çıkarmamış olduğumuzdan "Other Travel Document"ı seçip pasaport bilgilerini girmemiştik. Şimdi belge isteği geldi ve pasaportlarını çıkardık ama DS-260 formuna çocukların pasaport bilgilerini giremiyoruz çünkü ilgili alanlar kilitli. DS-260 ile ilgili artık bir aksiyon yapamayacağımızı ve bu şekilde bırakmamızın normal olduğunu teyit edebilir misiniz? Green card'ın gönderileceği adres ve pasaport bilgisi alanının DS-260'ı gönderdikten sonra da değiştirilebilir olduğunu sanıyordum.

• @epinarcen
    Tamam endişeye gerek yok siz şimdi ilk önce KCC istenen tüm evrakları çocukların pasaportlarının ön yüzünü taratıp gönderin o kısımda problem yok

İkinci olarak tabi ki ds 260 formunu submit ettikten sonra değişiklik yapabikirsiniz
    Bunun için sadece KCC ye formu tekrar açmaları için talepte bulunmanız yeterli, 2-3 güne formunuzu tekrar açacaklar sizde çocukların pasaport bilgilerini yazıp tekrar submit edeceksiniz.(bu işlemi mülakat tarihiniz belli olduktan sonrada yapabilirsiniz)

Forumu nasıl açtıracağınızı bilmiyorsanız şu mesaja bakın lütfen
    DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari https://yesilkartforum.com/forum/post/82470

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k