Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @crazycells teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😊

• @keysnambır, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

@amtylmz Ana kayda diğer bireyleri de eklemeniz gerekiyor. Konunun ilk mesajında talimatlarda yazıyor. Ben kaydı yapmadan talimatları tekrar açıp okumuştum bir şey kaçırmamak adına.

Teşekkürler, Biraz talimatları okudum ancak gözümden kaçtı sanırım. Biraz bedavacılık oldu direk sormak kusura bakmayın sürecin sonunda tüm süreci özetleyen güzel bir yazıyla teşekkür boynumuzun borcu artık :)

• Merhabalar. Herkese iyi akşamlar. 27k case numarasına sahip birisi olarak 15 aylık stresli ve gergin bir bekleyişten sonra nihayet 9 Ağustos Cuma günü vizem onaylandı.😊Şimdiye kadar yaşanan mülakat deneyimleri aşağı yukarı aynı olduğu için fazla uzatmadan önemli bulduğum noktaları anlatacağım. Randevum 8:30 da idi. Girişteki sinirli beyefendinin anonsuyla sıraya girdik. Kısa bir bekleyişten sonra içeri alındık. Numaram hemen yandı ardından 12 numaralı bankodaki güler yüzlü nazik hanımefendiye evraklarımı teslim ettim. Burda en can alıcı nokta binbir türlü uğraşla bankada para topladıktan sonra aldığım İMZA SİRKÜLERİNİ gerek yok diye bana iade etmesi oldu 😱 2. Adımda 330 dolar ödemenin ardından son adım için 20-25 dklık beklemeden sonra meşhur sakallı beyefendinin yanına gittim.Türkçe mi İngilizcemi diye sordu Türkçeyi seçtim yalnız Türkçesinden de pek bişey anlamadım. Bence kokteyl seçeneğini de sunmalı çünkü baya çorba yapıyor😀Nerye gideceksin ne iş planlıyorsun tarzı sorulardan sonra sağ elimi kaldırıp yemin etmemi istedi. Aynı şekilde dediğini yaptım. Sona doğru herşey bitti derken içerden hanımefendi e devletten aldığım mezuniyet belgesini memurun önüne koyup bişeyler söyledikten sonra gitti.Aksiyonlu dakikalar da bundan sonra başladı😱Memur yanımda öğrenci kimlik kartım olup olmadığımı sordu.Cüzdanımda olduğunu emanette bıraktığımı hemen gidip alabileceğimi söyledim. Tamam sorun yok seni bekiyorum acele et dedi. Hemen gidip aldım kendisine teslim ettim fotokopisini çektikten sonra bana iade etti. Dosyanızda sorun yok vizeniz onaylandı demesiyle kendimi bi anlık rüyada gibi hissettim bu sanki o kadar gerginli bekleyişimin mükafatı gibiydi😄 Benim gibi üniversite öğrencisi olup lise diplomasını alamayan arkadaşlara tavsiyem öğrenci kimliklerini yanında bulundurmaları. Sadece önemli noktalar dedim ama a`dan z'ye hepsini yazdım galiba😄 Bu süreçte bana yardımcı olan başta sayın @crazycells olmak üzere tüm Yeşilkart Forum ailesi üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunar herkese çıktığı bu yolda başarılar dilerim.

• Merhaba arkadaşlar,
    Amerikaya ilk giriş yaptıktan sonra ne kadar süre amerika’da kalmak gerekiyor? Mesela ilk giriş yapıp bir kaç ay kalıp türkiye’ye geri dönünce greencard yanıyor mu ? Bir yıl içerisinde ne kadar süre amerika’da geçirmek gerekiyor ?

• @sheandherlemons Biz bir hafta kalıp döndük 2 kere. Green Card ABD dışında 1 seneden fazla kalırsanız yanar.

• @Maybeoneday, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

Merhabalar. Herkese iyi akşamlar. 27k case numarasına sahip birisi olarak 15 aylık stresli ve gergin bir bekleyişten sonra nihayet 9 Ağustos Cuma günü vizem onaylandı.😊Şimdiye kadar yaşanan mülakat deneyimleri aşağı yukarı aynı olduğu için fazla uzatmadan önemli bulduğum noktaları anlatacağım. Randevum 8:30 da idi. Girişteki sinirli beyefendinin anonsuyla sıraya girdik. Kısa bir bekleyişten sonra içeri alındık. Numaram hemen yandı ardından 12 numaralı bankodaki güler yüzlü nazik hanımefendiye evraklarımı teslim ettim. Burda en can alıcı nokta binbir türlü uğraşla bankada para topladıktan sonra aldığım İMZA SİRKÜLERİNİ gerek yok diye bana iade etmesi oldu 😱 2. Adımda 330 dolar ödemenin ardından son adım için 20-25 dklık beklemeden sonra meşhur sakallı beyefendinin yanına gittim.Türkçe mi İngilizcemi diye sordu Türkçeyi seçtim yalnız Türkçesinden de pek bişey anlamadım. Bence kokteyl seçeneğini de sunmalı çünkü baya çorba yapıyor😀Nerye gideceksin ne iş planlıyorsun tarzı sorulardan sonra sağ elimi kaldırıp yemin etmemi istedi. Aynı şekilde dediğini yaptım. Sona doğru herşey bitti derken içerden hanımefendi e devletten aldığım mezuniyet belgesini memurun önüne koyup bişeyler söyledikten sonra gitti.Aksiyonlu dakikalar da bundan sonra başladı😱Memur yanımda öğrenci kimlik kartım olup olmadığımı sordu.Cüzdanımda olduğunu emanette bıraktığımı hemen gidip alabileceğimi söyledim. Tamam sorun yok seni bekiyorum acele et dedi. Hemen gidip aldım kendisine teslim ettim fotokopisini çektikten sonra bana iade etti. Dosyanızda sorun yok vizeniz onaylandı demesiyle kendimi bi anlık rüyada gibi hissettim bu sanki o kadar gerginli bekleyişimin mükafatı gibiydi😄 Benim gibi üniversite öğrencisi olup lise diplomasını alamayan arkadaşlara tavsiyem öğrenci kimliklerini yanında bulundurmaları. Sadece önemli noktalar dedim ama a`dan z'ye hepsini yazdım galiba😄 Bu süreçte bana yardımcı olan başta sayın @crazycells olmak üzere tüm Yeşilkart Forum ailesi üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunar herkese çıktığı bu yolda başarılar dilerim.

tebrikler, bundan sonraki surecte bol sanslar!

• @sheandherlemons, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar,
    Amerikaya ilk giriş yaptıktan sonra ne kadar süre amerika’da kalmak gerekiyor? Mesela ilk giriş yapıp bir kaç ay kalıp türkiye’ye geri dönünce greencard yanıyor mu ? Bir yıl içerisinde ne kadar süre amerika’da geçirmek gerekiyor ?

Su konuda bilgi var:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri

• merhabalar, vizesi onaylandıktan sonra herhangi bir şekilde red yiyen olmuş mudur acaba? böyle bir şeyin ihtimali nedir?

• @Maybeoneday
    Tebrik ederim, paylaşımınız için teşekkür ederizdilerim Amerika daki yaşamınızda mutlu olursunuz

• ⭐⭐

@bsk bu harika aaa haber, cok sevindim, foruma girip girip bir gelişme varmı diye takip ediyordum. Cok sevindim. Yolunuz acık olsun ☺️✨ gercek bayram oldu 😊

• @HockeyUmpire2 çok teşekkürler gerçekten bizim için çifte bayram oldu🙏🏻

• @umut07, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

merhabalar, vizesi onaylandıktan sonra herhangi bir şekilde red yiyen olmuş mudur acaba? böyle bir şeyin ihtimali nedir?

Eger belge sahteciligi yaparsaniz veya yalan bilgi verirseniz, ve mulakattan sonra bu durum anlasilirsa red yemeniz cok olasi. Bunun disinda kabul edilen bir dosyanin ret olmasi icin bir neden gelmiyor aklima.

• @Maybeoneday paylaşımın için çok teşekkürler.Okurken kendi mülakat günüm gelmiş gibi heyecanla okudum şimdi sen rahatlayabilirsin amerikadaki hayatında başarılar o uzun ve heyecanlı bekleyiş sırası bizde...

• Bu ileti silindi!

• **@crazycells merhaba arkadaşlar yukarıda okuduklarımdan kaynaklı 2 sorum olacaktı
    çekilişi eşim kazandı eşim ben ve 2 kız (4 ve 5 yaşlarında) çocuğum ile formu doldurduk sadece eşimin diploması mı gerekiyor yoksa benim de diplomalarını beyan etmem mi gerekecek
    çekilişi eşim kazandı fakat ben bekar iken 2002 ile 2009 tarihleri arasında çalışmak için Suudi Arabistan'a gittim bu durumdan dolayı o ülkeden sabıka kaydı almama gerek var mı
    Şimdiden teşekkür ederim

• Merhabalar iyi akşamlar. 9 Ağustosta onaylandı vizem. Lakin hala AP görünüyorum. Bayram tatili dolayısıyla işlem yarım mı kaldı yoksa sorun mu var acaba. Aynı gün mülakata giren arkadaşlar ne durumda bilgidendirirse sevinirim teşekkürler.

• Asıl talihlinin diploması yeterli
    Normalde halen o ülkede yaşıyorsanız 6 aydan sonra, ülkeden ayrılmış ve 1 yıl o ülkede bulunmuşsanız polis belgesi almak zorundasınız, bazı istisnai durumlar var, bunun için formun ilgili kısmına bakın derim Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak https://yesilkartforum.com/forum/post/361

• @Maybeoneday
    Bir sorun olduğuna inanmıyorum, ap ye kalsanız sizi bilgilendirirlerdi, bu süreç normal
    İstanbul ve Adana konsolosluğu instagram hesaplarından bayram dolayısı ile tatil olduğunu duyurdu, ankarada muhtemelen tatile girmiştir,muhtemelen çarşamba veya perşembe pasaportlarınızın postalandığı iletisini alırsınız inşaallah, bu arada tebrik ederim, abd deki hayatınızda mutluluklar

• ⭐⭐

• selamlar, iyi bayramlar... ds-260 açıldı, güncellemeleri yaptım, girdiğimiz dönemden farklı olarak sosyal medya kullanıcı adlarını da istiyor, çok hoş :)

Benzer Başlıklar

• 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k